Het Pleiadische Collectief!

Telepatisch Ontvangen Door Judith, 6 Augustus 2022 – Gedeeld Door Haar Zoon
@Kabamur_Taygeta

Het Pleiadische Collectief!

Vrienden Van De Aarde!

Het Licht Van Bewustzijn Dat Collectief Verzameld Is In Ontwaken, Is Voorbereid Met Kennis En Begrip Om De Holografische Natuur En Vermogen Van Uitdijend Leven Te Begrijpen!

Wij Komen Met U Samen Om Aspecten Te Herzien Die In Andere Communicaties Zijn Gedeeld En Om Ons Verder Te Wagen In Het Oneindige Weten Van Licht En Schepping.

We Verwijzen Naar ‘Licht’ Zo Vaak Als Je Ademt. Er Is Een Doel Dat Veel Groter Is Dan Het Menselijke Woord Van Creatie Dat Bekend Is Of Onderwezen Op Aarde.

In De Plejaden, Noemen Wij Het Licht, ‘ELAKO’. Wat Betekent, ‘Schepper Van Alles.

Het Licht Waar Wij Naar Verwijzen Is God, De Universele Geest, Bewustzijn, Eerste Schepper, Bron En De IK BEN Aanwezigheid. Zoals NEIOH In Grote Communicatie Deelde, Is Het Gebruik Van De Naam God Volmaakt Aanvaardbaar En Begrepen Door Velen Op Aarde, Ongeacht Cultuur Of Onderricht. Het Begrip Zal Hetzelfde Zijn.

Moeder-Vader God Is Een Begrip Van De Vrouwelijke En Mannelijke Aspecten Van De Goddelijke Kracht Die (EE-AH) Wordt Genoemd, Om Te Begrijpen Dat De Oneindige Schepper De Kennis En Het Vermogen Heeft Om Zich Als Vrouwelijk Of Mannelijk Te Manifesteren Voor Het Doel Van Voortplanting, Families En Verbondenheid Met Anderen. Door Verschillende Fysiologie, Chromosomen En Innerlijke Werkingen, Werd De EEN De Perceptie Van Twee. Begrijp Dat Er Maar EEN Is In Waarheid. De Perceptie Toestaan Zal Je Toestaan Er Twee Te Zien. Vrouwelijk En Mannelijk.

De Schepper Is Nog Door Geen Enkel Wezen Gezien. Deze Geweldige Kracht Van Al Het Leven Stopt Nooit Met Communiceren. Dit Veld Van Oneindige Intelligentie Houdt De Kosmos In Zijn Macht Met Liefdevolle Intentie. De God Waar We Over Spreken, Reageert Op Jou En Met Jou Energetisch Met Vibrationele Frequentie. Als Men Chaos Projecteert, Ervaren Zij Chaos. Als Men Liefde Projecteert, Ervaren Zij Liefde. God Is Niet Veranderd En Kiest Geen Kant.

Begrijp Dat Je God Bent Die Zich Uitdrukt In Vorm.

Hoe Dieper Je In De Aanwezigheid Van God Gaat Als Je Mediteert, Zal Dit Begrip Zeer Reëel Worden. Je Kunt Alleen Ervaren Wat Je Bent. Je Kunt Alleen In Een Ander Mens Zien, Wat Je In Je Draagt Of Waarover Je Oordeelt. Je Draagt Een Lading Voor Deze Aspecten In Het Vloeibaar Kristal Van Je Lichaam.

Het Kwantumveld Van Eindeloze Mogelijkheden En Creatieve Kracht Is Je Leven. Je Ervaart Dat Je Afgescheiden Bent Als Je Denkt En Manoeuvreert In Vorm. God Is Geest, Energie, Bewustzijn En Kracht. Wanneer Je Bidt, Ga Dan Naar Binnen En Vind Deze Oneindige Vrede Van IK BEN.

Als Je Gedachten Veranderen, Volgen Je Emoties En Komt Het Geloof Met Een Krachtige Energie Van Verandering. Je Overtuigingen Kunnen Vele Malen Veranderen In Een Wakkere Droom. God Verandert Niet. Je Bent Een Geest In Essentie Die We Een Ziel Noemen. Deze Ziel Is Licht. Deze Ziel Is De Levende Uitdrukking Van Licht Dat Vele Vormen Heeft Gekozen.

Waar Passen Pleiadiërs In Dit Meesterlijke Plaatje? Wetende Dat God-Licht Ongezien Is Maar In Al Het Leven Woont, Werd Een Schepping In ELOHIM Ontworpen Om Diegenen Zonder Vorm Te Creëren Om De Eerste Wezens Te Worden Die De Keuze En Macht Kregen Om Het Lichaam De Essentie Te Laten Bedekken Terwijl Het Bewustzijn Volledig Bewust Was. Zonder Taal, Waren Er Tonen En Kleuren. In Deze Plaats Van Schoonheid, Werden Velen. De Kracht Om Naar Een Ander Te Kijken En Liefde Te Voelen Werd Geboren. De Tonen Werden Taal En FEE, Engelen, Lichtwezens En Zij Die Nu Bekend Zijn Op Aarde, Genaamd Pleiadiërs, Waagden Zich Erop Om De Creatie Van De Ene Te Verkennen.

De Pleiadiërs Kregen De Macht Om De Aarde En Andere Sterren In De Oneindige Kosmos Te Creëren, Te Plannen En Te Assisteren. Er Zijn Zielen In De Hele Kosmos Die Bekend Zijn Bij Pleiadians Die De Aarde Nooit Zal Kennen. De Vorm Werd Eerst Aan De Pleiadiërs Gegeven Om Te Reizen, Technologie Te Ontvangen En Allianties Te Vormen Met De Dienst Van De Galactische Federatie. Toen De Schepper De Vrije Wil Gaf, Waren De Lichtkrachten Nodig Om Anderen Te Kalmeren En Macht Te Gebruiken Wanneer Dat Nodig Was Om Sommige Gecreëerde Wezens Te Stoppen Met Het Vernietigen Van Anderen.

De Aarde Bestaat Nu Nog Dankzij De Grote Liefde En Hulp Van De Pleiadiërs. Zij Zijn Het Eerste Ras Dat Het Licht Van God Laat Circuleren, Komt En Gaat In Ambachten Met Laarzen Op De Grond, Ontmoeten Elkaar In Het Niet-Fysieke, Incarneren Als Mensen Om Te Assisteren En Het Leven Te Ervaren, Leven In Bi-Lokale Dienstverlening En Reizen Met Aartsengelen.

Wij Leven Net Als Mensen, Behalve Dat Wij Licht (God) Laten Circuleren En Kristallen Harten Hebben. Wij Sterven Niet In De Oorsprong. Wij Leven In Oneindige Schoonheid En Kracht Zonder Angst. Wij Leven In Perfecte Gezondheid Zonder Oorlog.

Wij Spreken Tot Jullie Als Onze Geliefden! Degenen Die Sterrenzaden Zijn En Degenen Die Van Het Aardse Vlak Zijn, Die ELOHIM Via De Pleiaden In Vorm Heeft Gebracht. Alle Zielen Zijn Heilig. Jullie Dragen Het Licht Van God!

Jullie Zijn Het Licht Van God!

In Deze Momenten, Onthoud Wie Je Bent.

Weet Dat Het Je Aan Niets Ontbreekt, Want Je Bron Van Binnen Is Alles.

Stel Je De Vrede En Genezing Van De Aarde Voor Als Alleen Dit Werd Gerealiseerd!

Wij Zijn Het Pleiadiaanse Collectief!

Wij Zijn Hier Om Jullie Te Leiden Naar De Liefde Van Jullie Begin!

We Houden Zoveel Van Jullie!

Ontvangen door Judith

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org