Wie is Kejraj? / Door Kejraj?

 

Wie is Kejraj?

Door: Kejraj – 5 Februari 2023

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat wij spreken, ik ben KejRaj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in je hart. Stem af op het licht in jezelf.

Vandaag wil ik jullie een korte introductie geven over mijzelf. Wie ik ben, waar ik vandaan kom, en hoe EraofLight.com is ontstaan.

Ik ben KejRaj (KayRy). Ik ben een Eloah (enkelvoud voor Elohim) van de Blauwe Straal, reizend van de 12D octaven, geïncarneerd op Aarde op dit moment. Ik kwam het Melkwegstelsel binnen via het Plejadenstelsel vanuit het Andromedastelsel. Ik heb de Plejaden-ster Merope als mijn thuis gekozen.

Ik heb levens gehad in veel verschillende sterrenstelsels, Lyra, Plejaden, Sirius, Arcturus en Orion. Sinds ik deelnam aan het creëren van de hue-man en de laagvlakte, die niet bedoeld waren om te lijden, maar het project werd later gekaapt, besloot ik te incarneren en mijn energieën bij te dragen aan het herstel van het oorspronkelijke doel. Dus zijn ikzelf en vele anderen teruggekeerd om de zaken recht te zetten door de oorspronkelijke blauwdrukken te reactiveren en het oorspronkelijke plan voor de prachtige planeet die bekend staat als Aarde te herstellen.

Ik heb de naam KejRaj gekozen, die voor het eerst aan mij werd geopenbaard. De naam komt uit een ander leven in het Pleiadische sterrensysteem. Mijn aardse naam in dit leven is Halil, wat “eervolle kameraad” betekent. De naam KejRaj, het eerste deel van de naam, Kej wordt eenvoudigweg uitgesproken als de letter K. Het tweede deel, Raj, de ‘aj’ wordt uitgesproken als het woord ‘oog’, de letter R en ‘oog’, KejRaj. Om het te vereenvoudigen, KayRy. De naam zelf is etherisch van oorsprong, wat weer simpel gezegd betekent “dat wat het helderst schijnt”, of gewoon “lichtbrenger, lichtmeester”. Het is een naam die ik heb gebruikt toen ik in het Pleiadische sterrensysteem was.

Op Aarde ben ik geboren in het kleine land dat vandaag bekend staat als Kosovo (het oude Dardania, deel van Illyrië), Zuidoost-Europa.

Voor ‘de Aarde van vandaag’, waren er twee andere planeten die werden vernietigd in de Galactische Oorlogen.

Onze huidige Aarde is de Derde Aarde, die sterk lijkt op de andere twee. Deze Aarde komt vandaag dichter bij het Sirius sterrensysteem, en het Pleiadische sterrensysteem; de Aarde zal de rest van de Melkweg naar het licht leiden.

Ongeveer 215.000 jaar geleden kwam ik als buitenaardse met vrienden en familie van de Pleiaden naar de Aarde, waar ik tijd doorbracht in Lemurië, waar ik eenvoudigweg observeerde en zoveel mogelijk als ik kon leerde.

Het duurde niet lang voordat ik naar huis terugkeerde en besloot dat het de moeite waard zou zijn om meer tijd op Aarde door te brengen. Dus liet ik alles achter (alles zit in het hart) en besloot naar de Aarde te komen en het hogere licht te verankeren. Ik incarneerde hier op Aarde, eerst voor een korte periode in Lemurië, en ging toen naar Atlantis, waar ik bleef tot de ondergang.

Na Atlantis ging ik naar wat nu bekend staat als de Balkan (Zuidoost-Europa), die ooit bekend stond als Pelasgia, later Iliria (land van de vrijen). Wat er vandaag overblijft van de Pelasgen staat bekend als Shqiptar of Albanië. En de oude taal, die van Pleiadische oorsprong is, wordt nog steeds gesproken door meer dan zeven miljoen Albanezen in de Balkan. Natuurlijk is de taal in de loop der millennia geëvolueerd, maar het “zaad van de vrucht” is niet veranderd.

Ik heb levens doorgebracht in het huidige Ierland, Egypte, Duitsland, Zwitserland, Pelasgia (moderne Balkan), Rome en andere delen van de wereld. In Rome werd ik met een groep mensen onthoofd omdat ik in opstand kwam tegen de tirannie van Julius Caesar. Ik heb vele levens gehad in Europa, Amerika, Azië en Afrika.

Ik ben al meer dan 215.000 jaar op aarde. Het is niet makkelijk om dat te bevatten. Nu woon ik in Amerika, in de staat Michigan.

Deze natie, bekend als Amerika, zal de wereld naar vrede leiden. Hoewel dit in het verleden niet het geval was, is dit de bestemming van Amerika. Een revolutie zal zich ontvouwen.

De ziel wil altijd dienen, daardoor breidt het licht binnenin zich uit. En dat is de positie waarin ik me bevond. Hoe kan ik deze wereld op een bredere manier dienen?! Ik heb niet de middelen om te reizen, om conferenties te houden over de hele wereld en zo. Maar ik kan wel dienen via het web, en me aansluiten bij het internetcollectief. Dus besloot ik de webpagina EraofLight.com te creëren en zoveel mogelijk te delen met de mensheid. Er zijn goede en moeilijke tijden geweest tussen alles door, en terwijl ik de webpagina alleen beheerde. Ik moet zeggen dat het me nog steeds vreugde geeft als ik weet hoe velen waarderen wat ik hier doe.

Door de jaren heen is de webpagina veranderd, het is geëvolueerd op een manier zal ik maar zeggen. Het aantal berichten dat we dagelijks maken is toegenomen. We hebben meer categorieën toegevoegd. Het aantal bezoekers is exponentieel gegroeid. Ik moet zeggen dat de pagina enorm is gegroeid, en veel meer mensen bereikt dan ik me had voorgesteld. De ontvangen positieve feedback is geweldig, het voelt geweldig, het maakt dat ik meer en meer wil doen, en dat zal ik dan ook doen.

Heb je vragen over mij of over de website, neem dan gerust contact op via e-mail; EraofLightblog@gmail.com

Zoals altijd, van hart tot hart, ik ben KejRaj!

www.EraofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org