#AYA ~ Overgave aan het licht van God (Waar pijn niet kan bestaan) ~ Deel 1


Berichten van #Pleiadiërs van 7D Taygeta. Telepathisch ontvangen door Judith Lynn en gedeeld door haar zoon @Kabamur_Taygeta  / Officiële #GalactischeFederatie / #UFO’s

11 April 2023

#AYA ~ Overgave aan het licht van God (Waar pijn niet kan bestaan) ~ Deel 1

Dierbare Geliefden Van Mijn Hart!

Velen Van Jullie Glimlachen Elke Dag, Maar Jullie Hart Is Zwaar Van Verdriet.

Sommigen Dragen Pijn Die Ontkend En Begraven Is In Het Leven!

Energieblokkades Blijven Groeien Als Ontkenning Een Verdedigingsmechanisme Wordt Om De Pijn Niet Onder Ogen Te Hoeven Zien.

Jullie Rennen En Rennen Met Een Druk Leven En Bouwen Nog Meer Onvrede Op Omdat Er Niets Aan Gedaan Wordt.

Sommigen Gebruiken Voedsel, Alcohol, Drugs, Winkelen, Seks, Muziek, Werk En Zelfs Lichaamsbeweging Om Zich Op Alles Te Concentreren Behalve Op Onopgeloste Pijn.

Er Zijn Antwoorden, Dierbaren! Jullie Kunnen Vrij Zijn!

Als Jullie Je Steeds Meer Realiseren Dat Jullie Niet Je Verhaal Zijn, Niet Het Veranderende Lichaam En Zeker Niet De Pijn, Weet Je Op De Een Of Andere Manier Dat Je Op Aarde Bent Aangekomen Voor Een Reden. En De Ziel Die Jouw Levenskracht Bevat Is Veel Krachtiger Dan Je Pijn. Deze Levenskracht Is God (Elako).

De Levenskracht Die Jou Ademt En Nu Je Hart Klopt, Creëerde Ook Alle Organen, De Pijnappelklier, Alle Hormonen En Een Spijsverteringskanaal. Je Kreeg Smaakpapillen En Voedsel Dat Je Zou Aanspreken In Smaak, Dat Zou Groeien Uit De Aarde Waarop Je Loopt! Je Kreeg Vogels, Dieren, Bloemen En Schoonheid.

Al Deze Miljoenen Aspecten Van Jouw Verhaal Zullen Je Doen Begrijpen Dat Dit Allemaal Een Geschenk Was.

Als Je Weet Dat Je Jezelf Niet Hebt Geschapen, Zul Je Weten Dat Er Een Intelligente En Goddelijke Kracht Is Die Handelt En Reageert Op De Prachtige Schepping Van Al Het Leven.

De Ziel Die Je Bent, Is De Essentie Van God. In Alle Waarheid, Ben Je God. Dit Was De Leer Van Jezus Van Nazareth Toen Hij Over Stoffige Wegen Liep Als Een Zelfgeactualiseerde Ontwaakte Ziel. Hij Leerde Dat Allen ‘Goden’ Waren En Sprak Over De Geest Toen Hij Zei Dat Het Lichaam Niets Voorstelde. Hij Vertelde Iedereen Dat Ze Deel Uitmaakten Van Deze Goddelijkheid. Hij Kwam Niet Om Een Religie Te Beginnen Die Tot Verdeeldheid En Oorlog Zou Leiden. Hij Begreep De Ziel En Mediteerde In India En Alle Plaatsen Van Zijn Reizen. Hij Leerde Zich Over Te Geven, Te Vergeven En Toe Te Staan. Hij Keerde Terug Naar Merope Als Commandant Van De Galactische Federatie En Ouderling Sananda Voor De Zielen Op Merope Die Van Hem Hielden.

Waar Ik Het In Deze Mededeling Over Heb, Is Een Manier Om Vrij Te Zijn Van Pijn.

Begrijpen Dat Je In Perfectie Arriveerde Met Puur Bewustzijn In Het Lichaam Van Een Kind, Zal Je Toelaten Te Begrijpen Hoe Het Bewustzijn Geprogrammeerd Werd Om De Identiteit Te Laten Ontwikkelen. Dit Is Een Valse Identiteit En Het Ego Begon Met Afscheiding. Kleine Kinderen Zijn Experts In Het Praten Over ‘Hun’ Speelgoed En Wat Ze Elk Moment Willen. Zelfs Als Geest Of Liefde Wordt Onderwezen, Wordt Het Snel Vergeten Als De Chaos In De Huizen Uitbreekt, Huwelijken Eindigen, Kinderen Worden Naar Buiten Gestuurd Om Te Spelen En Niemand Spreekt Van Binnen Over God. In Plaats Daarvan Wordt God Aanbeden Als Een Man Ver Weg Op Een Troon Die Je Eeuwig Zal Kwellen Als Je Niet Gehoorzaamt. Dit Is Pijnlijk Voor Een Kind En Dat Neemt Toe Als Ze Opgroeien!

Misschien Vond Je Jezelf Nooit Goed Genoeg Omdat Je Nooit Aan Deze Normen Kon Voldoen.

Dierbaren! Jullie Zijn Mooi En Perfect Zoals Jullie Zijn. Laten We Nu De Doorn Verwijderen Die De Pijn Veroorzaakt.

Jouw Identiteit Leeft Als Mens In Dualiteit. Conflicten, Ruzies En Meningsverschillen Zijn Aan De Gang. Je Weet Dat De Pijn Er Is, Maar Je Probeert Het Te Verbergen. God Bron, De Schepper Van Alles, Leeft In Jou En In De Hele Schepping. Je Gevoel Van Afgescheidenheid Van Anderen En Het Leven Komt Omdat Je Niet Weet Dat Je God Bent Die Een Lichaam Met Een Naam Uitdrukt. Ja, Je Hebt Een Oorsprong Van De Ziel En De Eerste Schepping Van Het Bestaan, Maar Begrijp Dat Elke Incarnatie Een Verhaal Is. Het Is Als Een Droom Die We Een Wakkere Droom Noemen.

(Wordt Vervolgt)

Vertaling: wakkeremensen.org