AKATU / ZIELEN STAM

Telepathisch ontvangen door Judith – 15 December 2021

AKATU / ZIELEN STAM

Vrienden Van Het Licht!

Nu Jullie Velen Van Jullie Zielen Stam Gevonden Hebben, Weet Dan Dat Dit Een Geplande Afspraak Is!  Er Zijn Meer Zielen Die Op Jullie Wachten Om Hun Licht Te Herkennen En Te Herinneren!  Niemand Verliest Licht Door Het Weg Te Geven!

Licht Vergroot En Breidt Uit Als Het De Trillingsfrequentie Van De Aarde En Alle Wezens Verhoogt!. Licht Schijnt Door De Chakra’s En Activeert Elke Chakra Tot De Perfect Bedoelde Functie. Licht Brengt De Aura In Een GloeiendeR Van Energie Rond Elk Wezen.

Dus Inderdaad, Schijn Voort! Breng Jullie Stam Bijeen, Want Van Binnen Weten Jullie Dat Jullie De Familie Van Het Licht Zijn! Terwijl Jullie Je Door De Droom Bewogen, Hebben Jullie Vele Hindernissen Overwonnen Waarvan Jullie Dachten Dat Ze Jullie Zouden Uitschakelen!

Maar Nu Realiseren Jullie Je Dat Jullie Sterker Zijn Geworden Door Dit Alles! Zoals Stapstenen Die Op Een Bepaald Punt Moeilijk Waren, Beklimmen Jullie Nu Bergen! Jullie Hebben Medeleven Geleerd Door Een Ander Te Zien Worstelen En Je Te Herinneren Wat Je Zelf Voelde In Gelijkaardige Omstandigheden.

Als Je Niet Was Gestruikeld En Had Geleerd Om Op Te Staan, Zou Je Je Niet Kunnen Inleven En Resoneren Zoals Je Nu Doet. De Waargenomen Hindernissen Waren Geschenken Om Jullie In Staat Te Stellen Te Leven Als De Lichtstrijders Van Binnen.

Jullie Komen Tevoorschijn Uit De Illusie Van Afscheiding Van Anderen En Dit Maakt De Uitbreiding Van Bewustzijn Mogelijk En Het Weten Dat Jullie Verbonden Zijn Met Al Het Leven. Omdat Jullie Holografisch Van Aard Zijn, Bestaan Jullie In Het Kwantumveld Van Alle Mogelijkheden.

Dit Veld Van Oneindige Intelligentie En Liefde, Houdt Jullie Vast En Reageert Op Jullie Trilling met meer van hetzelfde. Wat Betekent Dit Voor Jou? Dit Is Het Moment Dat Je Je Bewust Wordt Van Jouw Kracht. De Creatie Van Je Verhaal Begint Met Je Gedachten, Gevoelens En Waarnemingen.

Het Veld Past Zich Aan En Versterkt Je Trilling. Je Spreekt Woorden Van Dankbaarheid En Het Universum Geeft Je Meer Om Dankbaar Voor Te Zijn En Deze Trilling Inspireert Je Om Liefde En Vreugde Uit Te Drukken. Meer Van Hetzelfde Komt Naar Je Wezen En Verhaal. Licht Brengt Meer Licht!

In Waarheid, Je Hebt De Kracht Om Je Verhaal Te Veranderen In Een Van Vrede En Helderheid. Spreek En Mediteer Met Intentie Wat Je In Waarheid Verlangt. Geloof Dit En Voel Dat Het Nu Van Jou Is. Als Jouw Waarneming Verandert, Ontvang Je Jouw Antwoord En Nog Veel Meer!

Je Hebt Het Bittere En Het Zoete Geproefd. Je Leert Dat Het Ene Nodig Is Om Het Andere Volledig Te Begrijpen. Dit Is Omdat Jullie Dualiteit Kozen Voor De Laatste Droom. Jullie Zullen Tevoorschijn Komen In Eenheid, Aangezien Dit Jullie Ware Staat Van Zijn Is.

Een Individueel Bewustzijn En Ziel Hebbend, Zul Je Terugkeren Naar De Multidimensionele Realiteit Met Het Zien Van Anderen Als De Liefde Die Je In Je Vasthoudt. Dit Was Jullie Begin. Jullie Oorsprong Van Bestaan. Het Heilige Punt Waar Jullie Ziel Speelde In De Ethers Van Goddelijkheid.

Er Zijn Nu Vele Galactische Rassen Op Aarde, Die Ervoor Kiezen Te Incarneren Om Deel Te Nemen Aan De Grote Verschuiving, Ze Passen Allemaal Naadloos Bij Jullie! Velen Van Jullie Zijn Pleiadiërs Die Op Zoek Zijn Naar Familie, Vrienden En Zielenstammen.

Arcturiërs En Nog Veel Meer Zijn Jullie Oneindige Vrienden Die Op Dit Moment Zijn Samengekomen! Het Leven Is Heilig En Jullie, Geliefde Wezens, Zijn Het Leven! Wij Blijven Bij Jullie En Dragen Jullie In Grote Kracht En Licht!

ENEKE MAI EA!

Ik Hou Zoveel Van Jullie!

AKATU

Telepathisch ontvangen door Judith

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org