“Jezus Leerde Ons Geen Ascensie”

 

Door: Kab Kabamur – Deelt boodschappen telepathisch ontvangen door mijn moeder Judith van #Pleiadian  zielenfamilie van 7D Taygeta om de Aarde voor te bereiden op de Shift #GalacticFederation #UFO

“Jezus Leerde Ons Geen Ascensie”

Natuurlijk deed hij dat wel. Het is een van zijn belangrijkste lessen. Jezus is zo New Age als het maar zijn kan. Hij beloofde letterlijk een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde.

Het probleem is dat moderne christenen de kerkelijke leer volgen, niet de leer van Jezus. Ze herhalen 1 of 2 verzen die een onjuiste weergave zijn van wat hij zei.

“Er is geen weg naar de vader dan door mij.”

Ten eerste, wat heeft dit te maken met het vermoorden van God? Niets. Waarom negeren moderne christenen dan zijn leer ten gunste van een heidens bloedoffer?

Jezus sprak Aramees. Niemand probeert te onderzoeken wat hij werkelijk zei, omdat het veel van wat de kerk leerde, omdraait.

Hij zei ABWOON (Bron) niet ABBA (Vader). Zijn hele boodschap ging over God in ons. Er is geen andere weg naar de Bron dan naar binnen. Zijn boodschap is de enige weg, niet het aanbidden van boze goden die moord en slavernij bevelen (anunnaki). Niet één keer verwees Jezus naar Jahweh-Jehova als God.

Jezus zei niet dat hij zou terugkeren om deze wereld te regeren als koning, hij zei dat hij ons zou brengen waar hij is. Een plaats waar “vele huizen” zijn voorbereid (5D Aarde).

Wat zal er gebeuren? “in een flits, in het knipperen van een oog, bij de laatste bazuin”. Want de bazuin zal klinken, de doden zullen onvergankelijk worden opgewekt en wij zullen worden veranderd.”…. “Eén zal worden meegenomen en één zal worden achtergelaten.” (Mensen zullen verdwijnen)

Hoe weten we dat het komt? “In die tijd zullen zij de Mensenzoon (als mensen) zien komen in een wolk met kracht en grote glorie (UFO’s). Wanneer deze dingen beginnen plaats te vinden, sta dan op en hef uw hoofden op, want uw verlossing nadert.”

Jezus beoefende geen bloedrituelen aan God, dus hij kon geen eindoffer aan zijn eigen God zijn geweest. Hij noemde nooit Jahweh of Jehova. Hij beweerde niet dat hij zou sterven voor onze zonden. In het verhaal was hij niet vrijwillig, hij werd verraden.

Hij leerde dat God in ons was en dat we nog grotere wonderen zullen doen. Moderne christenen herhalen gedachteloos slogans als “Jezus is Koning”, en geloven duidelijk meer in de macht van demonen dan in die van engelen.

Jezus creëerde geen religie. Hij reisde niet rond om mensen te vertellen dat hij God was. Hij zei dat het koninkrijk van God in ons is, dat wij ook goden zijn, en dat wij grotere wonderen zullen doen dan hij.

De leer van de kerk is hersenspoeling om je weg te houden van wat Jezus leerde.

Kab Kabamur

Vertaling: wakkeremensen.org