John F. Kennedy: “Hun dagen van glorie zijn voorbij, en de Dag des Oordeels komt eraan”

John F. Kennedy

“Hun dagen van glorie zijn voorbij, en de Dag des Oordeels komt eraan”

Gechanneld door:  Erena Velazquez – 8 november 2021

Goedemorgen Amerika en de wereld,

Ik ben John F. Kennedy en blij terug te zijn en mijn boodschap met de mensheid te mogen delen. Toen ik tussen de levenden wandelde, was het mijn wens om de verborgen waarheid te onthullen. Het was de bedoeling dat Nesara/Gesara tijdens mijn presidentschap bekend zou worden gemaakt, inclusief de reset van de munteenheid, de onthulling van het Geheime Ruimteprogramma enzovoort.

Het gebeurde niet, de controleurs vermoordden me in 1963. Later, de tweede keer dat de aankondiging van de Nesara/Gesara zou komen in de ochtend van 11 september 2001, weten we allemaal wat er die dag gebeurde, de Duisternis gebruikte hun vuile daden om de gebeurtenis te onderbreken door de Twin Towers van het World Trade Center te vernietigen.

Nu, we zijn in 2021 en jullie wachten op de officiële verklaring, dat het Licht heeft gewonnen en de Wereld officieel afstand heeft genomen van de Duisternis. De veranderingen vinden plaats, zoals het opruimen van de misdadigers, die afschuwelijke misdaden tegen de mensheid hebben begaan. Deze keer kunnen de controleurs niet stoppen, wat komen gaat. Het leven met financiële vrijheid wereldwijd voor iedereen en vele andere goede dingen.

Eindelijk komt de mensheid voor zichzelf op en vechten ze voor hun recht om te kiezen wat ze in hun lichaam stoppen. De Duistere Entiteiten, die zo gewend zijn om hun zin te krijgen, verwachtten geen weerstand en dachten jullie allemaal te kunnen elimineren zonder een grote confrontatie. Hun dagen van glorie zijn voorbij, en de Dag des Oordeels komt eraan.

Mijn lieve Vrijheidsstrijders, deze keer kunnen ze de transformatie van 3D realiteit naar 5D niet stoppen. Velen van ons die de Aarde hebben verlaten, waaronder ikzelf, hebben heel lang op deze komende glorieuze momenten gewacht. De waarheid blijft zich verspreiden ondanks alle pogingen van de gecorrumpeerde zielen om het te stoppen.

De tijdslijnen zijn perfect uitgelijnd om te helpen met de overgang van de planeet naar een hogere dimensie. Het Goddelijke Plan is in werking en niemand kan het stoppen, wat al duizenden jaren geleden was voorbestemd, de val van degenen, die houden van de vernietiging en het kwellen van levende wezens.

Wees bereid om een nieuw leven te aanvaarden en de oude gehechtheden los te laten, en om de Liefde om je heen te verspreiden. Dank u Universeel Kanaal.

Blijf alert en laat je niet misleiden door de Valse Waarheid.

John F. Kennedy

Kanaal: Erena Velazquez

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org