Prinses Diana Boodschap: Het Goddelijke Vrouwelijke

Prinses Diana Boodschap:
Het Goddelijke Vrouwelijke

Gechanneld door: Erena Velazquez

Goedemorgen,

Ik ben Prinses Diana, en ik ben verheugd om hier vandaag te zijn. Ik was aan het wachten tot dit kanaal terug zou komen, zodat ik mijn boodschap met jullie allemaal kan delen.

Ik ben hier gekomen om de wereld te laten weten dat ik erg gelukkig en gezegend ben aan de andere kant. Ik voel veel verdriet voor mijn jongens die ik achterliet. Jullie weten van mijn tragische vertrek uit deze realiteit en helaas werd mijn missie hier op Aarde onderbroken en was ze niet voltooid.

Ik was hier op deze planeet om Liefde en Licht te verspreiden over de hele wereld om de mensheid bij te staan. Ik hield ervan om de minder bedeelden te helpen die steun en aandacht nodig hadden. Toen ik hier in Engeland opgroeide, was mijn hart altijd gedreven om anderen te helpen. Ik was blij toen ik Prinses werd, ik dacht dat die positie me in staat zou stellen meer mensen in nood te bereiken.

Het leven in het Koninklijk Paleis was vooral een pijnlijke en een negatieve ervaring voor mij. De Koningin wilde niet dat ik mezelf was en mijn eigen vrije wil had. Haar doel was om mij volledig te controleren als een koninklijke marionet. Ze probeerde zelfs mijn liefdadigheidswerk te beïnvloeden. De Koningin wilde dat ik haar bevelen opvolgde en mijn leven volgens haar regels leefde.

Ik voelde me alleen in het koude Koninklijk Paleis, alle steun en liefde die ik kreeg van iedereen buiten het paleis en mijn vrienden hielden me op de been. Ik was in staat om de harten van de mensen te veroveren, en ik was zeer nederig om de Koningin der Harten genoemd te worden. Ik heb altijd geprobeerd mijn hart te volgen.

Mijn mensenleven eindigde abrupt in een auto-ongeluk, wat geen ongeluk was. Mijn dierbaarste vriend Elton John schreef een prachtig en ontroerend lied “Candle in the Wind” (Goodbye England’s Rose) voor mijn begrafenis. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn lied. Ik hield ervan mijn kinderen op te voeden. Mijn jongens achterlaten was een van de treurigste momenten in mijn bestaan, want ze verdienden het om bij hun moeder op te groeien.

Mijn leven was geen sprookje, het kende vele hartverscheurende momenten met een zeer triest einde. Ik heb er geen spijt van, want het was een geweldige ervaring ondanks turbulente tijden en gebeurtenissen.

Ik vertegenwoordigde het Goddelijke Vrouwelijke terwijl ik op Moeder Aarde was in een menselijk lichaam, na mijn vertrek zocht ik een vervanger en ik vond die persoon. Zij kreeg van mij een fakkel om mijn missie voort te zetten. Ik kan jullie niet vertellen wie dit lichtwezen is, ik kan alleen met jullie delen dat ze lieflijk en zuiver is. Het nieuwe Goddelijke Vrouwelijke gaat helpen vrede te brengen in jullie wereld door de energieën rond de planeet in evenwicht te brengen en het menselijk bewustzijn naar een hoger niveau te tillen.

Ik ben blij dat ik kan communiceren en mijn Liefde en Licht naar iedereen kan sturen nu de wereld door zoveel pijn en lijden gaat. Mijn hart gaat uit naar jullie allemaal die op dit moment ontberingen ervaren.

Dank u.

Liefs Diana

Bron

Vertaling: Martien