Aurora – Galactische Federatie: Ascensie Update / door Kate Hill

Aurora – Galactische Federatie: Ascensie Update

Gechanneld door Kate Hill – 6 April 2021

Gisteren had ik een interessant lang gesprek met een zeer naaste vertrouwelinge. Zoals altijd spraken we over God en de wereld en alles wat ons beweegt. Spannend waren twee belangrijke onderwerpen die waarschijnlijk voor veel lichtwerkers in het “veld” aanwezig zijn. Nou, verder in de tekst … Aan de ene kant spraken we dus over partnerschap en wat je zou kunnen doen om de “juiste” in je leven aan te trekken. Na het horen van de boodschap van de Arcturiaanse groep gisteren realiseerde ik me eens te meer waarom zoveel lichtwerkers/Sterrenzaden etc. “eenlingen” zijn en waar het leven werkelijk om draait.

1. Onderwerp partnerschappen (voor de permanente vrijgezellen) onder jullie.

Van jongs af aan werd ons via zoveel kanalen geleerd: ouders, romantische films, de maatschappij, en ook de kerk dat we hier zouden zijn om een partner voor het leven te vinden, om kinderen te krijgen, en om nog lang en gelukkig te leven. Dit is zo’n stevig verankerd patroon in veel mensen dat ze voortdurend wanhopig op zoek zijn naar de Ene, waardoor ze iets cruciaals vergeten: namelijk om eerst zichzelf te vinden. Velen zoeken hun geluk buiten, dat daar NOOIT te vinden zal zijn, en als dat al zo is slechts tijdelijk. Toen vroeg ik mijn gidsen waar het allemaal om ging … En zij zeiden tegen mij, en dat is niet nieuw: We zijn hier om onszelf te vinden en ons te herinneren wie we werkelijk zijn en voor de goddelijke vonk in iedereen Mensen zijn ontworpen om te stralen. De maatschappij vertelde ons dat we pas iets waard en compleet zouden zijn als we onze wederhelft gevonden hebben en keken ons dan meewarig aan als we al lang alleen waren en gaven ons het gevoel dat er iets mis was met ons, ook al leefden we helemaal tevreden en in waarheid volgden de anderen op de een of andere manier een “verkeerd spoor” … Ik denk dat de een of de andere dat wel weet ….. Haha

Dus we leefden/leven gelukkig in de verkenning van ons zelf en voelen ons goed, één met onszelf en hebben niet het gevoel een ander nodig te hebben. Natuurlijk, hier en daar ontstaat een gevoel van behoefte aan toenadering. Maar degenen onder ons die al wat verder gevorderd zijn, weten dat bedachtzaamheid ook hier van toepassing is met wie we ons verbinden, want er is altijd een energetische uitwisseling en die kan ons van dienst zijn als ze plaatsvindt met een heel bewust persoon, of als ze ons potentieel heeft om het energieveld te verwarren en dan moeten we opnieuw beginnen om bij onszelf uit te komen. Veel lichtwerkers hebben de neiging om afgezonderd te leven en aandacht te besteden aan hun energieën en hoe ze die gebruiken.

Met een partner bestaat het risico onszelf te verliezen en in afhankelijkheden te geraken die ons kunnen afwenden en afleiden van ons pad en onze taak. Daarom kiezen velen onbewust voor eenzaamheid en zijn zij op zijn minst in deze tijd nog niet klaar om hun energieveld te delen, behalve, zoals ik al zei, eventueel met een andere zeer bewuste ziel. Dit zou dan resulteren in een waardevolle potentiëring. Dus maak je geen zorgen als je nog vrijgezel bent. Integendeel, je leeft waar het werkelijk om gaat en waarom we hier zijn gekomen. Niet in de eerste plaats om ons te vermenigvuldigen, maar om de aarde en het collectief te helpen ascenderen door te groeien, ons te herinneren en ONS te vinden.

Ik weet dat dit misschien niet is wat je wilde horen, maar voel in jezelf of dit goed voor je is. Als we zowel onszelf als de goddelijke liefde in ONS vinden hebben we niets van een ander nodig, we zijn in deze staat verbonden met onszelf en één met alles, een veel hogere liefde die met de liefde tussen man en vrouw absoluut niet te vergelijken is en een geschikte partner (bij wie het lukt om bij ons te blijven, wat vooral in de fase van verliefdheid een enorme uitdaging kan zijn) slechts een toevoeging, als het ware de kers op de taart maar nooit de zin van ons leven zou zijn. Begrijpt u dat?

