De Galactische Federatie-Oproep aan Sterrenzaden

De Galactische Federatie-Oproep aan Sterrenzaden

27 April 2021

Oproep aan Alle Sterrenzaden… Help ons de Duisternis te Verslaan… en het Licht Te Doen Toenemen!

Wij, de Galactische Federatie van Licht, roepen alle Sterrenzaden en Lichtwerkers op Aarde op om hun vibratie te verhogen en deze boodschap uit te zenden naar de duistere krachten op deze planeet.

Volgens de Universele Wet, geven wij, het Galactisch Lichaam dat dit deel van de Kosmos overziet, de duistere krachten van energie niet onze toestemming om door te gaan met het gebruiken van de energie van de mensen van de Aarde voor hun eigen doeleinden.

Als Gouverneurs van het Licht, dringen wij er bij u op aan om de goede burgers van de Aarde met rust te laten, na vele duizenden jaren op dit bestaansniveau te hebben mogen blijven, enkel en alleen dankzij de Wet van Vrije Wil, die aan het begin aan deze planeet werd gegeven.

Sterrenzaden, Lichtwerkers en Burgers van de Aarde, zeg alstublieft hardop:

Wij, de mensen van de Aarde, geven jullie, de onzichtbare duistere krachten, wezens en entiteiten, geen toestemming om ons te beheersen in welke denkbare vorm dan ook.

Wij geven jullie geen toestemming om ons oorlog tegen elkaar te laten voeren, om onze voedsel- en watervoorraden te vergiftigen, om ons te vergiftigen met chemicaliën die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam, de dieren en het milieu.

Wij, de mensen, geven jullie geen toestemming om onze Soevereiniteit van ons af te pakken of om ons te regeren via staatshoofden die energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en elke andere vorm van vampirisme profiteren van de mensen.

Wij, de mensen, nemen nu onze planeet Aarde terug onder onze controle voor het welzijn van alle burgers op de planeet en eisen dat jullie, de duistere krachten die deel uitmaken van het onzichtbare, deze planeet met onmiddellijke ingang verlaten.

Deze boodschap is voor iedereen zichtbaar en moet hardop worden voorgelezen, gekopieerd, gereproduceerd in alle rijken van het bestaan betreffende deze planeet en het Zonnestelsel waarin wij ons bevinden.

  • Alleen die entiteiten en energieën van positieve vibratie en hogere frequentie zullen toestemming krijgen om deze planeet Aarde te bezetten.
  • Wij, de Burgers van de Aarde, nemen nu ons thuis terug en verdrijven alle negatieve energieën, wezens en entiteiten die hier verblijven.
  • Door de krachten en wetten van het Universum – vertrek nu!
  • Aarde Gaia is een frequentie van licht die niet langer toestaat dat lagere, negatieve frequenties het oppervlak of zelfs enig gebied onder het oppervlak van de planeet bewonen.
  • Alle wezens die niet een hogere frequentie van positieve en liefdevolle energie voor Allen vibreren – vertrek nu – verlaat deze planeet in vrede!
  • Deze verklaring van Soevereiniteit voor de planeet Aarde is Voltooid.
  • Verlaat de wateren van ons Universum, want jullie aanwezigheid hier is niet langer overeengekomen.

Dit is de Galactische Federatie van Licht. Wij danken de burgers van de Aarde voor hun uithoudingsvermogen door tijdlijnen van Planeet Aarde in zijn vele vormen. Wij houden van jullie allemaal en helpen jullie te bevrijden van alle negativiteit die jullie hebben moeten doorstaan.

Wij zenden u nieuwe geïntegreerde lichtenergie met als doel uw genezing als een Wereldwijde Natie.

Wij drukken onze dankbaarheid uit voor jullie hoge vastberadenheid in deze Galactische kwestie en vragen dat jullie het licht voor korte uitbarstingen vasthouden en dan naar de aarde sturen, om de energie diep in jullie planeet te aarden.

Alle negatieve frequenties, energieën, wezens en entiteiten zullen zich verplaatsen naar een ander bestaansniveau om de bestemming uit te voeren die is vastgesteld.

De planeet zal niet langer energie dragen die niet van de zuivere Bron is en zal een diep genezingsproces ondergaan en terug regenereren naar zijn oorspronkelijke template waarvoor hij geschapen is.

Wij, de Federatie, vragen jullie om te helpen bij het uitdragen van deze boodschap van verklaring en om alle negatieve gedachtevormen, emoties en energieën te transmuteren, terug naar de Bron voor heling en integratie van jullie DNA codes.

Wij dienen het grotere goed en helpen de burgers van de Aarde in deze tijd van de geschiedenis, zoals het bedoeld was te zijn. Stuur nu jullie eigen verklarende boodschappen uit – Want het is tijd.

De Galactische Federatie & First Contact Ground Crew Team

Liefde Heeft Gewonnen!

Bron

Vertaling: Martien