Saint Germain

Saint Germain

Gechanneld door: Erena Velazquez – 15 oktober 2022

Mijn dierbaren,

Ik ben Saint Germain, en ik ben hier vandaag om de grote verschillen tussen 3D en 5D uit te leggen. Het is onder mijn aandacht gebracht dat velen van jullie verward zijn over hoe jullie overgang van de lage trillingswereld naar de hogere zal plaatsvinden.

Het deel van de bevolking dat verkoos te blijven slapen, zal zijn spirituele ontwikkeling voortzetten in de 3D-realiteit. Hun zielen willen voorlopig de reis voortzetten zonder drastische veranderingen. Zij zijn niet klaar om de volgende stap in hun evolutie te zetten en blijven op onbewust niveau liever in de beperkte en begrensde Matrix.

Het andere deel van de mensheid is er klaar voor en heeft genoeg van het leven in de doos. Hun focus is gericht op Ascensie en de wens om naar de Gouden Eeuw te gaan en alles wat hen aan 3D herinnert achter zich te laten. Als jullie je werkelijk willen bevrijden van het geprogrammeerd en gehersenspoeld zijn, dan is het tijd om te stoppen met de deelname aan deze holografische show en je aandacht om te keren met een inspanning in meditatie en jezelf te omarmen als een deeltje van het Universele Bewustzijn.

Erken alsjeblieft voor jezelf dat iedereen alles kan creëren in het Nu en niet in het verleden of de toekomst. Je bent vol mogelijkheden en vermogens zonder beperkingen. Het is tijd om aan jezelf toe te geven dat de realiteit waar je zoveel levens in verbleef, niet bestaat, het is een illusie. Alles wat je hier zag en meemaakte, was als schooljaren met enkele obstakels, nu studeer je af en ga je naar het volgende hoofdstuk. Je helpt Moeder Aarde met het reinigen van het Kwaad.

Het Goddelijke presenteerde een eigen feilloos plan, dat heel anders is dan wat de mensheid maakte. Elk wezen op deze planeet maakt deel uit van dit plan. De mensheid neemt deel aan de transformatie zonder het te weten. Matrix smelt van hoge vibraties zoals een ijsje van hitte.

Mijn geliefden, jullie lichamen sturen hoge energieën die de oude wereld afbreken. Moeder Aarde transformeerde 2 jaar geleden, zeiden wij in onze vorige boodschappen, nu is het jullie beurt om haar te volgen. Jullie fysieke lichamen gaan veranderen in multidimensionale lichamen. Ik kan u beloven dat u in 5D geen geld nodig zult hebben. Dit is niet het Goddelijke Plan om een nieuwe samenleving te bouwen op giftige energieën zoals geld. Het was bedoeld als ruilmiddel voor aangeboden goederen, niet om miljarden wezens tot slaaf te maken. Daarom kunnen we geen geld toelaten op de Nieuwe Aarde, dat zou alleen maar onnodige obstakels opwerpen.

Velen van jullie hebben gesproken over mijn fonds Saint Germain, en sommigen beweerden zelfs dat zij zijn aangewezen om te waken. Mijn Dierbaren, deze beweringen zijn niet waar. Na veel overleg zijn Lichtwezens en ik overeengekomen dat er onder geen beding geld circuleert in 5D. Niemand gebruikt ze op andere Sterrenstelsels en Universa. Dank u Universeel Kanaal. Ik stuur zegeningen en liefde naar iedereen.

Wees waakzaam en wees lief voor jezelf.

Saint Germain

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien