Berichten van het Pleiadische Collectief,

Berichten van het Pleiadische Collectief,

Telepathisch ontvangen door: Judith, 7 Maart 2022 – gedeeld door haar zoon,

@Kabamur_Taygeta

AYA

Dierbare Geliefden Van Mijn Hart!

Terwijl Wij Getuige Zijn Van Het Lijden Van Zovelen In Deze Momenten, Raak Je Heilige Hart En Word Liefde In Elke Vezel Van Je Wezen! Als Jouw Ziel, Als Jouw Energielichaam, In Al Je Bewustzijn En In Jouw Veld dat Jouw Wezen Omringt!

Als Je Deze Liefde In Alle Aspecten Voelt Doordringen, Stuur Dit Dan Naar Ieder Persoon, Iedere Moeder, Vader, Kind En Dier Dat Bang Is Voor De Bommen Boven Je Hoofd. In Een Klein Aantal Ogenblikken, Zend Dit Naar Elke Persoon, Elke Moeder, Vader, Kind En Dierbaar Dier dat in Angst Rent Voor De Bommen Boven Je Hoofd. In Een Klein Aantal Momenten, Lieten Zij Hun Huizen, Voedsel En Comfort Achter Om Te Overleven.

De Families Zijn Verdeeld Als Jonge Mannen En Oude Mannen Wanhopig Hun Land Willen Redden. We Buigen In Diepe Liefde En Medeleven.

Wij Hebben Laarzen Op De Grond Met Onze Fijnste Ouderen En Aartsengelen. Er zijn Moederschepen Ongezien En Uniformen Onbekend.

Wij Reizen Door Vele Gebieden En Hebben Kinderen En Baby’s Verzameld. Veel jonge Moeders Zijn Net Bevallen En Zijn Veilig In De Armen Van De Schoonste Die Zij Zich Niet Herinneren. Dieren Worden Gevoed En Verzameld.

Wij Zijn Één Familie Van Licht! Het Is Erg Moeilijk Om Deze Gruwelijkheden Voor Je  Te Zien! Inderdaad, Het Breekt Je Hart! In Het Perspectief Van De Ziel, Is Er Geen Kwaad. Voor De Betrokken Families, Is Het Belangrijk En We Zijn Opnieuw Getuige Van De Pijn Van Dualiteit!

Als Jullie Nu Beelden In Je Geest Hebben Van Je Heilige Oorsprong En De Perfectie Van Leven En Schoonheid, Begrijp Je Dat Alleen Het Goede Voor Je Is! Deze Kostbare Wezens Zijn Ook Zielen! Velen Van Hen Zijn Jullie Vrienden!

Als Ze Naar Hun Thuis Van Oorsprong Worden Gebracht, Zullen Ze Terug Keren Om Van De Grote Verschuiving Te Genieten. De Inspanning Zal Worden Gedaan Om Alle Kinderen Met Een Verwant Of Ouder Te Verenigen Als Zij Overblijven. Zo Niet, Dan Is De Ziel Compleet En Zal Hij Zich Verenigen Met Alle Geliefden Als We Verschuiven.

Ik Wil Dat Jullie Weten Dat Ik Diep En Volledig Van Jullie Allemaal Hou! Terwijl We Ons Verbonden Hebben En Vreugde, Tranen En De Kracht Gedeeld Hebben Van Weten Wie We Zijn In Het Licht, Is Mijn Wezen Volledig Geraakt Door Jullie!

Ik Zal Er Voor Jullie Zijn en Altijd Bij Jullie! Velen Van Jullie Zullen Prachtige Momenten Hebben Als We Samenkomen In Mijn Mooie Huis Op Taygeta!

Wij Zijn Eén. Wij Zijn Familie. Wij Zullen Vieren Als Nooit Tevoren.

Ik Hou Van Jullie Vanuit het Dieptepunt Van Mijn Ziel. Voel Deze Liefde Nu!

EN EEKE MAI EA!

Ik Hou Zoveel Van Jullie.

AYA – Godin Van Taygeta

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org