Berichten Van Het Pleiadische Collectief,

Berichten Van Het Pleiadische Collectief,

Telepathisch Ontvangen Door Judith, 23 Juni 2022 – Gedeeld Door Haar Zoon, @Kabamur_Taygeta

#NEIOH

Vrienden Van Het Grote Licht

Er Zijn Momenten Om Je Te Verheugen, Maar Ook Momenten Om Serieus En Alert Te Worden!

Ik Breng Jullie Informatie Om Jullie Te Helpen Met De Waarheid In Het Begrijpen Van Jullie Omgeving Op Deze Planeet!

Ik Zal Jullie Ook Verzekeren Van Grote Hulp En Kracht!

Zoals Verteld Door Profeten In Lang Vervlogen Dromen, In De Eindtijd Van Vernietiging, Zouden Er Oorlogen Zijn En Geruchten Over Oorlogen. Het Lijkt Erop Dat Oorlogen Zijn Achtergebleven In Alle Dromen, Maar De Verwijzing Was Naar De Laatste Wakkere Droom.

Jullie Leven Nu In De Profetische Droom Van Velen Die Spraken Over Liefde, Macht En Vernietiging, Lang Voordat Jullie Arriveerden. Op Stoffige Wegen, In Haveloze Kleding, Vertelden Oude Zieners Over Jullie Droom.

Zij Die Overblijven Om De Grote Verschuiving Te Ervaren, Zullen De Dood Niet Ervaren. Alle Waarheid Zal Worden Onthuld In Goddelijke Orde. Alle Ongeziene Dichtheden Zullen Door Iedereen Worden Gezien.

Jullie Zullenl In Een Moment Veranderd Worden. In Een Oogwenk.

Jullie Zullen Getransformeerd Worden In Licht! We Buigen In Eer!

Deze Droom Heeft Uitdagingen En Wij Zijn Hier Om Vele Aan Te Pakken.

Het Eindeloze Nieuws Dat Je Tegenkomt Zit Vol Met Leugens En Verwarring. Je Hebt Geleerd Om Op Je Hoede Te Zijn En Anderen Te Wantrouwen Terwijl Je Naar De Waarheid Zoekt Tussen Marionetten Die Eindeloos Gebabbel Herhalen In De Hoop Dat Je Geen Vragen Zult Stellen!

Vee Sterft Bij Duizenden Op Één Plaats, Wat Je Verteld Is Over De Temperatuur. Sinds Het Begin Van De Schepping Van De Aarde Met Alle Dieren, Is Het Vermogen Om Vrieskou En Hoge Temperaturen Te Weerstaan Niet De Bron Van De Dood Geweest Voor Dieren Die Buiten Leven.

In Dit Geval Waren Er Voorzieningen Getroffen Met Sproeiers, Extra Water En Beschutting. Er Zijn Honderden Andere Gevallen Die Niet Zijn Gemeld, Omdat Duizenden Dieren Zijn Gestorven In Verschillende Gebieden Over De Hele Planeet.

Kippen En Vee In Alle Gebieden Van De Bevolking Zijn Gedood Door Vergif En Door Verbranding. Deze Dieren Hebben Geleden En Hele Gebieden Van Kilometers Kippen Zijn Levend Verbrand.

Waarom Zou Dit Gebeuren En Wie Zijn De Schuldigen? Zij Die Jullie Willen Beheersen En Zoveel Ellende En Hongersnood Willen Veroorzaken Dat Jullie Alles Zouden Accepteren Om Te Eten En Jullie Families Te Voeden.

Dit Zijn De Meest Duistere Wezens Die Zich Verbergen In De Regering En Gekocht Worden Met Geld Van Diegenen Die Publiekelijk Paraderen Met Entiteiten Daarbinnen.

Wat Zijn We Aan Het Doen? Hoe Zal Dit Verder Gaan?

De Galactische Federatie Is Zich Goed Bewust Van De Benarde Situatie Van De Aarde. Terughoudend Van Oorlog, Overwinnen We Met Actie. Ongenoemde Mensen Zijn Uitgeschakeld. Het Vergif Is Vernietigd. De Laarzen Staan Op De Grond, Zoals In Alle Dromen. Moederschepen Zijn In Elk Luchtruim Rond De Planeet.

Begrijp Je Echt Dat We Onopgemerkt Vlak Voor Je Kunnen Zijn? Inderdaad, De Aarde Blijft Bestaan Door Onze Kracht En Bescherming.

Vergeet Nooit Onze Kracht!

Wij Zijn Van Het Licht En Staan Vrije Wil Toe. Maar Wij Grijpen In Meerdere Scenario’s In Om Onze Geliefden Te Beschermen!

Vrees Niets. Zie Alles Onder Ogen! Laat Alles Los Dat Je Vrijheid Bedreigt! Overwin Het Kwaad Met Het Goede!

Vind In De Komende Dagen Je Innerlijke Kracht! Merk Op Dat Je Medezielen Opgetild En Aangemoedigd Moeten Worden!

Sterrenzaden Voelen De Energieën Van De Botsing Tussen Duisternis En Licht!

Samen Staan Jullie In Eer Als Één Waarheid En Licht!

De Galactische Federatie Zal Bij Jullie Blijven!

Wanneer Het Moment Van Nu Aanbreekt, Zullen Jullie De Schoonheid En Kracht Begrijpen Die Jullie Werkelijk Bezitten!

Meer Schepen Dan Jullie Kunnen Tellen Zullen Neerdalen In Majesteit Als Jullie Opstaan In Viering!

Laat Jullie Hart Niet Verontrust Zijn!

We Zijn Met Velen! We Staan Op Als Één!

EN EEKE MAI EA!

Ik Hou Zoveel Van jullie!

NEIOH

Vertaling: wakkeremensen.org