Vragen & Antwoorden met de Elohim en Kejraj.

Vragen & Antwoorden met de Elohim en Kejraj.

Channeling De Elohim door: Davey – 22 April 2022

Vraag 1: Waarom houden jullie informatie achter voor een van jullie eigen wezens? Dit lijkt een thema te zijn van de hogere dimensionale wezens, wanneer ze bepaalde vragen stellen. Jullie komen vaak terug met “we kunnen hier niet meer over uitweiden.” Zijn er karmische redenen, universele wetten die jullie verhinderen dit te doen?

Antwoord: Wij houden nooit informatie achter die voor jullie van toepassing is. Jullie moeten begrijpen dat er een groot aantal dingen meespelen, en voor jullie spirituele groei en het belang van jullie pad, wordt de juiste informatie op het juiste moment aan jullie gegeven.

En wij willen jullie eraan herinneren dat er een andere roeping is voor informatie van jullie innerlijke hogere aspecten dan dat wat jullie je persoonlijke belangen zouden kunnen noemen. Onze belangrijkste focus is de ascensie van de mensen en de planeet zelf. Echter, als wij het gevoel hebben dat het weten van bepaalde dingen schadelijk zou zijn voor jullie pad, zullen wij misschien niet antwoorden op de manier waar jullie persoonlijkheid misschien om vraagt. Jullie hebben echter vrije toegang tot alle waarheid binnenin jullie, dus we moedigen jullie aan naar binnen te gaan en die brug naar binnen te slaan zodat jullie de toegang kunnen krijgen die jullie wensen te hebben. Dit is een groot probleem met het menselijk ras op dit moment, het zoeken naar antwoorden van buitenaf, terwijl jullie in feite onmiddellijk toegang hebben tot dit moment, jullie hoeven dit alleen maar te weten en te leven.

Vraag 2: Gebaseerd op mijn persoonlijke energieën en tijdlijnen, en Akasha kronieken, zouden jullie in staat zijn te delen of ik op een dag zal terugkeren naar de Andromeda Melkweg, waar ik voor het eerst lichamelijkheid begon te ervaren. Of ga ik gewoon terug naar de Pleiaden, en kies ik dat als mijn thuis?

Antwoord: Lieverd, we glimlachen om je vraag, want waarom geloof je dat je pad bepaald wordt door dat wat buiten je is? Jij creëert en schrijft je pad. Je mag gaan waar je energetische handtekening je toelaat. Dit maakt deel uit van het ontwakingsproces, want je zult inderdaad ontwaken om te begrijpen dat er geen ‘moeten’ en ‘niet mogen’ zijn. Er is dat wat je kiest. Je kunt zelfs naar andere plaatsen gaan als je eenmaal je energie goed beheerst en die dynamiek naar believen kunt veranderen…

Vraag 3: Is het Orion Sterrenstelsel de volgende op de lijst om gereinigd en bevrijd te worden?

Antwoord: Er is al veel gedaan, alleen blijven er op sommige plaatsen nog kleine gebieden van disharmonie over. Maar de golf van de Moeder, de Schepper, zal er doorheen razen en de aangerichte schade ongedaan maken. Wij vragen jullie om je minder bezig te houden met wereldse dingen en je te concentreren op je meesterschap over je vibratie en energie. Wanneer je dat gedaan hebt, zul je in staat zijn om naar deze plaatsen te gaan en het zelf te zien, als je dat wilt. Maar tot dan, weet alsjeblieft dat alles in de hand is, de schepper mist niets

Vraag 4: “Ik ben een volledig ontwaakte en gerealiseerde Eloah.” “Ik ben één met de hoogste versie van mezelf.” Welke reactie veroorzaken of creëren deze twee mantra’s in mijn bewustzijn en ziel?

Antwoord: Dat wat jullie zeggen met de zin “Ik Ben”, daar zullen jullie je op afstemmen en dat zullen jullie worden. Wij vragen je als schepper om je vibrationeel bewust te zijn van de waarheid waarop je je tracht af te stemmen. Hoe voelt het wanneer je deze woorden zegt? Zet je hart uit en vult het zich met vreugde, of trekt je energieveld samen, al is het maar een beetje? We waarderen dat je veel vragen hebt vanuit je verstand, maar je hart weet al wat de grootste vreugde is die het je kan brengen, vertrouw erop lieverd, het is je grootste leraar en wegdouche. De geest, hoewel een geweldig instrument, is gekomen om te handelen vanuit een plaats van het verleden en sociale agenda’s.

