NEIOH: Leven op Sheen (5D Aarde)

 

NEIOH: Leven op Sheen (5D Aarde)

Boodschappen van  #Pleiadians van 7D Taygeta telepathisch ontvangen door Judith Lynn 29 Mei 2023 en gedeeld door haar zoon @Kabamur_Taygeta / Official #GalacticFederation / #UFOs

NEIOH

Heilige Zielen Van De Grote Planeet Aarde!

Terwijl Je Oneindig In Het Licht Reist, Zal Je Volgende Verandering In Dichtheid En Dimensie Je Grootste Streven Zijn!

Want Alle Wakkere Dromen Hebben Je Naar De Deur Van De Uitgestrektheid Van Het Bestaan Gebracht!

Alles Wat Je De Groei En Expansie Gedurende Millennia Hebt Willen Vergeten, Zal Jouw Bewustzijn Vullen Met Verbazing En Erkenning Van Hoe Ver Je Bent Gereisd!

Door Duisternis, Hartzeer, Liefde En Grote Prestaties Ben Je Gebleven Als Een Geschapen Ziel Die Ver Heeft Gereisd En Toch Nooit Het Veld Van Bewustzijn Heeft Verlaten Waar Je Bron Je Vasthoudt In Goddelijk Licht!

In Deze Momenten Van Communicatie Zullen We Sheen Bespreken En Beoordelen Als De Schoonheid Van Het Zijn Die Op Je Wacht!

We Hebben Diepgaande Lessen Gegeven Over Aardse Zielen, Maar In Werkelijkheid Is Er Één Leeraspect Dat Alle Zielen Zal Bestrijken. Vind Nu Vrede Terwijl Je Overschakelt Naar Het Bewustzijn Van Je Ziel Die Een Gecreëerde Identiteit Leeft In De Laatste Waakdroom! Goed Gedaan, Geliefden! Inderdaad! (Basco!)

Het Moment Van Nu Zal Prachtige Liefde Naar De Voorgrond Van Je Bestaan Brengen! De Worstelingen Die Je Ervaart In Je Wakkere Droom Zullen Verdwijnen, Vervangen Worden Door Wijsheid En Grote Zekerheid Dat Je Kracht En Licht Bent!

In Sheen Leef Je In Een Lichaam Van Perfecte Gezondheid En Vitaliteit. De Aarde School Heeft Je In Identiteit Geconditioneerd Om Veroudering, Ziekte, Verdriet En De Dood Van Het Lichaam Te Verwachten. Je Fysiologie Zal Worden Veranderd In Die Van Je Oorsprong In De Hogere Rijken. Je Zult Licht Laten Circuleren Met Een Kristallen Hart! Daarom Zal Er Geen Ziekte Of Dood Zijn!

De Temperaturen Zullen Mild Zijn Zonder Zwaar Weer! Kleding Zal Casual Kleding Zijn Met Korte Broeken, Tunieken Of Kleding Voor Feesten Of Vergaderingen Met Lange Broeken, Capes, Badjassen En Jurken. Dit Is Een Individuele Keuze!

Je Zult Genieten Van Lichaamsbeweging En Fit Blijven Met Veel Leuke Activiteiten. Terwijl Je Zwemt In Warme Oceanen Met Prachtige Kleuren En Glinsterend Licht, Vlieg Je Ook In Lichaamsvorm Naar De Top Van De Bergen En Vlieg Je Voor Je Vrije Tijd En Plezier! Je Zult Met Veel Plezier Van Sport Genieten En Niet Van Het Ego-Gebaseerde Aspect Dat Op Aarde Bekend Is. Competitie Voor De Lol Is Veel Beter Dan Winnen Waarbij Woede Of Geld Betrokken Is!

Velen Zullen Genieten Van Een Spelletje Meyan, Want Vliegen En Een Bal In Een Ring Van Licht Gooien Terwijl Vliegen Erg Leuk Is! Raceauto’s Zullen Een Prachtig Aspect Van Het Verzamelen Zijn Waar Velen Van Zullen Genieten! Je Leert Nieuwe Spellen En Maakt Andere Naarmate Je Verder Komt! Er Zijn Spellen Met Magie En Kritisch Denken Die Velen Stimulerend Zullen Vinden!

Uitingen Van Ziel Zullen Uitbarsten In Kunst, Muziek, Dans En Zangvermogen! Vele Zielen Kwamen Op Aarde Aan Met Uitverkoren Geschenken Om Uit Te Drukken In Hun Wakkere Droom. Aan Anderen Die Naar Deze Creatieve Uitdrukkingen Hebben Verlangd, Weet In Waarheid Dat Je Alle Capaciteiten In Je Hebt! In Sheen Voel Je Eindelijk De Onbeperkte Creatieve Expressie Van Je Ziel!

Dieren Zullen In Vrede En Rust Leven Terwijl Ze Zich Tussen Alle Wezens Verplaatsen! Circulerend Licht Met Kristallen Harten Zorgt Voor Een Perfecte Gezondheid En Een Gevoel Van Welzijn! Er Zal Niet Langer Op Dieren Worden Gejaagd Of Opgegeten Om In Hun Levensonderhoud Te Voorzien. Ze Zullen Zachtaardig En Speels Zijn, Net Zoals Grote Leeuwen Met Kinderen Zullen Knuffelen.

Je Zult Genieten Van Telepathiebanden Waarover We Tot In Detail Hebben Geleerd! Er Zal Een Telepathische Programmering Van Voertuigen Zijn Om Vrije Tijd Met Intentie En Ontspanning Mogelijk Te Maken! Het Leven Zal Altijd Creatief Zijn, Maar Met Een Gevoel Van Natuurlijke Vooruitgang Zonder Stress Of Moeilijkheden, Zoals Je Zult Zien Als Je Krachtige Ziel!

