Pleiadische Collectief – Het moment om te Ontspannen!

Pleiadische Collectief – Het moment om te Ontspannen!

Telepatisch ontvangen door: Judith23 November 2021

AKATU

Vrienden van het Licht!

Weet dat dit leven waardig is en dat alle wezens er toe doen.  Elk mens heeft geleefd als elk ras en kleur.  Iedereen heeft sinds het begin religieuze doctrine omarmd of helemaal geen.  Wezens van de Aarde, dit is het moment om te ontspannen.  Ja, ik zei uit te rusten.

We hebben hier geen betekenis voor in de Plejaden, maar inderdaad, kunnen jullie niet gewoon gaan zitten en ademen?

In elke wakkere droom hebben we jullie elkaar zien bevechten over huidskleur en geloof!  Begrijpen jullie nog niet jullie Goddelijke Verbinding met alle levensvormen?

Begrijpen jullie nog niet volledig dat sommigen van jullie terugkeren naar de mooie kleur blauw?  Onze Arcturiaanse vrienden zijn volmaakt gelukkig met het feit dat ze blauw zijn en hebben geen problemen met Pleiadiërs die veel op jullie lijken!

Jullie aardse pak is zeer tijdelijk en toch vormen politici en haatgroepen manieren om krachten te creëren om te strijden in de naam van een huidskleur!  In waarheid, mensen zijn prima in staat om alleen vrienden te kiezen, niet gebaseerd op kleur of religie, maar op het hart.

Na herhaaldelijke MSM verslaggeving over rellen gebaseerd op de ene kleur tegen de andere, kan het verwarrend worden.  Je zou kunnen denken, ik heb vrienden van kleur en ik heb geen problemen!  Exact.  Precies.  Het is gefabriceerde chaos om jullie te verdelen en een rassenoorlog te veroorzaken.

Inderdaad.  Zwarte levens, blanke levens, rode levens, gele levens, blauwe levens, paarse levens, ze zijn allemaal belangrijk.  Weiger in het aas te happen.

Valse vlaggen zijn een echte truc om de angst en agenda te verspreiden.  Velen raken gewond en gedood en het is strikt genomen een haatmisdaad, geen ongeluk.

Als je er één bij betrokken ziet, weet dan dat er velen in het plan zitten.  Dit zijn gevaarlijke momenten om op je hoede te zijn, maar wees onbevreesd.  Je bent bedoeld om van je leven te genieten.

Onthoud dat in elke droom die je op aarde hebt gehad, er dualiteit is geweest.  Mensen leven nu dichter bij elkaar dan in de meeste dromen, waar afstand zowel een tegenslag als een zegen was.  Informatie was niet onmiddellijk, dus deze constante nieuwsupdates waren onbestaand.

Misschien duurde het maanden voor je iets hoorde.  Misschien heb je helemaal niets gehoord.

We hebben je vaak geadviseerd dat het voeden met nieuws je welzijn zal beïnvloeden.  Eén keer per dag is goed, maar dan is het een herhaalde inname van negativiteit.

Je trillingsfrequentie zal dalen en je gezondheid kan veranderen.  Er zijn altijd aspecten van de natuur, familie, schilderen, schrijven of lichaamsbeweging om je geest te concentreren en kalm te blijven.

Wees voorzichtig met alles wat je verteld wordt dat je ‘nodig hebt’ in je lichaamsvorm om te voorkomen waar je immuunsysteem voor ontworpen is om voor te zorgen!  Als de bijwerkingen je kunnen doden, ZEKER, dan is dit niet voor jou!

Laat me gaan zitten en tot tien tellen, zoals je zegt.  De energie zal stabiliseren.  Duisternis zal in de afgrond worden geschopt.  Goedheid en licht zullen zo zacht en krachtig zijn als engelen die met je samenkomen om te communiceren.

Ik voel je en ik zeg je dat je gemaakt bent om deze droom te dragen.  We zijn bij je en niets kan ons stoppen.

Jullie zullen genieten van de terugkeer naar onbeperkte technologie terwijl wij jullie vele aspecten leren die jullie lang geleden hebben verlaten.  Een van mijn favoriete bezigheden is vliegen in lichaamsvorm!  Naadloos en vreugdevol, jullie zullen niet willen stoppen!

In het vervolg van de droom, weet dat het Biden product snel terug zal keren naar de doos.  Een sterke leider van licht en waarheid is nodig, dus kies wijselijk.  Jullie zullen een keuze hebben.  Veel van jullie leven wordt nu gecontroleerd, maar dat zal niet altijd zo zijn.

Concentreer je op wat je wilt.  Geloof dat het van jou is.  Herwin Vrijheid en Waarheid!

Luister naar onze fijnste vloten want wij bestrijken de lucht.

Jullie zijn onze geliefde vrienden.

Spoedig zullen we opstaan!

EN EEKE MAI EA!

Ik hou zoveel van jullie!

AKATU

Telepatisch ontvangen door: Judith

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org