2. Onderwerp Spirituele Ontwikkeling

De andere vraag van mijn vertrouwelingen, die ik zeer interessant vond, was: Als we nu steeds beter kunnen manifesteren, waarom kunnen we dan niet de beroemde knal / zonneflits of wat dan ook manifesteren zodat eindelijk ALLE mensen wakker worden?

Of nog beter, naar een therapeut gaan die dit voor ons zal doen, d.w.z. ons terugbrengen naar onze oerherinnering van onze goddelijkheid. Ik vond de benadering spannend en dacht heel efficiënt (typisch Zodiac Sign Maagd) 😉 Dus vroeg ik het mijn gidsen opnieuw van binnen en ze kwamen heel direct door en moesten bijna een beetje glimlachen. Zoals ik al zei, de benadering is op zich niet slecht, maar dat zou betekenen dat we gewoon lui op de bank kunnen gaan zitten en dat iemand anders het “vuile werk” voor ons doet. Maar zo werkt het hier niet en zo is het ook nooit bedoeld.

We zijn hier gekomen met bepaalde taken die we onszelf hebben opgelegd en we zijn hier om ervaring op te doen en niet om de snelste en gemakkelijkste weg of een kortere weg te nemen. Het spijt me dat ik dat moet zeggen, maar zo is het nu eenmaal. Ieder van ons mag zijn of haar donkere kelder opruimen en uitmesten en er is niemand die we daarvoor zouden kunnen betalen en zelfs al zouden we liegen tegen onszelf en ons hoger zelf en de goddelijke Bron laten zich gewoon niet “bedriegen”. Het gaat om waarachtigheid, integriteit en authenticiteit en dat betekent dat we er iets voor moeten / mogen doen als we ons verder willen ontwikkelen. Waarbij ik op het volgende punt kom.

Waarom kan er niet een evenement zijn bijvoorbeeld een ” Boem ” die iedereen op hetzelfde moment wakker maakt en het bedrog in een vingerknip voorbij is? En waarom bevinden ze zich allemaal in zulke verschillende stadia van ontwikkeling dat sommigen verontrust kijken naar hun buren, die misschien al verder gevorderd zijn in hun ontwikkeling, zich met hen vergelijken en zich daardoor geïntimideerd of zelfs minderwaardig voelen?

We weten dus dat er nog steeds veel mensen zijn die in 3D zijn gearresteerd (geen oordeel) en geen idee hebben wat 5D überhaupt zou kunnen zijn. Ondertussen krijgen we bijna elke dag nieuwe updates, wat zelfs bij zeer gevorderde lichtwerkers tot ascensie symptomen kan leiden omdat ons fysieke vaste lichaam nogal bezig is om dit te integreren. Stel je nu eens voor dat je een nog “niet ontwaakt” persoon zou bombarderen met alle informatie die wij gedurende jaren / meerdere incarnaties met veel werk en moeite hebben verworven om ons bewustzijn te verruimen en zo open te staan voor al het “spookachtige gedoe” dat nu normaal voor ons is. Zo’n “3D mens” zou gek worden van de hoeveelheid informatie, gek worden of zijn schedel zou barsten. Net zoals zelfs de zeer gevorderden onder ons kunnen communiceren met hogere dimensies, zou het voor ons toch een moment van schok zijn als ET plotseling voor ons zou verschijnen. Op dit moment is het nog zo dat de hogere wezens hun frequentie moeten verlagen en wij op onze beurt de frequentie moeten verhogen om überhaupt contact met hen te kunnen maken of hen te kunnen zien, wat voor beide partijen zeer vermoeiend kan zijn en slechts korte tijd vol te houden is. Zo is het ook met mensen in 3D met ons, weet je?

Hier is het dus belangrijk om mensen langzaam, stap voor stap te introduceren, zodat ze eerst hun harde schijf kunnen fragmenteren om ruimte te maken voor nieuwe downloads. Iedereen doet dit op zijn eigen tempo. Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die besloten hebben om op zielsniveau in 3D te blijven, ook dat kunnen we accepteren. Laten we op onze EIGEN reis blijven zonder constant naar links of rechts te kijken, want iedereen doet zijn best, wordt zeer gewaardeerd en is precies waar hij is. Oké, dat is weer niet wat we wilden horen, maar hey het goede nieuws is, dat steeds meer mensen zich openstellen voor spiritualiteit en energieën elke dag en instinctief voelen dat er meer is dan alleen de fysieke wereld en wij zijn gewoon die Pioniers en banen de weg. Ja dat vergt veel geduld, kracht en begrip en soms zouden we een rondje willen maken en iedereen wakker maken, maar zo werkt het niet!

Heb een beetje geduld, de energieën zullen spoedig veel lichter zijn. Alles is precies zoals het zou moeten zijn.

Kate Hill

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien