Blue Avians: Wij zullen elkaar ontmoeten

Blue Avians: Wij zullen elkaar ontmoeten

Gechanneld door: Erena Velazquez – 11 Juli 2021

Gegroet,

Ik vertegenwoordig de Blue Avian Beschaving, ik kom in vrede om mezelf en mijn ras voor te stellen. Mijn naam is Tear-Eir. Wij zijn vreedzame wezens, die geloven in de verklaring van de Schepper dat we allen Een zijn.

Wij zijn humanoïde bedekt met indigo blauwe veren over ons lichaam. Wij komen uit de 7e en hogere dimensies. Onze Meesters zijn multi-dimensionale wezens van de 12e dichtheid. Wij zijn slank en 8 voet (±243 cm) lang. Onze favoriete vorm van communicatie is telepathisch, we hebben ook onze eigen taal ontwikkeld, en we kunnen communiceren met gebarentaal door één hand te gebruiken.

Wij hebben de Aarde een paar biljoen jaar geleden bezocht. Wij houden ervan om rond te trekken en niet te lang op één plaats te blijven. Mijn beschaving evolueerde van kleine vogeltjes en werd zowel spiritueel als technologisch geavanceerd. Onze ruimteschepen zijn zo groot als een hele planeet met het uiterlijk van een ronde bol. Als wij met ons schip gestationeerd zijn, kan niemand ons bereiken, zeker de Negatieve Krachten niet, wij blokkeren met opzet alle poorten in het gebied.

Ik ben een vredestichter, dus ik reis naar veel verschillende Melkwegen, Universums en Sterrenstelsels en neem deel aan vergaderingen om de vrede in de Kosmos te bewaren. Niet elk ras wil vreedzaam samenleven zoals de Orions, Archons, Reptilians enz., die graag andere beschavingen vernietigen en tot slaaf maken.

Wij werken nauw samen met de Pleiadische Hoge Raad, de Galactische Federatie van Licht en vele andere Allianties. De Meesters doen hun best om onze wijsheid te delen met andere rassen. Het is belangrijk voor ons om onze overtuigingen van leven in harmonie en vrede met andere wezens te verspreiden. Ik gebruik graag teleportatie om mijn studenten te zien aangezien ik een 12de dimensionale Meester ben.

Wanneer de mensheid naar de 5e dimensie verhuist, hebben wij plannen om jullie planeet te komen bezoeken en onze verlichting en kennis met jullie te delen. Ieder van jullie is een schepper en kan zijn eigen toekomst creëren, en jullie hebben niemand nodig om jullie te vertellen hoe, aangezien jullie multidimensionele wezens zijn die op het punt staan een Nieuwe Aarde te creëren.

Wij raden jullie aan je eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken over wat het beste voor jullie is, aangezien te veel mensen in jullie werkelijkheid proberen jullie te verwarren en af te leiden van jullie werkelijke doel om de Hemel op Aarde te maken. Met elk voorbijgaand moment wordt de sluier dunner en dunner, en niemand zal nog in staat zijn de waarheid voor de mensheid te verbergen.

De tijd zal komen dat degenen die jullie hebben mishandeld en voorgelogen, zullen boeten voor alles wat zij de Menselijke Beschaving hebben aangedaan. Alle geheimen die voor de mensheid verborgen waren, komen nu aan de oppervlakte. De Duistere Entiteiten beginnen te vluchten zonder achterom te kijken. De waarheid is dat er nu veel positieve gebeurtenissen plaatsvinden op Aarde, en niemand praat erover. Dit zal in de nabije toekomst veranderen.

Ik ben dit Universeel Kanaal dankbaar dat ik vandaag tot jullie allemaal mag spreken. Dank U.

De waarheid ligt voor U.

Tear-Eir

 

Channel : Erena Velazquez

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org