Aya: Liefde En Geluk

 

Aya: Liefde En Geluk

Telepatisch Ontvangen door Judith – 19 April 2023

Geliefden Van Mijn Hart!

Ik Kom Tot Jullie In Licht Als Ik Me In De Geest Verbind Met Het Licht Dat Jullie Van Binnen Dragen!

Wij Zullen De Vragen Onderzoeken Die Jullie Al Duizenden Jaren Stellen.

Jullie Hebben Altijd De Antwoorden Gehad En Ik Ben Er Altijd Geweest Om Jullie Eraan Te Herinneren Als Jullie Het Onderweg Vergaten.

Zit Je Soms In Een Achtbaan Van Emoties, Terwijl Je Alleen Maar Naar Geluk Verlangt?

Realiseer Je Dat Geluk Een Gevoel Is Dat Op Bezoek Komt En Zich Verstopt Als Je Het Probeert Vast Te Houden.

Het Is Nooit Weg!

Het Is Als Een Lied Dat Soms Bedekt Wordt Door Andere Noten, Zoals Luidere Muziek Met Disharmonie. Je Verlangt Naar Stilte, Maar De Muziek Speelt Door Als Je Je Weer Verloren Voelt.

Al Snel Zijn Er Lagen Van Emoties Met Gevoelens Die De Schoonheid Van Het Lied Van Geluk Overstemmen. Je Zoekt Ernaar En Verlangt Er Opnieuw Naar. Maar Het Blijft Ongrijpbaar Als Een Mooie Vlinder. Het Is Voor Je En Dan Is Het Weg. Soms Hoor Je Vaag De Muziek. Maar Je Kunt Het Niet Vinden.

Geluk Maakt Deel Uit Van De Liefde. Het Is Een Geschenk Dat Je Vindt En Omarmt Als Een Woord, Een Omstandigheid Of Een Actie Je De Vreugde Doet Vergeten. Het Zal Terugkeren. Wees Stil En Weet Dit.

Besef Dat Geluk Niet Iets Is Wat Je Op Een Pad Najaagt!

Geluk Is Het Pad!

Het Zit In Je Hart En Geest! Het Zit In Je Interactie Met Het Hele Leven!

Stel Je Op Dit Moment Het Gevoel Van Geluk Voor. Bevrijd Je Hart En Voel Het.

Wat Je Ook Geluk Bracht In Je Wakkere Droom, Ga Er Nu Heen.

Was Het Het Vasthouden Van Een Klein Katje Toen Je Een Klein Kind Was? Was Het Kijken Naar Ballonnen In Het Zonlicht? Misschien Was Het De Geboorte Van Je Eerste Kind Of Dat Iemand Je Vertelde Dat Ze Van Je Houden!

Voor Iedereen Is Er Geluk Beschikbaar! Het Kost Niets, Maar Geeft Je Alles!

Hoe Meer Je Je Geluk Aan Anderen Toont, Hoe Meer Het Groeit Omdat Het Wordt Gevoeld In Een Trillingsfrequentie Van Liefde! De Wereld Hongert Naar Een Glimlach, Naar Hoop En Naar Vrede. Eén Aangename Reactie Van Het Hart Maakt Een Verschil Voor Een Ander Wezen, Of Het Nu Een Mens Of Een Dier Is.

Geluk Kan Niet Constant Zijn Of Worden Vastgehouden, Want Vele Andere Ervaringen Moeten Komen, Zodat Je Het Doel Van Elk Uniek Moment Begrijpt! Of Het Nu Verdriet Of Wanhoop Is, Je Ziel Zal Je Terugbrengen Naar Het Lachen En Herinneringen Aan Vreugde!

Een Enkel Moment Kan Je Leven Veranderen! Een Moment Van Dankbaarheid Kan Geluk Terugbrengen In Je Wezen. Deze Frequentie Is Beschikbaar Om Je Hart Te Helen En Te Bewaken.

Al Is Het Maar Voor Even, Koester Dit Moment Van Geluk. Want Het Bevat Vrede En Liefde Om Je Te Ondersteunen Als Het Pad Van Licht Breder Wordt Geopend.

In Dit Licht Zullen We Elkaar Altijd Vinden.

Ik Glimlach Van Vreugde Als Ik Je Vasthoud In Mijn Kristallen Hart!

EN EEKE MAI EA!

Ik Hou Zo Van Jullie!

Ik Ben Aya, Godin Van Taygeta.

Kanaal: Judith

Vertaling: wakkeremensen.org