Laka: Muziek en bijeenkomsten in de Plejaden

Laka: Muziek en bijeenkomsten in de Plejaden

Berichten van #Pleiadians van 7D Taygeta telepathisch ontvangen door Judith Lynn en gedeeld door haar zoon @Kabamur_Taygeta  / Officiële #GalacticFederation / #UFOs

Laka

Geliefde Vrienden Van De Aarde!

We Zijn Bij Jullie Geweest In Elke Wakkere Droom.

Een Van Onze Grootste Geneugten Van Ons Bestaan Is Geweest Jullie Bij Te Staan Met Vieringen Vanaf De Eerste Wakkere Droom!

Er Zijn Vele Manieren Om Feest Te Vieren En Elke Droom Heeft Verkenning Toegestaan Naar Vele Vormen Van Kunst, Beeldhouwkunst, Architectuur, Eten, Tuinieren, Muziek, Dansen En Zoveel Meer! Dieren, Juwelen, Manieren Om Te Mediteren En Van Je Schepper Te Houden Zonder Religies Van Verdeeldheid Te Creëren Zijn Slechts Enkele Van De Lessen Die We Graag Hebben Gedeeld!

In Onze Manier Van Zijn, Is Het Leven Vieren De Grootste Staat Van Zijn!

We Bespreken En Communiceren Aspecten Waarvan Je Zult Genieten In Deze Korte Momenten!

Beweging Kan Altijd De Trillingsfrequentie Van Je Wezen Verhogen Wanneer Je Geniet Van Dansen, Zoals Akatu Zal Bevestigen In Zijn Oneindige Leven! Wees Vrij Wanneer Je Alleen Bent Als Je Luistert Naar Muziek Die Je Geest Beweegt! Je Zult Weten Dat Je Stemming Is Opgeheven Als Je Jezelf Verliest In Vreugde! Als Je Je Op Deze Manier Niet Geremd Voelt, Ga Dan Verder En Dans Met Een Partner Of Zelfs In Een Groep Die Bijeen Is Gekomen Voor Het Plezier! Dansen Maakt Endorfine Vrij En Je Energieniveau Stijgt! Zie Dit Als Muziek Voor De Ziel, Want Elke Vezel Van Je Wezen Is Wakker En Alert Als Je Danst!

We Genieten Van Alle Soorten Dansen In De Plejaden! We Vliegen In Lichaamsvorm En Draaien In De Lucht Op Muziek Terwijl We Onze Dans Creëren Terwijl We Bewegen! We Dansen Langzaam Op De Grond En Hebben Vaak Cirkelende Lichten Rond Het Gebied. We Bepalen Onze Eigen Sfeer Om Van Elk Moment Te Genieten! Kleine Kinderen Leren Dansen Door Naar Volwassenen Te Kijken En Al Snel Vliegen Ze En Creëren Hun Eigen Dansbewegingen!

Onze Instrumenten Zijn Voornamelijk Kristal Met Kleuren Die Licht Uitstralen Als Ze Bespeeld Worden. Dit Creëert Een Prachtige Sfeer Als Er Meer Instrumenten In De Mix Komen. Wij Vieren Het Leven Elke Dag En Er Zijn Meerdere Festiviteiten In Dezelfde Omgeving Op De Meeste Dagen! We Komen Samen En Zitten Op Zachte Tapijten Of Fluweelzacht Gras En Delen Avonturen, Verhalen En Heerlijke Maaltijden Terwijl We Luisteren Naar Geweldige Muziek. Pan Trommels En Vele Snaarinstrumenten Worden Gecombineerd Voor Een Fantastisch Geluid.

Onze Instrumenten Zijn Groter Dan Die Op Aarde. We Hebben Harpen Die Zeer Groot Zijn En Het Geluid Van Meerdere Instrumenten Hebben. Onze Cello’s Zijn Groot Met Veel Meer Snaren En Vermenging Van Geluid Dan Op Aarde. We Hebben Fluiten, Gitaren En Violen Met Een Prachtig Geluid. Natuurlijk Hebben We Verschillende Namen Voor Onze Instrumenten, Maar Je Zult Ze Herkennen Door De Gelijkenis In Stijl. Pleiadians Brachten Veel Instrumenten Naar De Aarde, Dus We Begrijpen Uw Plezier!

