DE EVENT

13 Januari 2021

DE EVENT

Velen van ons zijn zich ervan bewust dat er momenteel enorme en diepgaande VERSCHUIVINGEN plaatsvinden binnen het oude 3D-paradigma.

Structuren en instellingen die de mensheid gevangen hebben gehouden in oude frequenties die niet overeenkwamen met het GODDELIJKE potentieel van de Mensheid Brokkelen NU Voor onze Ogen af.

WEET alstublieft dat dit NU verandert…

en velen van ons zullen vanaf dit moment belangrijke VERANDERING beginnen op te merken binnen onze Maatschappelijke Instellingen en oude paradigma structuren…

die de nieuwe frequenties van EENHEIDSBEWUSTZIJN en de Onvoorwaardelijke LIEFDE en Acceptatie voor alle WEZENS zal weerspiegelen.

Het is belangrijk op dit punt dat de Mensheid inderdaad al over de Drempel is Gegaan van de oude Aarde naar de NIEUWE Aarde en na een zeer lange Dageraad van het Watermantijdperk.

We gaan NU de zeer vroege ochtend van het Watermantijdperk in…

En dit zal Symbolisch en Fysiek aankomen op 21 december Winterzonnewende 2020 waarbij Jupiter Waterman binnengaat op 0 graden.

Dit is de eigenlijke Tijdsperiode waar alle oude inheemse kalenders naar verwezen toen ze al hun lange telling kalenders in deze Ascensie periode van 2012 tot 2020 beëindigden.

Onze Galactische Sterrenfamilies WETEN heel goed van deze huidige Tijdsperiode waarin we ons bevinden…

En deze Kennis werd afgebeeld op veel van de oude sites zoals de Grote Piramiden van Gizeh en in alle Sumerische tabletten.

De Oude Culturen wisten dat als de Aarde zich beweegt langs haar 26000-jarige cyclus, bekend als de Precessie van de Equinoxen…

Het bewustzijn van de mensheid zou VERSCHUIVEN van het geïdentificeerd zijn als een 3D-bewustzijn WEzen…

en zou uiteindelijk zijn volledige potentieel bereiken als een goddelijke engelachtige Avatar Menselijk WEzen.

De planeet wordt NU gebombardeerd met Fotonische LICHT Deeltjes…

en WEET dat deze NIEUWE LICHTCODES, die binnenkomen, WERKELIJK ONGEKEND zijn en een Structureel Patroon hebben… in tegenstelling tot alles wat de Aarde ooit gekend heeft.

Deze LIGHT CODES hebben bepaalde patronen die specifiek in verband staan met het DNA van de mensheid…

om instructies te sturen naar de tot nu toe slapende DNA-strengen om wakker te worden en uit hun slapende toestand te komen.

Wat Bekend staat als “The EVENT” komt NU steeds dichterbij…

en zeer binnenkort zullen Velen van ons NODIG zijn voor de ZIELEN in onze Families en Gemeenschappen die dit zeer Opwindende Fenomeen zullen ervaren.

Als dit eenmaal gebeurt en voor de Tijdsperiode voorafgaand aan het Kosmische EVENT…

WEET dat het de ultieme taak van onze Galactische Familie is om prioriteit te geven aan het stabiliseren van onze vibratie in de Vijfde-dimensionale frequentie bandbreedte…

zodat de aanwezigheid van onze Galactische Familie het exacte Medicijn zal ZIJN dat al onze broeders en zusters NU nodig hebben.

WEET zonder te twijfelen dat dit het Grootste Geschenk is dat we onze broeders en zusters kunnen aanbieden. En hen zal hen Helpen bij het Afstemmen en Stabiliseren in 5-dimensionale frequenties van hen ZELF.

Dingen zijn echt NIET zoals ze lijken te zijn dierbaren. Als collectief observeren we massaal de aflooptijd en de ontbinding van 3D Tijdlijnen en de krachtige opkomst van 5D Tijdlijnen…

Dit zijn de meest Opwindende Tijden voor Mensen om te Leven en te WETEN dat in onze tijd waarin we leven…

diegenen onder ons die tot deze woorden worden aangetrokken, zijn bestemd om in de frontlinie van deze ENORME Galactische en Planetaire OVERGANG te staan.

De Krachtige Energieën zijn NU aan het stijgen en ons DNA Wordt Geactiveerd.

Jen Mccarty

Artiest: IG @_jpierce

Bron

Vertaling: Martien