Neioh: Over KOLO-wezens


Boodschappen van #Pleiadieërs van 7D Taygeta – telepathisch ontvangen door: Judith Lynn en gedeeld door haar Zoon @Kabamur_Taygeta / Official #GalacticFederation / #UFOs

Neioh: Over KOLO-wezens

Geliefde Vrienden Van De Aarde!

We Zullen Doorgaan Met Het Delen Van Informatie Over Planeten Die jullie zijnVergeten!

Binnen Jullie Verruimde Bewustzijn En Oneindige Bewustzijn Blijven Alle Ervaringen Bestaan.

We Zijn Hier Om Jullie Te Begeleiden Bij Het Herinneren Van Vrienden In Dichtheden (Trillingsfrequenties) En Dimensies (Wat Locaties Zijn).

Een Van Die Planeten Ter Plaatse Is Kolo, Die Zich Aan De Buitenrand Van Het Melkwegstelsel Bevindt! De Bewoners Noemen Zichzelf ‘Kol’.

 

Deze Prachtige Zielen Zijn 6 Voet (± 1.83 mtr. )Lang Met Menselijke Gelaatstrekken. Hun Huid Is Lichtblauw In Een Tint Die Veel Lichter Is Dan Die Van Arcturiërs. Alle Mannetjes En Vrouwtjes Hebben Heel Kort Donkerrood Haar En Groene Ogen. Om De Rest Van Hun Beschrijving Te Begrijpen, Laten We Hun Planeet En Geschiedenis Beschrijven.

Hun Planeet Bestaat Voor 80% Uit Oceaan En Het Grootste Deel Van Hun Leven Speelt Zich Af Onder Het Oppervlak Van De Oceaan. Het Hele Water Is Verbonden Rond De Planeet Zonder Grenzen Of Verdeling.

Dus Om Hun Leven In Vorm Te Begrijpen, Is Begrijpen Dat Ze Licht Ademen En Leven Met Grote Liefde In De Oceaan. Ze Hebben Armen En Benen. Ze Hebben Vinnen Zoals Je Zou Begrijpen Dat Zeemeerminnen In Het Onderlichaam Hebben. Deze Lange Staarten Of Vinnen Maken Snel Reizen En Een Comfortabel Leven In De Oceaan Mogelijk. Als Ze Aan De Oppervlakte Komen, Trekken De Vinnen Zich In En Lopen Ze Rechtop, Net Als Jij! De Meesten Geven Er De Voorkeur Aan Naakt Te Zijn En Anderen Genieten Van Kleurrijke Omslagdoeken.

Ze Planten Zich Energiek Voort En Krijgen Veel Kinderen. Er Zijn Geen Maatjes. Ze Circuleren Licht En Er Is Geen Dood Of Ziekte. Ze Zijn Gemaakt Door De Bron En Behoorden Niet Tot De Elohim-Lijn. Een Ander Belangrijk Aspect Van Hun Lichaam Zijn Vleugels! Wanneer Ze Uit De Oceaan Komen, Kunnen Ze Opzettelijk Vleugels Projecteren Als Een Methode Om Door Het Gebied Te Reizen.

Er Zijn Leden Van De Galactische Federatie Die Van Kolo Komen. Ze Blijven In Dienst Met Blauwe Uniformen En Zilveren Laarzen. Miljoenen Jaren Geleden Kozen Vele Zielen Ervoor Om Op Aarde Te Incarneren. Levend In Eenheid Met Volledige Eenheid, Namen Ze De Beslissing Om De Incarnaties Te Stoppen. Er Zijn Nu Geen Zielen Van Kolo Op Aarde.

Ze Worden Bezocht Door Elohim-Rassen En Hebben Vrienden Op Veel Planeten Waar Ze Van Houden. Ze Zijn Liever In De Oceaan, Maar Komen Aan De Oppervlakte Voor Ontmoetingen Met Andere Rassen. Er Zijn Grote Schepen Om Te Helpen Bij Het Reizen, Maar Er Zijn Geen Individuele Schepen Voor Kleine Groepen. Elohim Races Hebben Individuele Familieschepen Voor Gebruik.

Hun Leven In De Roze Oceaan Zit Vol Met Kastelen Met Kristallen Zuilen Waar Velen Samenkomen Om Als Één Te Mediteren. Ze Leven Niet Binnen Een Structuur. Ze Rusten Op Zacht Sponsachtig Materiaal Dat Roze En Koraal Van Kleur Is. Dit Materiaal Zweeft Door De Oceaan En Wordt Omringd Door Zachtgroen En Blauw Plantaardig Materiaal. Dit Wordt Gebruikt Als Voedsel En Brandstof Voor Het Lichaam. Feeën Vinden Het Heerlijk Om Hier Te Wonen Terwijl Ze Genieten Van Water En Creativiteit Terwijl Ze Licht Ademen!

Er Zijn Kleurrijke Vissen En Levensvormen Die Niet Op Aarde Te Zien Zijn. Heldere, Levendige Kleuren Van Turkoois, Roze, Paars En Geel Zijn Overal In Het Gebied Te Zien. Er Zijn Hoge Bergen In Oranje, Lavendel En Roze. Deze Kunnen Worden Beklommen Of Betreden Voor Privéruimtes Of Om Games Te Spelen. Er Zijn Turquoise Zeepaardjes Die Geliefde Huisdieren Zijn En Erg Zacht Aanvoelen.

Er Zijn Leiders, Maar Geen Ouderlingen. De Toewijding Aan Eenheid Maakt Volledige Vrede Mogelijk. Er Zijn Geen Godinnen, Aangezien Alle Vrouwen Worden Geëerd Als Het Goddelijke Vrouwelijke Aspect Van Het Leven.

Leden Van De Lichtkrachten Consumeren Grote Hoeveelheden Planten En Water Tijdens Missies. Ze Zijn Geliefd En Gerespecteerd Door Alle Andere Leden.

Er Zijn Meer Dan 30 Rassen Die Reizen Als Juniorleden Met Elohim Lineage-Leden Om Hen Te Helpen Bij Missies. Dit Is Één Ras. We Zullen Verder Gaan Met Anderen Terwijl We Doorgaan In De Richting Van De Verschuiving!

In werkelijkheid zijn we één!
Samen stijgen we in het licht!

NL EEKE MAI EA!
Ik hou zoveel van jullie!

NEIOH

Ontvangen door: Judith

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org