Verwijdering Van De Duistere Krachten Update!! Valse Buitenaardse Invasie Geannuleerd!!!

Verwijdering Van De Duistere Krachten Update!! Valse Buitenaardse Invasie Geannuleerd!!!

Vrillon van het Ashtar Galactic Command!!!

Gechanneld door: Erena Velazquez – Zaterdag 4 Februari 2023

Gegroet Mensen,

Ik ben Vrillon van Ashtar Galactic Command, en ik spreek tot jullie ras namens jullie Galactische Broeders en Zusters. Vandaag ben ik hier met een nieuwe mededeling aan jullie planeet.

Op dit moment voorziet het Goddelijke het proces van transformatie op Moeder Aarde. De leiders die het Licht vertegenwoordigen zijn te traag geweest met de plannen. Het kan niet meer toegestaan worden om de Duisternis over jullie planeet te laten heersen. Moeder Aarde is ook haar eigen reinigingsproces begonnen. De onregelmatigheden in weer en natuur hebben te maken met de zuivering. Alle gebeurtenissen inclusief militaire conflicten zijn niet toevallig, ze moeten gebeuren om uiteindelijk de Matrix te verpletteren.

Het grondpersoneel moet Kwade elementen uit machtsposities verwijderen en de redding van misbruikte kinderen en vrouwen van Satanische entiteiten voltooien. De tijd van de ontkenningen is voorbij. Jullie Ascensieproces is over tijd, daarom is het Goddelijke tussen beide gekomen.

Verwacht alsjeblieft geen berouw van jullie leiders of hun marionetten, zij zijn niet van plan zich over te geven of hun gedrag te veranderen. De verwijdering van hun zielen is onvermijdelijk en wordt naar het Universele Bewustzijn gestuurd. Zij blijven met nieuwe plannen komen om de mensheid te schaden. Dit gaat eindigen, en zij zullen boeten voor hun misdaden. Zij kunnen zich nu overgeven aan het Licht of het zal spoedig te laat zijn. Dit is jullie laatste kans om de ziel te behoeden voor de vernietiging.

We staan geen valse invasie van de Duisternis of een andere truc vanuit de Kosmos toe. Ashtar Command houdt elke beweging van hen in de gaten en verwijdert onmiddellijk apparatuur in de ruimte die tegen de mensheid gebruikt wil worden. dit is onze laatste waarschuwing aan de Duistere Zielen. de meeste reincarnatie machines zijn ontmanteld, er zijn er nog maar een paar over. Ashtar Command werkt aan de vernietiging van de laatste.

Open jezelf om de zegeningen van de Goddelijke Aanwezigheid op je planeet te ontvangen. Wees niet bang om voor de waarheid te staan. Er komen betere tijden aan.

Dank u Universele Kanaal.

Wij sturen onze opperste liefde.

Vrillon

Kanaal: Erena Velazquez

Vertaling: wakkeremensen.org