Het Instorten Van De Brug – Akatu

Het Instorten Van De Brug – Akatu – 20 April 2022

Telepathisch ontvangen door: Judith, gedeeld door haar zoon, @Kabamur_Taygeta

#AKATU

Vrienden Van De Aarde.

Nu Alles Verandert, Vinden, Zelfs Zij Die Vast In Geloofssystemen Waren, Elke Brug Gemaakt Door Menselijk Denken, Ineenstortend.

Inderdaad, Zonder Spirit, Is De Brug Een Illusie! Om De Paden Van Chaos Te Manoeuvreren, Dient Er Een Verschuiving In Bewustzijn Te Zijn!

Deze Verschuiving Is Innerlijk Voor Alle Wezens!

Zolang Jullie Geloven Dat De Uiterlijke Wereld Jullie Vrij Zal Maken, Zal Niet Alleen De Brug Onder Jullie Ineenstorten, Maar Jullie Zullen Jezelf Onder Onder Diep Water Vinden!

Maak Je Geen Zorgen! Ik Gooi Een Touw Naar Iedereen Die Het Wil Ontvangen! Dit Touw Is Krachtig En Onbreekbaar! Het Zal jullie Naar Het Licht Brengen!

Geef Jullie In Steen Gehouwen Concepten En Antwoorden Over Aan De Universele Geest Van God! Deze Bron Is Onnoembaar, Maar Het Kennen Van De Aanwezigheid Als ‘Ik Ben’ Is Jullie Grootste Macht!

Dit Zal Jullie Naar Het Begin Brengen Als Jullie Volledig Begrijpen, Dat Er Nooit Een Einde Was!

Hoe Iemand Ervoor Kiest Om Alles Wat Er Gebeurt Op De Planeet Waar Te Nemen En Er Vrede Mee Te Sluiten, Zal Jullie Of Verder Afscheiden Of Samen Brengen Als Eén.

Als Jullie Leren Om De Verschillen In Culturen, Kleuren En Meningen Te Overstijgen, Zullen Jullie In Je Wezen Voelen Dat Jullie Van Dezelfde Heilige Essentie Zijn. Jullie Zullen Begrijpen Dat Allen Worstelen Om Te Weten En Te Begrijpen Wat Lijkt Te Veranderen Op Het Moment Dat Zij Het Als Waarheid Grijpen!

Zij Die In Staat Zijn Het Verschil Te Overstijgen, Zullen Op Een Kantelpunt Zijn Om Te Begrijpen Dat Alle Dingen Mogelijk Zijn.

Door Jullie Wezen Met Het Innerlijk Gedragen Licht te Bedekken, Wordt Jullie Innerlijke Wereld Sterk!

Je Zult Ontdekken Dat Het Geheel Mogelijk Is Te Leven Als Het Licht Van Je Ziel!

Je Arriveerde Als Je Ziel. Je Zult Vertrekken Als Je Ziel.

Niets Is Belangrijker Dan Licht!

Je Bent Het Licht van Een, Ademend Als Velen.

Rust In Deze Waarheid!

EN EEKE MAI EA!

Ik Houd Zo van Jullie!

AKATU

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org