BERICHTEN VAN HET PLEIADISCH COLLECTIEF – LAKA

BERICHTEN VAN HET PLEIADISCH COLLECTIEF,

Telepathisch ontvangen door Judith, 18 mei 2022 – gedeeld door haar zoon, @Kabamur_Taygeta

LAKA

Vrienden Van Het Grote Licht!

Diepgaande Energieniveaus Worden Ervaren Als Grote Bevolkingen Van Mensen De Overgang Maken Naar Massale Verandering Over De Hele Planeet! Er Zijn Geen Ongelukken In Jullie Fysieke Wereld.

Alles Is Zorgvuldig Georkestreerd Door Jullie Eigen Ziel Voor Jullie Aankomst Op Deze Grote School Van Leren!

Ieder Van Jullie Is Geïnvesteerd In Bepaalde Kwesties, Trauma’s En Sterktes Die Jullie In Vele Wakkere Dromen Hebben Herhaald.

Ieder Van Jullie Heeft Zich Vrijwillig Aangemeld Om De Pijn, De Liefde En Het Verlies Te Voelen Terwijl Je Jezelf Verhief Om De Aspecten Te Beheersen Die Je Verkoos Te Herhalen.

Zodra De Les Zich Manifesteert In Elke Wakkere Droom, Is Er Een Diep Begrip In De Ziel.

Het Is Gewoon Niet Nodig Om Door Te Gaan Met Een Wakkere Droom, Omdat De Fysieke Vorm Het Leven Kan Volhouden. Een Ziel Weet Wanneer Te Vertrekken En Neemt Vele Geschenken Van Het Leren Als Zij Terugkeren Naar De Oorsprong. Velen Worden Aangetrokken Om Niet-Fysiek Te Blijven Om Verschillende Redenen.

Dit Zal Niet Blijvend Zijn, Maar Velen Voelen Een Energetische Verbinding Met Degenen Die Zij Verlaten. Zij Zenden Frequenties Van Heling En Liefde Uit Naar Diegenen Die Rouwen.

NU, Hebben Alle Aspecten Van De Ziel Zich Geïntegreerd Van Andere Dromen Van De Dichtstbijzijnde Frequentie. Dit Betekent Simpelweg Dat De Ziel Bevredigd Is En Geen Incarnaties Meer Nodig Heeft Van Uitdrukkingen Voor Bepaalde Thema’s.

Jullie Zijn Hier Nu Voor De Grote Verschuiving Van De Eeuwen. Jullie Zijn Hier Al Vele Malen Geweest. Het Aantal Keren Is Niet Zo Belangrijk Als Wat Je Uit De Akasha Van Je Hele Ziel Hebt Gehaald.

Jullie Zijn Hier Inderdaad Om Verder Te Gaan In Het Licht Terwijl Jullie Samenkomen Met Degenen Die Hier Bij Jullie Zijn En Met Vrienden En Familie Op Jullie Thuisplaneten. Wij Noemen Dit ZIJN. Het Hart Van Het Grootse Gebeuren!

Jullie Zijn Één Op Meer Manieren Dan Jullie Op Dit Moment Kunnen Bevatten! Jullie Zijn Het Collectief Terwijl Jullie Je Levens Delen. Jullie Zijn Wakker Aan Het Dromen In Dezelfde Droom!

Wij Zijn Bij Jullie En Nodigen Iedereen Uit Om Zich Bij Het Licht Aan Te Sluiten! Liefde Is Jullie Kracht. Licht Is Jullie Pad!

Wij Zijn Het PLEIADISCHE COLLECTIEF!

Wij Zijn Hier Om Jullie Naar Huis Te Begeleiden!

Wij Houden Zoveel Van Jullie!

LAKA

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org