Ashtar: Negatieve Entiteiten Zijn Verwijderd

Ashtar: Negatieve Entiteiten Zijn Verwijderd

Gechanneld door: Erena Velazquez – 28 Juli 2021

Dierbare broeders en zusters,

Ik ben Ashtar de Commandant van de Galactische Federatie van Licht.

Ik ben blij dat ik vandaag telepathisch met iedereen kan communiceren. Ik ben erg druk geweest met alles, wat er gebeurt in onze dimensie en de uwe.

De Negatieve Entiteiten op Mars zijn volledig verwijderd, omdat zij een bedreiging vormden voor ons en de Melkweg. Als iemand beweert dat de Orioniërs, Grijzen, Reptilians enz. er nog steeds zijn, is dat niet juist. Op dit moment zijn de Duistere Krachten op zoek naar een nieuwe planeet om als basis te gebruiken, zodat zij hun volgende aanval kunnen blijven plannen.

Helaas gelooft een deel van de Lichtgemeenschap in hun leugens. Hetzelfde geldt voor het Geheime Ruimte Programma, dat al lange tijd actief is en verborgen is voor de Aardse bevolking. Onlangs hebben we een paar van hun schepen buitgemaakt en ontmanteld.

Ik heb al eerder gezegd dat wij Galactica niet zullen toestaan dat de Negatieve Krachten een gevaarlijke situatie in het Melkwegstelsel of ergens anders in de Kosmos zullen vernietigen of creëren. Het zou triljoenen wezens kunnen doden, wat de Allerhoogste Vader of de Eerste Schepper nooit zouden toestaan.

Ik ben ontgoocheld door het feit dat sommige waarheidszoekers voor de gek worden gehouden door de Duistere Entiteiten en informatiebronnen lezen die vol staan met negatieve codes. Ook wil ik nog iets toevoegen aan de bewering over paranormaal begaafden met superkrachten uit het Geheime Ruimte Programma. Geen mens met de meest buitengewone paranormale vermogens zou iemand negatief kunnen beïnvloeden op een lange afstand van meer dan 400 mijl, omdat mensen in 3D dit soort vermogens niet kunnen uitoefenen.

Alstublieft, maak je geen zorgen over iemand die je zou kunnen aanvallen of beïnvloeden met hun negatieve energie. Jullie kunnen gemakkelijk jullie vibraties verhogen door meditatie, dus als iemand, die jullie wil aanvallen, kunnen ze jullie geen kwaad doen in hoge energieën.

Jullie meditaties kunnen jullie en anderen helpen, alsjeblieft, ga door met het verspreiden van het Licht. Onthoud, jullie hebben een vrije wil en niemand kan je vertellen of dwingen om ongewenste dingen te doen. De Duisternis maakt al heel lang gebruik van bangmakerij en manipulatie van de geest. Nu, elke dag beginnen meer en meer mensen hun omgeving in twijfel te trekken, hun Duistere agenda faalt, en het Licht blijft zich verspreiden.

De Nieuwe Aarde is klaar om 5D Galactische Mensen te accepteren, ze wacht op jullie komst. De kracht in jullie is jullie gids, en volg gewoon je hart, over welk pad te nemen. Ascensie is een persoonlijke keuze. Een specifiek aantal mensen zal in de Matrix blijven, omdat zij niet klaar zijn om te ascenderen. Anderen kunnen niet wachten, wanneer deze gebeurtenis plaatsvindt. Het komt in Goddelijke Timing, alleen de Vader weet wanneer het precies zal plaatsvinden.

Slecht weer en andere gebeurtenissen zijn georchestreerd door de corrupte zielen. Niet alle incidenten gebeurden door hen, Moeder Gaia is de planeet aan het reinigen door zich voor te bereiden om de mensheid te verwelkomen op een Nieuwe Aarde.

Wat betreft de mythe van de dinosauriërs, dat zij vleeseters waren, dat is niet waar. Degenen die overleefden, leven nu in de Holle Aarde en in de Binnenste Aarde met de Anshar Beschaving, en zij zijn allemaal planteneters, inclusief de 50 voet hoge T-Rex.

Ik wil jullie verzekeren dat alles volgens het Goddelijke Plan verloopt, en de Galactische Federatie van Licht, en ik, Ashtar zullen doorgaan jullie beschaving bij te staan en iedereen veilig te houden in de Melk Galaxie. Dankbaarheid aan het Universele Kanaal voor het brengen van deze transmissie. Dank u.

Jullie zijn bakens van licht

Wees moedig en sterk

Salut!

Ashtar

Kanaal: Erena Velazquez

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org