Akatu: De Andromedanen


Akatu:
De Andromedanen

23 Januari 2023

Berichten van #Pleiadiërs van 7D Taygeta telepathisch ontvangen door Judith Lynn en gedeeld door haar zoon @Kabamur_Taygeta / Officiële #GalactischeFederatie / #UFO’s

Geliefde Vrienden Van Het Licht! We Zullen Blijven Delen Over Rassen En Leven Op Vele Plaatsen Buiten Wat Jullie Op Aarde Kennen! Een Geliefde Groep Waarvan Jullie Gehoord Hebben, Maar Weinig Weten Van Hun Dagelijks Leven, Zijn Die Van Andromeda!

ELDER ROSHEE HEIKIDOSK IS CHIEF ELDER En Vertegenwoordiger Van Andromeda In De Galactische Federatie Voor Miljoenen Jaren. Hij Wordt Geëerd En Geliefd Door Zijn Ras!

Hij Dient Samen Met Andere Ouderen In De Hele Constellatie Van Andromeda, Maar Wordt Beschouwd Als Stamoudste Omdat De Constellatie Verenigd Is In Het Geloof En Perspectief Van Eenheid. Hij Reist En Ontmoet Alle Zielen Terwijl Andere Ouderen Hem Bijstaan In Zijn Streven.

 

Zijn Creatie Van De Ziel Was In Elohim In 12-D. Andromeda En Wordt Meshalea Genoemd En Het Sterrenbeeld Andromeda Is Groter Dan Het Melkwegstelsel. Grote Planeten Worden Bewoond Door Prachtige Wezens Die Het Leven Bekijken Door Een Lens Van Liefde.

Er Zijn Vele Godinnen In Andromeda Die Worden Geëerd Voor Hun Toewijding Aan Het Licht Van De Bron. Zij Reizen Uitgebreid Door De Multiversums In Schepen Met Familie En Vrienden Om Te Spreken In Gelegenheden Over Vrede Voor Alle Wezens.

Ze Kleden Zich In Toga’s En Gewaden Voor Gelegenheden, Maar Thuis Is Iedereen Casual En Is Kleding Optioneel. Sommigen Dragen Eenvoudige Shorts Of Draperieën Over Één Schouder Tot Aan De Knieën. Deze Manier Van Kleden Komt Overeen Met Alle Zielen Uit Andromeda.

Pleiadiërs En Arcturiërs Zijn Frequente Gasten En Er Worden Altijd Grote Maaltijden Geserveerd Met Prachtige Muziek. Velen Kleden Zich Voor Deze Gelegenheden In Kleurrijke Broeken, Jurken, Capes En Gewaden. Alle Belangrijke Bijeenkomsten Worden Gezien Als Reden Om Zich Te Kleden In Uitgebreide Kleding.

Er Zijn Geen Partners In Andromeda. Ze Planten Zich Energetisch Voort. Elke Man En Vrouw Heeft Veel Kinderen Met Degenen Met Wie Ze Resoneren. Iedereen Deelt In De Zorg Voor Alle Kinderen. Ze Zien Alle Wezens Als Familie.

Groenten En Fruit Worden Samen Geteeld En Geoogst. Maaltijden Worden Buiten Bereid En Geserveerd Terwijl Men Rust Op Zachte Kleurrijke Kussens. Grote Dikke Tapijten Met Kristallen Worden Van Berg Tot Berg Opgehangen Om Woningen En Privacy Te Creëren.

Zij Hebben Het Vermogen En De Creatieve Kracht Om Elk Type Structuur Te Hebben, Maar Zij Geven De Voorkeur Aan Een Eenvoudig Leven Met Weinig Bezittingen Opdat Zij De Rust Vinden Om Te Leven Als De Ziel. Het Land Is Vol Kleurrijke Bloemen En Bomen.

 

Kristallen Worden In Alle Maten Gezien In Het Zachte Gras En Diep In De Oceanen. Zij Zwemmen En Duiken En Genieten Van Het Beklimmen Van De Bergen Om Fit Te Blijven. Grote Tijgers, Leeuwen En Beren Zijn De Meest Voorkomende Dieren, Maar Vele Anderen Die Op Aarde Worden Gezien Zijn Hier.

Apen, Paarden En Zelfs Kleurrijke Vogels Komen Hier Voor. Feeën Spetteren In Plassen Water En Betreden Bomen Om Speelgoed Te Maken Voor Kinderen En Bezoekers. Andromedanen Zijn Ongeveer 2,13 Mtr. Lang.

De Meeste Mannetjes Hebben Geen Haar En Sommige Vrouwtjes Hebben Een Kleine Hoeveelheid Zilverwit Haar Dat Heel Kort Is. Kristallen Instrumenten Worden Gebruikt Om Prachtige Muziek Te Maken. Drums Worden Gebruikt Bij Het Zingen En Velen Dansen Graag In Grote Groepen.

Iedereen Mediteert Alleen En In Groepen. Stil Worden En De Innerlijke Aanwezigheid Voelen Is Vredig En Wordt Door Iedereen Gewaardeerd. Andromedanen Zijn Creatief En Genieten Van Kunst En Beeldhouwen. Ze Spelen Spelletjes En Schilderen Prachtige Ontwerpen Op De Bergen Die Niet Bedekt Zijn Met Tapijten.

Kleuren Vermengen Zich En Creëren Majestueuze Uitdrukkingen Van De Ziel. Dit Ras Is Zich Zeer Bewust Van De Aarde En Jullie Voortdurende Dualiteit. Hun Grote Vreugde Is Om De Aarde Te Zien Verschuiven Naar Liefde Terwijl Jullie Je Oorsprong Herinneren!

Velen Zullen Jullie Ontmoeten Bij De Grote Verschuiving Omdat Ook Zij Familie Op Aarde Hebben In Deze Laatste Ontwakingsdroom!

BASCO!

EN EEKE MAI EA!

Ik Hou Zo Van Jullie!

AKATU

Vertaling: wakkeremensen.org