Ashtar Geeft Een Oorlogsvoering Update!!

Ashtar Geeft Een Oorlogsvoering Update!!

Gechanneld door: Erena Velazquez – 2 November 2021

Gegroet mijn broeders en zusters,

Ik ben Ashtar, de Commandant van de Galactische Federatie van Licht, en zend deze transmissie telepathischvia het Universele Kanaal.

Ten eerste, wil ik iets duidelijk maken over onze Federatie naam zodat niemand er enige verwarring over heeft. Onze Federatie wordt de Galactische Federatie van het Licht genoemd, niet de Galactische Federatie van Werelden of welke andere naam dan ook die in de Lichtgemeenschap rondzweeft. Wij, Galactica, zouden dit woord nooit gebruiken, zoals al jullie corrupte organisaties “Wereld” in hun namen gebruiken. Zij gebruiken een groot woord om de werkelijke essentie van deze instellingen te verhullen.

Onze Federatie steunt de mensheid in hun strijd voor vrijheid, dan gebruiken we iets, wat een negatieve betekenis heeft, het zou geen zin hebben. Wij zijn al miljoenen jaren in oorlog met de Reptilians, Anunaki, Archons en andere conflict-hongerige entiteiten. Wij hebben al hun spelletjes en trucjes geleerd, die zij spelen tijdens hun invasies.

Jullie Lichtgemeenschap is doordrongen van vele Duistere Entiteiten, die veel van jullie channelaars controleren of manipuleren. Ik heb dat al eerder gezegd, neem mijn woorden alstublieft heel serieus en begin selectiever te zijn in wie jullie volgen. Jullie blijven berichten lezen met de data erop, dat Ascensie al heeft plaatsgevonden etc., terwijl jullie niet de echte waarheden horen over Ons of wat er werkelijk gebeurt op Moeder Aarde.

Ondanks alles zal de verborgen informatie via de Waarheidssprekers naar boven blijven komen. De situatie op jullie planeet is zeer complex en vereist de hulp van de Federatie, jullie kunnen deze oorlog niet winnen zonder onze inbreng. Deze oorlogsvoering duurt al te lang.

De Duisternis is niet van plan zich over te geven, dus hun zielen zullen naar het Collectieve Bewustzijn worden gestuurd en ophouden te bestaan. Zij hebben vele waarschuwingen en kansen gekregen om deze planeet te verlaten en het natuurlijke proces van Ascensie op Moeder Aarde te laten doorgaan.

Op dit moment zijn we officieel in oorlog met de Reptilians en andere soorten, die samenwerken met de Khazariaanse maffia en andere groepen. Mijn laatste waarschuwing aan hen, alsjeblieft, geef je over of verlaat deze planeet. Dit is hun laatste kans. Mijn vloot staat klaar om hen van Moeder Gaia te verwijderen en de mensen te bevrijden, die nog steeds werken op bases van wat jullie regeringen hebben gebracht.

De Alliantie doet hun grondwerk door met deze wezens te vechten. Degenen die in staat zijn om in hoge dimensies te blijven, zullen worden verplaatst naar een Nieuwe Aarde. Wij waken altijd over de mensheid en zorgen ervoor dat dit deel van de Melkweg veilig is.

Nu is het tijd om jullie te focussen op de volgende stap in jullie evolutie. De eerste stap is om alle oude 3D programmering volledig los te laten, anders kunnen jullie niet transformeren naar de Galactische Mens om één van Ons te worden. Dank u Universeel Kanaal.

Ik zend mijn Kracht naar mijn Broeders en Zusters

Dit is een Nieuw Begin voor de Mensheid.

Ashtar

Kanaal: Erena Velazquez

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org