Satan en Lucifer

 

Satan en Lucifer

Ik Ben Religieus Opgevoed, Dus Ik Begrijp De Weerstand Om Los Te Komen Van Specifieke Interpretaties. Maar Om Echte Waarheid Te Vinden, Moeten We Bereid Zijn Onze Diepste Overtuigingen Opnieuw Te Evalueren. Pleiadische Informatie Helpt Ons Het Grotere Plaatje Te Zien.

Satan Is Geen Naam, Het Is Een Titel Die “Tegen” Betekent. Het Kan Abstract Gebruikt Worden Of Verwijzen Naar Een Wezen Dat De Duistere Krachten Op Aarde Leidt.

Op Zijn Thuisplaneet Is Pidkozox Een Grote Reptielachtige. (Niet Alle Reptielachtigen Zijn Slecht, Maar Deze Wel.) Hij Werd In Mythen Afgeschilderd Als Een Grijze Oude Man. In Zijn Ware Vorm Heeft Hij 4 Armen, Lange Klauwen En Een Geschubde Gele Huid. Hij Komt Niet Uit Orion, Maar Uit Ons Eigen Zonnestelsel.

Pidkozox Was Nooit Lid Van De Galactische Federatie, Maar Was Vader En Mentor Van Iemand Die Dat Wel Was. Oppisheklio Was De Broer Van De Sirische Leider, Ashtar. Uit Jaloezie, En Onder Invloed Van Pidkozox, Leidde Oppisheklio Een Factie Van Sirianen En Reptielachtigen Naar De Aarde.

Ze Speelden Tegenover Elkaar Om De Mensen In Stammen Te Verdelen En Oorlogen Te Veroorzaken. Pidkozox Was Een Boze Vader God (Bad Cop) En Oppisheklio Was De Valse Licht God Die De Mensen Kennis Aanbood (Good Cop). In Het Oude Mesopotamië Waren Zij Enlil En Enki. Ze Waren Vader En Zoon, Geen Broers.

Lucifer Betekent Lichtbrenger, Maar Moet Worden Geïnterpreteerd Als Vals Licht Als Het Gaat Om Enki. Hij Speelde Vaak Een Zonnegod, Of Een Zoon Van De Vader God.

Als Enki Veranderde Oppisheklio Slechts Één Bloedlijn, Maar Noemde Zichzelf Schepper Van Het Hele Universum. De Mensen Werden Miljoenen Jaren Vóór De Komst Van Deze Rebelse Anunnaki Opgewaardeerd Door De Pleiadiërs En De Galactische Federatie.

In Een Satanische Vestiging Worden Duistere Krachten Gevierd. Enki Werd Geprezen Omdat Vals Licht Altijd Mainstream Is Geweest. De Echte Lichtkrachten Zijn Altijd Bij Ons Geweest Om De Aarde Op Vele Manieren Bij Te Staan, Maar Hun Belang Is Door De Gevestigde Orde Uit Het Oog Verloren.

Pidkozox’ Laatste Mensenleven Was Als Henry Kissinger Op Een Eerder Punt In Zijn Leven. Het Laatste Menselijke Leven Van Oppisheklio Was Dat Van Jozef Stalin, Als Een Inloopziel Die Later In Zijn Leven Binnenkwam.

Beide Entiteiten Zitten Momenteel Gevangen In Een Basis Van De Galactische Federatie In Antarctica. Een Demon Genaamd Bes Dient Als Boodschapper Voor Hen Om Te Communiceren Met De Cabal. De Cabal Wordt Geleid Door Larry Page (Voorheen George Soros). Ze Voeren Bloedrituelen Uit Tijdens Geheime Bijeenkomsten Om Duistere Plannen Te Manifesteren.

Gedeeltelijke Toegang Is Toegestaan Door De Galactische Federatie Als Deel Van De Dualiteitservaring Tot De Verschuiving. Nadat Iedereen Deze Tijdlijn Heeft Verlaten, Zullen Deze Wezens Permanent Worden Aangepakt Door De Galactische Federatie.

Kabamur

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org