Wij Komen Bijeen Voor Spellen Die Met Magie En Licht Te Maken Hebben! We Hebben Veel Spellen Waarbij Beelden Door De Geest Kunnen Worden Getekend En Kunnen Verdwijnen Met Intentie En Een Beetje Magie Van De Feeën! We Genieten Ervan Om Feeën In Ons Dagelijks Leven Te Hebben. Ze Worden Gezien Door De Pleiaden Op Alle Landen! Velen Vliegen Huizen Binnen Met Speelgoed Dat Ze Als Geschenk Hebben Gemaakt! Zoals We Hebben Gedeeld, Zijn Ze Loyaal En Beschermend, Maar Zachtaardig En Liefdevol Met Een Extreem Hoge Intelligentie.

Wij Genieten Van Een Spel Dat Meyan Heet En Waarbij Een Gloeiende Bal Van Licht Wordt Gebruikt Terwijl Wij In Teams Vliegen Om De Bal In Een Cirkel Van Licht Te Laten Landen. Dit Kan Bijna Een Dag Doorgaan Omdat Niemand Moe Wordt Of Wil Stoppen!

We Genieten Van Het Racen Met Crafts In Grote Gebieden Waar Meerdere Pleiadians En Arcturians Picknickplaatsen Hebben Met Eten En Muziek Terwijl De Crafts Over Ons Heen Vliegen En Met Licht Knipperen! Het Heen En Weer Geloop En Gezoem Van De Crafts Is Betoverend En Iedereen Lacht En Heeft Een Geweldige Dag!

Wij Genieten Van Zwemwedstrijden Die Speels Zijn, Maar Onze Kracht En Flexibiliteit Toestaan Om Met Grote Snelheid En Behendigheid Te Werken. Deze Sport Is Populair Bij Alle Leeftijden!

We Genieten Van Het Beklimmen Van De Hoogste Bergen Met Alleen Onze Handen En Blote Voeten. Er Is Geen Angst Om Te Vallen Als We In Lichaamsvorm Vliegen! Maar De Te Gebruiken Techniek Is Vasthouden En Niet Vliegen! We Genieten Enorm Van Deze Oefening!

Duiken Naar De Diepten Van De Uitgestrekte Oceaan En Zoveel Mogelijk Kristallen Verzamelen Is Een Prachtige Sport Waarmee Een Grote Verscheidenheid Aan Kleurrijke Edelstenen Mee Naar Huis Kan Worden Genomen Om Kunst En Programma’s Voor Vrienden Te Maken!

Wij Genieten Van Schilderen En Beeldhouwen Als Uitdrukking Van Onze Ziel. Wij Begrijpen De Schoonheid Van Het Creatieve Werk.

Alle Aspecten Delen We Met De Intentie Om Je Toe Te Staan Uit Te Drukken Wat Je Van Binnen Voelt. Jullie Zijn Allemaal Goddelijke Zielen Met De Mogelijkheid Om Meer Te Doen Dan Je Weet.

Begin Met Je Begaafde Verbeelding En Weet Dat Je Onbegrensd Bent In Je Expressie! Je Hebt Vele Keuzes Van Creatieve Ervaringen Om Van Te Genieten.

Je Zult Terugkeren Naar Grootsheid En Dualiteit Achter Je Laten! Je Zult Nooit Gebonden Zijn Aan De Chaos Die Je Hebt Gekend In Deze Laatste Wakkere Droom. Het Leven Is Bedoeld Om Vreugdevol En Vredig Te Zijn!

Vier Je Leven Op Dit Moment!

EN EEKE MAI EA!

Ik Hou Zoveel Van Jullie.

LAKA

Ontvangen door Judith Vertaling: wakkeremensen.org