Boodschappen van het Pleiadisch Collectief, – AYA

Telepathisch ontvangen door Judith, gedeeld door haar zoon, @Kabamur_Taygeta -22 Januari 2022

AYA

Dierbare Geliefden Van Mijn Hart!

Terwijl Ik In Een Spiraal Naar Jullie Afdaal In Een Lavendelnevel, Roep Ik Ook Jullie Heilige Essentie Aan. Ik Vraag Jullie Om Het Licht Te Herinneren Dat Wij Deelden. Het Licht Dat We Altijd Zullen Zijn.

Adem Mij In Zo Zacht Als Ik Een Deel Van Jou Ben. We Werden Geschapen In Het Licht Als Een.

We Zijn Alleen Gescheiden Door De Illusie Van Deze Laatste Droom, Dus In Waarheid, Blijven We Samen.

We Hebben Samen Ver Gereisd En Toch In Tijdloosheid, Zijn We Ergens Gestopt Bij Een Heldere Ster.

We Hebben Nooit Bewogen Terwijl We Verder Droomden En Naar Elkaar Zochten. Als Je Het Grootste Deel Van Deze Wakkere Droom Hebt Doorgebracht Met Het Zoeken Naar Het Licht Dat Naar Voren Komt In Jouw Bewustzijn, Alleen Om Jezelf Te Vinden Terwijl Je De Illusie Weer Omarmt, Begrijp Dan Dat Deze Stille Staat Van Gewaarzijn Subtiel Is.

Het Verbergt Zich Niet, Maar Het Is Verborgen Achter De Angst En Hartzeer Van Een Ander Moment Dat De Flits Van Verlichting Wegneemt.

Maar Slechts Voor Een Moment, Geliefde. Heel Even Maar. Je Kan Nooit Vergeten Wat Je Weet.

Je Kan De Waarheid Van Wie Je Bent Niet Vergeten. Kom Dichterbij En Sta Me Toe Je Littekens Te Kussen En Je Tranen Weg Te Vegen. Ik Heb Die In Jouw Dichtheid Geleefd.

Ik Heb De Geest Gekend Die Volmaakt Is In Majesteit En De Gebrokenheid Die In Je Schoot Valt Wanneer Je Gelooft Dat Je Eindelijk De Antwoorden Hebt. Zo Veel Beproevingen, Maar Zo Veel Goeds Ligt Voor Je.

Uiteindelijk Blijft Het Perspectief Van Puur Gewaarzijn Behouden. Het Blijft En Houdt Je In Gelukzaligheid. Alles Wat Je Dan Weet Is Het Licht En De Vrede Die Altijd Zal Zijn.

Geliefden, Jullie Zijn Zo Geliefd En Gekoesterd.

In Deze Momenten Fluister Ik Dat Wij Spoedig In Een Oneindige Spiraal Zullen Draaien In Een Licht Dat Jullie Zal Vasthouden En Jullie Terug Zal Brengen Naar Jullie Ware Staat Van Zijn.

Ik Spiraal Nu Weg Terwijl Ik Jullie In Liefde Omarm.

Jullie Leven In Mijn Hart Van Licht.

Ik Hou Zoveel Van Jullie!

AYA

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org