Akatu: Over draken.

 

Berichten van het Pleiadisch Collectief, telepathisch ontvangen door Judith, gedeeld door haar zoon, @Kabamur_Taygeta

Akatu: Over draken

Geliefde Vrienden van de Aarde! U bent gewend geraakt aan het horen over wezens die u ooit kende! Nu delen we wat velen altijd hebben gekend als mythische wezens! Basco! (Inderdaad) Ze zijn heel echt en heel charmant!

In deze momenten van delen, breng ik u de waarheid over draken! Delen van hun verhaal zijn verweven met feeën en mensen die miljoenen jaren geleden door de feeën werden gered. Deze mensen waren sterrenzaden van vele plaatsen die jullie nu kennen.

Velen waren baby’s en kleine kinderen toen zij achtergelaten of in gevaar werden aangetroffen. Feeën brachten hen in veiligheid in de bergen en diepe bossen rond de planeet. Zij leerden hen vaardigheden om te overleven en gaven hen magie om in zich te dragen.

Deze kinderen groeiden op en kregen zelf kinderen. Ze hadden de keuze om terug te keren naar hun oorsprong, maar ze kozen ervoor om bij de feeën te blijven. Zij hebben nooit de dood van het lichaam meegemaakt. Sommigen keerden terug naar hun planeten om hen te bezoeken, omdat de feeën hen gemakkelijk kunnen vervoeren!

Zij keren altijd terug naar hun haven op aarde. Ze kunnen onzichtbaar worden als ze door bossen lopen. Je hebt er veel gezien omdat ze kunnen veranderen in een boom met een gezicht. Velen noemen ze Elementalen. Voor deze uitwisseling noemen wij hen kinderen van de FAE.

Onderdeel van het leven van deze kinderen is de ervaring met Eenhoorns en Draken. U weet heel goed dat Eenhoorns zachtaardig en speels zijn. Nu zult u begrijpen dat draken dat ook zijn!

Sinds het begin van de schepping leven de draken samen met de feeën, en de feeën genoten ervan om op hun rug te rijden! Feeën namen hen mee naar het astrale gebied en door de kosmos terwijl zij portalen van roze energie binnengingen om van dichtheid te veranderen.

Na verloop van tijd gaven de feeën de draken grote lichamen en eigen magische krachten. Draken verlaten de feeën voor langere tijd. Ze kunnen volledig onzichtbaar zijn of een gebied binnengaan in de hogere rijken waar ze worden verwelkomd als alle dieren.

De Elohim-rassen zijn gewend aan deze prachtige wezens die vreugde komen brengen aan iedereen. Zij hebben vleugels die zilver, purper, roze en geel zijn! Zij zenden geen vuur uit!

Zij projecteren een frequentie van helder roze en oranje die op vuur lijkt en toch vrede en rust brengt. Veel families in de hogere sferen genieten van draken die met hun kinderen en dieren spelen. Zij verspreiden magie over alle gebieden die zij bezoeken.

Zij keren altijd terug naar de aarde naar de feeën die van hen hebben gehouden en de kinderen van de feeën die op hen wachten. Feeën werden in Elohim geschapen en hebben de scheppingskracht om de onschuldigen bij te staan en te bewaken.

Hun bescherming is vaak magisch en zij hebben alleen liefde en hulp. Zij creëerden de draken als geliefde huisdieren en hun liefde groeide om vrijheid en groei in grootte toe te staan voor deze prachtige vliegende wezens!

Zij bewaarden hun geheim zo goed dat de meesten geloven dat draken niet echt zijn en feeën gewoon verzonnen! Denk opnieuw, geliefden! U bent omringd door feeën en een grote hoeveelheid wezens die gewoonweg van u houden!

Wees gezegend, want uw bewustzijn breidt zich steeds verder uit in licht! U zult zich al deze aspecten van het leven herinneren terwijl u verschuift!

EN EEKE MAI EA!
Ik hou zoveel van jullie!
AKATU

Ontvangen door: Judith

Vertaling: Reinier