21 december 2020, GROTE Sprong in het Evolutionaire Bewustzijn voor de Mensheid

21 december 2020, GROTE Sprong in het Evolutionaire Bewustzijn voor de Mensheid

Op 21 december 2020 zal een Nieuw Hoger Vibrerend Zonlicht komende van de Centrale Zon op de Aarde schijnen en dit hele Rijk zal doordrenkt worden met Exotische Kosmische deeltjes die ogenblikkelijk het DNA zal Opwaarderen tot een Hogere Orde.

Op dat moment zal de Mensheid een GROTE Sprong in het Evolutionaire Bewustzijn maken waarvan de Wereld nog nooit getuige is geweest.

De meest diepgaande en merkbare DNA-veranderingen zullen eerst gebeuren bij de WEzens die al dicht bij de Vijfde Dimensie resoneren.

De DNA-strengen zullen worden geactiveerd door de Gamma LICHT Deeltjes, en ze zullen zich weer hechten aan het bijbehorende Chakra Portaal. Op dat moment kan de corresponderende Dimensie worden waargenomen als de uiterlijke Realiteit.

3D en 4D resonerende WEzens zullen spoedig volgen zodra ze vibrationeel klaar zijn om deze Bewustzijnssprong te maken.

Ons hoofddoel en ons werk hier is om de Mensheid te helpen in hun Evolutie en om te helpen een betere wereld te creëren voor iedereen waar WEzens kunnen leven in Welvaart, Vrede, Vrijheid, Geluk, Gezondheid en Liefde.

Het is ALLEMAAL onderdeel van het GODDELIJK PLAN dat wij allemaal hebben gemaakt voor de Ascensie van de planeet Aarde.

Het is de Bestemming van deze wereld om weer terug te keren naar een Paradijs en het is onze Bestemming geweest om een grote rol te spelen in dit alles.

De Massale Globale communicatie rechtstreeks van de Pleiadiërs via de Aardse Alliantie naar de meest prominente leiders van Licht op deze planeet, focust zich vooral op een Massale Planetaire Globale Meditatie die op 21/12/21/2020 zal plaatsvinden.

Als onderdeel van onze Laatste Missie naar planeet Aarde, en wanneer de leiders van het Licht aan de oppervlakte zijn gestationeerd, worden wij door de Raden van Licht opgeroepen om Planetaire Bewustwording van deze Wereldwijde Meditatie tot stand te brengen.

Dat ongelooflijke HOGE Niveau van Bewuste Samenhang tussen de Sterrenzaden van de Aarde in combinatie met de HOOG-Vibrerende Ochtend Zonnewende Lichtstralen van de eerste dag van het NIEUWE TIJDPERK VAN AQUARIUS en de Gouden Centrale Zonnestralen van de Nieuwe Sat Yuga zal een totale Compressie Doorbraak op het oppervlak van de planeet teweegbrengen.

Een FLITS van Verblindend Wit, Exotisch LICHT van de Centrale Zon naar het oppervlak en zal dit hele Rijk naar de Vijfde Dimensie drijven, zal een onmiddellijke DNA Upgrade teweegbrengen en alle duisternis en lage vibraties zullen van de Aarde worden uitgeroeid.

Bewustzijn is de meest krachtigste kracht in het Universum.

Het creëert Alle materie en waargenomen Realiteit en door pure Bewuste Wilskracht zal deze Wereld terugkeren naar het Paradijs dat het altijd bedoeld was om te ZIJN.

met Heilige LIEFDE van EEN

Pars Kutay

Artiest: onbekend

Vertaling: Martien