Boodschappen van het Pleiadisch Collectief – AKATU

Boodschappen van het Pleiadisch Collectief,

Telepathisch ontvangen door Judith, 13 Maart 2022 – gedeeld door haar zoon, @Kabamur_Taygeta

#AKATU

Gegroet, inderdaad!

Zoveel zielen te zien samenkomen in liefde, zelfs als de energieën rond de planeet botsen, brengt een frisse gloed in mijn kristallen hart!

Alles toestaan om zich te ontvouwen is weten dat je vrienden op hoge plaatsen je in het licht houden!

Het is inderdaad mogelijk om je vreugde te vinden en de golven van licht te berijden!

We hebben jullie glimpsen gegeven van jullie oneindige mogelijkheden! In de Hogere Rijken, zijn deze schijnbaar onmogelijke activiteiten tweede natuur voor iemand die voor zijn plezier in lichaamsvorm vliegt!

Ik ben van elke berg afgesprongen die voor me lag en heb als een vogel gevlogen! Inderdaad, jullie zullen terugkeren naar groot plezier als jullie dualiteit in het stof laten liggen!

Terwijl jullie je vermogen verfijnen om je ervaring te manifesteren zoals je verkiest dat het zal zijn, nemen jullie het commando over je identiteit en stemmen jullie je af op de creatieve kracht van de ziel!

Een krachtig wezen dat je bent dat in staat is te manifesteren, te materialiseren en te dematerialiseren als je meesterschap uitoefent over de beperkingen die je worden opgelegd door de ideeën van afscheiding. Dit, dierbaren, is dualiteit!

Een beetje snel om van bergen af te vliegen of er zelfs een paar te verplaatsen? We begrijpen het. Maar weet dat in de krochten van jullie oneindige bewustzijn, jullie dit hebben gedaan en nog veel meer!

Jullie zijn krachtig verbonden met alles wat is en jullie dragen deze kracht in elke vezel van jullie wezen. Jullie stemden toe om te vergeten en het moeilijke pad te bewandelen, wetende dat jullie je licht zouden herinneren!

Jullie beleven de momenten die duizenden dromen tot deze hebben geleid.

Ja, Geliefden! Jullie zijn degenen die familie en vrienden achterlaten op prachtige sterren en planeten, niet voor een snelle boodschap, maar om het Grote Ontwaken in te luiden! Jullie weten het!

De viering van de eeuwen waarvoor ik zou kunnen besluiten om uit een vaartuig te duiken en naar jullie toe te vliegen! Ja. Die viering.

Inderdaad, het zal groots zijn! Zoek gedachten die je optillen!

Onthoud wie jullie zijn. Jullie hebben alles wat jullie nodig hebben om deze droom te voltooien en met ons mee te vliegen!

Jullie zijn licht!

Jullie zijn familie. (Tikee)

EN EEKE MAI EA!

Ik hou zoveel van jullie!

AKATU

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org