Allerhoogste Vader

Allerhoogste Vader

11 januari 2022  / Gechanneld door Erena Velazquez

Gegroet, Mijn Kinderen,

Ik ben Allerhoogste Vader der Vaders, God der Goden, en ik kom vandaag via het Universele Kanaal met een nieuwe boodschap. Dit is mijn derde verschijning op verzoek van de Oerschepper.

De Universele Wetten zijn geschonden door de Duistere Krachten op uw planeet. De laatste tijd hebben zij u hun regels opgelegd, zoals de proeven, opnamen, voorschriften en dergelijke, door uw vrije wil te schenden. Ik blijf niet langer staan, en observeer deze gebeurtenissen alleen maar. De Galactische Federatie van Licht gaat actief beginnen met de interventie op uw planeet op een meer zichtbare manier, door openlijk de Buitenwerelders en de Controlerende Elite uit hun posities te verwijderen.

Het was nooit goed wat men de mensheid aan deed. Deze keer hebben zij de grens overschreden, en zij zullen duur betalen door zonder enige kans op verlossing van hun ziel te worden ontdaan en in het Universele Bewustzijn te worden gestopt. De Duistere Zielen willen het blijkbaar niet begrijpen en weigeren zich over te geven, nadat zij zovele kansen hebben gekregen, maar zij blijven gewoon weigeren zich te schikken naar de Universele Orde.

De Archons, Orions, Reptilians en anderen zullen naar de Centrale Zon gebracht worden om hun straf te ondergaan. De Galactica zijn hun tussenkomst begonnen op de manier om te helpen uw wereld te bevrijden, die de mensen gaan opmerken. De laatste tijd is de vrije wil te vaak geschonden door de Duisternis, daarom heb ik besloten in te grijpen. De planeet gaat overspoeld worden met hoge trillingen, om alle lagen te reinigen van deze negatieve energieën, die duizenden jaren overheerst hebben.

Nu beweegt Moeder Aarde met de klok mee, de Eerste Schepper en ik hebben haar draaiing gecorrigeerd, voordien draaide zij de verkeerde kant op. Deze verandering gaat het proces van het verlaten van de 3D werkelijkheid versnellen. Veel zielen verlaten op dit moment hun fysieke lichamen, omdat zij er nog niet klaar voor zijn, om naar de Nieuwe Tijd te gaan. Wees niet bedroefd, als uw dierbaren u achter laten. U gaat hen weer zien onder betere omstandigheden. Dit maakt deel uit van hun geestelijke ontwikkeling.

Dit Nieuwe Jaar zal vele verrassingen brengen voor degenen die geduldig hebben gewacht. Dit is het Jaar van de Waarheid, Openbaarmakingen en Grote Veranderingen voor de mensheid. De versnelling van de tijd is weer veranderd om nog sneller te gaan dan vorig jaar. Ik verheug mij erop de planeet en de uwe te zien veranderen.

De woede, teleurstelling, droefheid en wanhoop zullen vervangen worden door geluk en gelach. Alle stukjes van de puzzel komen samen volgens het Goddelijke Plan. Volg de Waarheid, en laat de Valse Profeten achter, die vanuit het Ego en de Valse Trots opereren, door de Waarheidszoekers de verwarring en de leugens te brengen.

De meesten van Ons zijn zeer selectief, en wij komen niet zomaar via elk kanaal, want meestal zijn onze boodschappen veranderd of aangepast om de volgelingen tegemoet te komen, wat Ik, Opperste Vader, aanstootgevend vind, het laat de Echte Waarheid niet doorschijnen.

Onthoud alstublieft dat de Waarheid u zal bevrijden. Volg altijd uw hart, en de Wereld om u heen transformeert, want u bent de Scheppers, de Goden zoals Ik en de Opperste Schepper. Dank u Universeel Kanaal.

Wees Klaar Voor De Rit van Uw Leven.

Allerhoogste Vader

 

Gechanneld door Erena Velazquez

 

 

Vertaling: Reinier