Fanily Of Taygeta – LAKA

Berichten van het Pleiadische Collectief, telepathisch ontvangen door Judith – 7 December 2021

LAKA

Vrienden van EEN Licht!

Als we door de Galaxies reizen, weet dan dat we massa’s structuren en ontmoetingsplaatsen hebben gecreëerd!  Inderdaad, de Galactische Krachten zijn onbeperkt in reikwijdte tot jullie huidige waarneming en denken.

Als het mogelijk is om uit je doos te stappen, doe het dan nu.  Wat is het volgende?  Gooi de doos weg!

Voordat ik Waarheid en Wijsheid aanbied, vraag jezelf af of dit levensverhaal je Waarheid heeft gegeven?  Onthoud dat de waarheid niet verandert!  Alleen percepties en overtuigingen veranderen.

Ben je ooit van gedachten veranderd nadat je zeker was over iemand of een verhaal dat als waarheid werd verteld en achteraf een leugen bleek te zijn?  Kijk naar MSM.  Nog leugens gelezen de laatste tijd?  Inderdaad.  Laten we nu beginnen.

Er zijn vele verhalen over de maan die je ziet.  De grote structuur die opzettelijk wordt gezien in deze momenten is een van onze mooiste galactische ontmoetingsstructuren.  Met architectuur niet beschikbaar voor jullie in deze momenten, zou het moeilijk zijn voor jullie om je voor te stellen.

Maar dat kun je wel.  Deze prachtige structuur bestaat voor een groot deel uit kristallen en is onverwoestbaar.  Het kan onzichtbaar worden gemaakt, het kan hoger worden of krimpen en van vorm veranderen.

Deze structuur is ook een moederschip dat gemakkelijk honderden mensen kan huisvesten met grote loungeruimtes, muziek en eten.  Het is uitgerust met de hoogste technologie van krachten en kan in elk sterrenstelsel opereren.

We ontmoeten elkaar regelmatig hier, maar ook in de ruimte en op andere planeten.  Moederschepen zijn ontworpen voor zowel vrije tijd als belangrijke ontmoetingen.

In het gebied van jullie maan dat jullie zien, zijn er tunnels en landingsplaatsen voor meerdere schepen van vele aspecten van het leven in de multiverses.

In dit gebied zijn er vele soorten leven en wezens. Ongestructureerd met een heerser, is er dualiteit en vele soorten lichaamsvormen.

Net zoals jullie vriendelijke en liefhebbende mensen hebben, zijn er wonderbaarlijke wezens, maar ook diegenen die genieten van het veroorzaken van chaos.  Deze zouden door de aarde niet geaccepteerd worden, voornamelijk vanwege hun uiterlijk.  Sommige zien eruit als wat jullie insecten noemen. Deze zijn zeer intelligent en communiceren goed.

Anderen hebben lichaamsvormen met armen en benen, lopen rechtop en accepteren allemaal dat het leven er heel anders uitziet.  Het is geen probleem voor de wezens hier, omdat het leven hen veel manieren heeft geleerd om privé te blijven.

Pleiadiërs worden zeer gerespecteerd en geven vaak les als de situatie zich voordoet.

Er is water, bergen, beekjes en veel planten. Alle voedingsstoffen, mineralen en componenten die nodig zijn, zijn aanwezig en de wezens gedijen goed.

Planten hebben systemen om chemische stoffen van de aarde om te zetten zonder de zon te gebruiken zoals de aarde die gebruikt voor fotosynthese.  Het is een heel proces en deze voorziening is voeding voor alle wezens.

Aangezien jullie lichaamsvorm voor het grootste deel uit water bestaat, zijn de vormen daar meer solide als de elementen die zij verbruiken. 

Leven is aanwezig op alle sterren en planeten.  Verblijven met een speldenpunt van het bewustzijn dat jullie bezitten zal slechts een speldenpunt van gewaarzijn toestaan.  Jullie hebben keuzes voor expansie!

Jullie hebben keuzes om je te herinneren en te weten wie jullie werkelijk zijn!  Ontspan terwijl je de keuze maakt om mens te worden.  Weet dat je zoveel meer bent!

Terwijl wij onze ontmoetingen voortzetten namens jullie en het voortdurende licht van de multiversa, weet dat onze hoogste intentie Waarheid en Licht is! 

Weet dat jullie vrienden hebben in vele rijken.

Jullie zijn volledig veilig!

Met liefde en kracht,

Ik ben LAKA!

Ik hou zoveel van jullie!

Telepathisch ontvangen door Judith

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org