Laka – De Geest en het Onderbewustzijn – 30 april 2024

Laka – De Geest en het Onderbewustzijn – 30 april 2024

Berichten van het Pleiadische Collectief, telepathisch ontvangen door Judith – 30 April 2024, gedeeld door haar zoon, @Kabamur_Taygeta

Geliefde Vrienden Van Heilig Licht!

De Essentie Van De Ziel Is Geest. Beide Namen Kunnen Worden Gebruikt Om Jouw Ware Wezen Te Beschrijven. Maar In Werkelijkheid Is De Betekenis Specifiek Om Elke Naam Uit Te Leggen. Denk Aan Water Dat Bestaat Uit Waterstof En Zuurstof. Deze Elementen Zijn De Essentie Van Water. Zo Is Het Ook Met Jouw Staat Van Zijn. De Ziel Is Een Individuele Expressie. Geest Is De Essentie Waarmee De Hele Schepping Verbonden Is. Op Dit Moment Zullen We Beide Aanpakken.

Geest Is Universeel En Oneindig. Al Het Leven Is Geest Met Verschillende Graden Van Bewustzijn. Als Je Deze Boodschap Ontvangt In Audio Of In Woorden Die Worden Voorgelezen, Deel Je Bewustzijn En Geest Met Alles Wat Is. Je Bent Oneindig En Je Bent Een Ziel In Vorm.

Er Is Één Universele Geest Die Ook Wel Het Kwantumveld Of De Geest Van God Wordt Genoemd. Terwijl Je Leert Om Opzettelijk Verbinding Te Maken Met Deze Prachtige Levenskracht, Zullen Jouw Vermogens Transformeren Met Kracht En Onbeperkte Expressie.

Alleen En Je Niet Verbonden Voelen Zal Pijn En Onenigheid Met Zich Meebrengen. De Wetenschap Dat Je Deel Uitmaakt Van Het Hele Bestaan, Zal Jouw Wezen Troost Bieden. Jij Bent Geest. Dat Ben Je Altijd Geweest En Dat Zul Je Altijd Blijven. Alleen Het Lichaam Verandert Met Persoonlijkheden Die In Vorm Zijn Gecreëerd. De Ziel Is De Ervaarder Op Een Reis Die Nooit Eindigt. Het Verkennen En Uitbreiden Van Het Bewustzijn Is Het Pad Dat Gekozen Wordt.

Het Onderbewustzijn Is Geest En Kiest Geen Partij In Zijn Oordeel. Het Programmeren Van Het Onderbewustzijn Zal Alle Aspecten Van Je Wakkere Droom Creëren. Dit Zal De Enige Beslissende Factor Zijn In De Uitkomst Van Alle Scenario’s. Zodra Het Onderbewustzijn Van De Geest Elk Idee Accepteert, Wordt De Energie In Beweging Gezet Om Het In Jouw Levensverhaal Te Brengen.

Als Je Gelooft Dat Je Het Waard Bent, Zullen Er Acties Plaatsvinden Om Overeenstemming Te Tonen. Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Waardeloos Bent, Zullen De Omstandigheden Situaties Weerspiegelen Waardoor Je Je Nog Slechter Kunt Voelen.

Als Je Begrijpt Dat Alleen Jij De Sleutel Tot Geluk En Vrede Hebt, Krijgt Je De Wijsheid Om Het Onderbewustzijn Te Veranderen. Het Veranderen Van Je Gedachten In Macht En Liefde Zal De Realiteit Van Jouw Leven Volledig Veranderen.

Het Afstemmen Van De Persoonlijkheid Op De Ziel Zal Je Ook Telepathisch Verbinden Met Vrienden En Familie Uit De Hogere Rijken. Voor Degenen Die Dierbaren Of Huisdieren Verliezen, Is De Verbinding Absoluut En Naadloos, Terwijl Je Jouw Aandacht En Bewustzijn Richt Op Degenen Die Dichtbij Blijven.

Er Zijn Zoveel Manieren Waarop Je De Geest Kunt Laten Communiceren Met Je Bewuste Geest. Als Je Uitingen Van Creativiteit Toestaat Jouw Leven Te Vullen, Merkt Je Misschien Dat Er Berichten, Woorden Of Gevoelens Doorkomen. Schilderijen, Geschriften, Zang, Dans Of Welke Creatieve Onderneming Dan Ook Waarbij Je Verdwaalt In Het Genot Van De Gekozen Methode, Zullen Communicatie Mogelijk Maken. Het Onderbewustzijn Van De Oneindige Geest Zal Een Stroom Van Frequenties Toestaan Voor Iedereen Die Luistert.

Emotionele Genezing Komt Vaak Voor Bij Elke Creativiteit Of Liefde. Spelen Met Huisdieren, Bouwprojecten Met Kinderen En Alles Waar De Ziel Van Geniet, Zal Een Kanaal Vormen Voor Informatie Die Naar Je Toe Komt!

Er Zal Een Nieuw Perspectief Worden Ontdekt En De Emoties Zullen Tot Rust Komen Naarmate Je Je Meer Bewust Wordt Van Het Leven. Als Je Je Jouw Aangeboren Kracht Van Het Lichaam En De Geest Herinnert, Zal Dit Het Licht Op Jouw Pad Brengen!

Ontwikkel De Vele Aspecten Die Je Naar De Geest Leiden. Dit Is Wie Je Bent!

NL EEKE MAI EA!

Ik hou zoveel van je!

LAKA

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org