John F. Kennedy

John F. Kennedy

Gechanneld door: Erena Velazquez – 25 December 2021

Goedemorgen Amerika en de Wereld,

Ik ben John F. Kennedy, de president van de Verenigde Staten, en ik ben blij dat ik vandaag tot u allen mag spreken via het Universele Kanaal. Ik wil iedereen Prettige Kerstdagen wensen, die met hun familie, vrienden of geliefden aan het vieren zijn. De betekenis van Feestdagen is in de loop der jaren veranderd, vroeger ging het om een lekkere maaltijd met de familie en om samen van de tijd te genieten.

Bijna twee jaar zijn voorbijgegaan sinds de Dark Souls de in het lab gecreëerde ziektekiemen in de atmosfeer loslieten, en met de dag uw vrijheden begonnen weg te snijden om de dingen te doen zoals u ze vroeger deed, zonder enige beperkingen zoals waar u wilt reizen of uit eten gaan. Nu is het de tijd om na te denken over uw leven, of u gelukkig bent, wat er nu komt en hoe lang u deze onzin nog gaat tolereren die de Wereldregeringen u opdringen.

Ik denk niet dat iemand van u nog langer deze Nieuwe Wereldorde wil volgen door u te laten vertellen, wat u mag doen en wat u niet mag doen. De mensheid heeft haar omslagpunt bereikt en wil vrij, gelukkig en welvarend zijn. De transformatie is gaande, op alle niveaus in dit moment terwijl wij spreken. De mensen willen een goed leven ervaren, en zij verdienen het beste van alles, wat gestolen is door de corrupte en hongerige geldambtenaren, die alleen maar meer en meer voor zichzelf willen.

Toen ik hier was, was het mijn doel om de mensheid te bevrijden van de controle, de leugens en de waarheid te geven, die u moet kennen, voordat u naar de volgende stap in uw evolutie kunt gaan. Deze strijd is al heel lang aan de gang, en u komt bij het eindpunt, dat Ascensie heet. Sommigen zijn nog niet klaar voor de volgende stap, en dat is niet erg, want hun pad is anders dan het uwe, zij gaan veel langzamer in de ontwikkeling en komen er wel aan toe, wanneer zij er klaar voor zijn, dat kan morgen, volgende maand, volgend jaar of over duizend jaar gebeuren.

Tijdens mijn leven op Aarde waren veel mensen behoorlijk wakker, om te blokkeren dat de Duisternis in de zeventiger jaren de drugs op de bevolking duwde met het doel om iedereen weer gehersenspoeld en in slaap gebracht te krijgen. Op dit moment doen de Duistere Entiteiten het weer door drugs toegankelijk te laten zijn door goedkeuring van de FDA. Koop alstublieft geen voedingsmiddelen met hennep, die gaan uw denken beïnvloeden. Zij willen het proces van de omschakeling vertragen.

De operatie Vrijheid, die geleid wordt door Alliance, gaat door met het arresteren van de misdadigers, die de misdaden tegen de mensen begaan hebben, en met het redden van vrouwen en kinderen van de sekshandel en het geofferd worden door Satanisten. Gelijk op, u kunt het nog niet met eigen ogen zien, dat is met opzet gedaan voor uw veiligheid. Sommige taferelen, die de Special Forces tegenkwamen, zouden uw hart kunnen breken. De waarheid zal op het juiste moment onthuld worden.

Laten we intussen woede, angst, hebzucht enz. loslaten om uzelf in hoge energieën te brengen. U ontvangt ongelooflijk veel Licht en Steun van buitenwereldsen, die uitzien naar uw bevrijding. Voorziet uw eigen verbazingwekkende toekomst met ongelooflijke avonturen, zoals het ontmoeten van verschillende beschavingen, reizen naar andere Melkwegen en enz. Vergeet nooit dat wij scheppers zijn van ons eigen lot. Dank u Universeel Kanaal. Ik zend mijn Liefde naar iedereen.

Wees nederig en sterk

John F. Kennedy

Kanaal:  Erena Velazquez

Bron

Vertaling: Reinier