Dit observeren we in vrede zonder oordeel, het is gewoon zo. Maar zolang je jezelf vergelijkt met datgene wat je denkt, ben je niet in overeenstemming met, noch bereik je je hoogste vreugde vanuit de ruimte van je hart. Geliefden en allen, je hart is de heiligste ruimte, het wacht geduldig tot je je ermee verbindt en ermee versmelt, het is je visitekaartje, je directe verbinding met de bron, waarom blijf je zoveel vertrouwen stellen in uiterlijke regisseurs en gedachten uit het verleden? At heeft alles wat je nodig hebt en ooit nodig zult hebben, het bevat je waarheid, de echte JIJ.

Vraag 5: De laatste vraag voor deze sessie. Ongeveer zes tot acht weken geleden reed ik in mijn auto op weg naar de winkel, en toen ik midden op de weg een rood stoplicht naderde, begon mijn hart oncontroleerbaar te kloppen, het voelde alsof het uit mijn borstkas wilde slaan. Ik voelde geen pijn op de borst, maar mijn linkerbovenarm, het opperarmbeen begon pijn te doen, als een scherpe pijn. Ik kan niet zeggen dat ik paniek of angst voelde toen ik die ervaring had. Ik was me ervan bewust dat het gebeurde, hoewel er geen paniek was, en geen andere lichamelijke symptomen. Ik wil vragen of dit een mini hartaanval was, die kan leiden tot een ernstiger aanval, ik hoop van niet, want ik wil ascenderen met mijn familie en het Collectief. Ik stop niet vlak voor de viering, haha! Of was dit een soort activatie van het hartcentrum, hoge hart en hartchakra activatie. Ik zal ook vermelden dat een maand of zo voorafgaand aan de genoemde ervaring, ik wel een acupunctuursessie had op de borst, het gezicht en de hoofdhuid.

Antwoord: Beste en velen die dit lezen, jullie zijn door een intense periode van hart-upgrades gegaan. Wees je ervan bewust dat je weerstand tegen het omarmen van je hart en hartwijsheid de kern (ze glimlachen) van deze veranderingen zijn geweest. Het ongemak dat je voelt staat gelijk aan je onderbewuste, onbewuste en zelfs bewuste weerstand tegen het loslaten en het opgaan in je hartruimte. Er gaat niets verkeerd, en hoewel ongemakkelijk, soms zelfs verontrustend, zijn dit noodzakelijke veranderingen, zelfs markers om je in bewustzijn te brengen van de weerstand waarvan je niet wist dat je die had.

Als je zulke ascensie symptomen voelt, ontspan, haal adem, vraag je team, je Hogere Zelf om je te helpen er zonder weerstand doorheen te gaan. Jullie hebben dit dierbaren, het enige wat je tegenhoudt is oude programmering die je vertelt je te verzetten tegen datgene wat je vraagt los te laten. Het is alsof deze delen van jullie het gevoel hebben dat er iets vreselijk mis zal gaan als jullie loslaten, dat jullie de controle moeten hebben om jullie schip te besturen. Wij vragen je, waar komt die behoefte vandaan? Wat vrees je dat er zal gebeuren als je dat doet? Onthoud dat je natuurlijke staat volledige en totale overgave is aan je schepper, je bronzelf. Er is geen houvast behalve dat wat je toepast, en dat doe je omdat de programmering je dat vertelt. Laat het los, geliefden, wees vrij en zweef, jullie levens kunnen gelukzalig eenvoudig worden, ongeacht wat er om je heen lijkt te gebeuren. Jij bent niet het resultaat van wat er om je heen gebeurt, wat er om je heen gebeurt is het resultaat van jou.

Dit is ook een oude programmering waarvan we heel graag zouden zien dat jullie je ervan bevrijden.

Channeling van de Elohim is Davey

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org