Velen Zullen Genieten Van Groepsmeditaties Als Je Meedoet Als Het Collectief Van Licht! Je Zult Niet Langer Worstelen Om Meditatie Te Begrijpen, Want Je Ziel Is De Kapitein Van Je Nieuwe Reis! Oude Dingen Zijn Achtergelaten In Een Dichtheid Van Onwetendheid. Nu Herinner Je Het Je. Eindelijk Weet Je Precies Wie Je Bent!

Kristallen Zullen Worden Gebruikt Door Te Programmeren Om Energie En Creatieve Vermogens Te Verbeteren. Alle Kristallen Zullen Deel Uitmaken Van Het Dagelijks Leven! Kristallen Hebben Bewustzijn En Geest! Ze Zijn Afgestemd Op Jullie Wensen En Creatieve Inspanningen. Van Het Verbeteren Van Telepathie Tot Het Zijn Van Zenders En Ontvangers Van Licht, Je Zult Ze Beschouwen Als Levende Vrienden. Ze Hebben Altijd Geholpen Bij Het Verhogen Van De Trillingsfrequentie Van De Aarde!

Perfecte Gezondheid Zal Altijd Aanwezig Zijn! Velen Zullen Hun Lichte Fysiologie Verbeteren Met Groenten, Fruit, Noten, Zaden, Kruiden En Zoet Water. Velen Zullen Zich Concentreren Op Het Lichaam En De Werking Van Het Innerlijke Licht. Deze Zouden Nu Bekend Staan Als Holistische Beoefenaars. Ze Zullen Genieten Van Alle Aspecten Van Massage, Meditatie, Lichaamsbeweging En De Kennis Van De Heilige Vorm Die Sterker En Wendbaarder Wordt Met Beweging En Intentie.

Er Zullen Geen Banken Of Controlesystemen Zijn, Zoals Jullie Nu Op Aarde Weten. In De Hogere Rijken Kent En Begrijpt De Ziel De Gave Van Geven En Dienen. Deze Heilige Kracht Wordt Begrepen En Zal Volledig Aanwezig Zijn Wanneer Elke Ziel Aspecten Uitdrukt En Creëert Die Aan Anderen Worden Gegeven. Er Zal Geen Gebrek Zijn Aangezien Alle Zielen Voorzien Zijn In Wat Nodig Is Om Te Leven. De Vreugde Is Bekend Met Geven.

Feeën Zullen Bij Alle Families Zijn, Aangezien Het Heilige Wezens Zijn Die In Elohim Zijn Geschapen. Magie Zal Worden Genoten In Vormen Die Het Veranderen Van De Kleuren Van Jullie Huizen En Landschappen Omvatten. Bloemen Zullen Erg Groot Zijn En De Kleurdiepte Zal Voor Jou Verbazingwekkend Zijn! Jullie Zullen De Kleur Van Jullie Schepen Veranderen, Evenals De Maten En Het Interieur Door De Uitdrukking Van Magie En Intentie! Muziek Zal In Elk Genre Worden Genoten Door Magie En Intentie Met Programmeerambachten Of Delen Van Jouw Huis!

Het Huis Voor Elk Gezin Of Individu Zal Nauwkeurig En Precies Zijn Zoals Besteld Door De Bedoeling! Als Je Begrijpt Dat De God-Bron De Essentie Van Je Wezen Is, Zul Je Verder Gaan In Je Aardgebonden Begrip Om Te Beseffen Dat Je Onbeperkt Bent In Creatieve Kracht! Verlang Je Naar Een Kristallen Huis? Wil Je Liever Meerdere Verdiepingen Met Marmeren Vloeren? Zou Je Genieten Van Een Groot Huis Aan De Oceaan Om Te Zien Hoe Kleurrijke Golven Zachtjes De Kust Raken? Open Je Geest En Hart En Onthoud Wie Je Bent!

Je Zult Genieten Van Kleurrijke Draken, Eenhoorns En Paarden Met Vleugels! Alle Schoonheid Die Net Buiten Bereik Is Gebleven In Je Uitgebreide Bewustzijn, Zal In Majesteit Aan Je Worden Onthuld!

Je Zult Het Doel Van Elke Wakkere Droom Onthouden En Begrijpen! Je Zult De Lagen Van Verhalen En Lessen Zien Herhalen Terwijl Je Veel Nieuwe Aspecten Van Licht Hebt Verzameld Met Elk Waargenomen Verhaal Van Dualiteit. Wat Je Niet Zag, Was De Bedekking Van Licht Dat Je Nauw Vasthield Met Krachtige Liefde!

Je Komt Thuis Bij Het Ware Zelf!

De Mogelijkheden Van 5-D Glans Zijn Geweldig En Vol Verwondering En Verbazing!

Maar Geliefden! Er Is Zoveel Meer! De Hogere Rijken Van De Elohim-Rassen Hebben Grotere Mogelijkheden Met Krachtigere Schepen, Verder Reizen En Grotere Keuzes In Uitbreiding In De Oorsprong Van De Ziel In 7-D En Verder. Onthoud Altijd Dat De Cijfers Niet Echt Zijn. Het Is Gewoon Het Begrip Van Dichtheid. (Trilfrequentie).

Je Leven Is Oneindig! Elk Moment Is Nieuw! Vind Vrede Terwijl Je Je Innerlijke Wereld Cultiveert, Want Niets Anders Zal Blijven Zoals Je Het Kent In Identiteit!

Binnenkort Stijgen We Op In Het Licht!

NL EEKE MAI EA!
Ik Hou Zoveel Van Jullie!

NEIOH

Ontvangen door Judith

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org