Uit de rijken van de liefde / Door: Kejraj

Uit de rijken van de liefde

Door: Kejraj – 30 Maart 2024 – voor EraOfLight

Groeten aan jou! Van hart tot hart, op dit moment dat we spreken, ik ben Kejraj.

De wereld bevindt zich in de huidige toestand want de mensen zijn hun oorsprong vergeten, uit het rijk van de liefde. Daarmee kwam het gebrek aan zelfliefde, en dat leidt tot de verstoring van het stille meer binnenin, waardoor er rimpelingen van chaos aan de buitenkant ontstaan.

Ik ben hier aanwezig in de hoop die goddelijke herinnering op te wekken en degenen te helpen die onbevooroordeeld en open van hart blijven.

Het is tijd om ons dierbare Sterrenwezen te herdenken. Het is tijd om de goddelijke lichtliefde en alle goddelijke kwaliteiten van binnenuit naar voren te brengen, want het ontbreekt je werkelijk aan niets, en jezelf te verheffen naar de hogere niveaus van het bestaan. Het is met liefde dat je opstaat.

Hoe meer je deze liefde voelt en omarmt, terwijl deze zich in je hart uitbreidt en toestaat dat ze je hele wezen omhult, hoe hoger je zult stijgen en naar huis zult terugkeren naar je rechtmatige plek, in de rijken van het Goddelijke.

Begrijp alsjeblieft dat als je er niet toe deed voor de wereld, je hier niet zou zijn. Moeder Aarde heeft jouw unieke energie nodig. De mensheid heeft jouw licht, liefde en vriendelijkheid nodig.

Als je deze woorden leest, ben je op aarde om als baken van licht te dienen, zodat anderen hun levenskeuzes kunnen reflecteren en opnieuw evalueren. En stemmen hun bewustzijn opnieuw af op de frequentie van de Ziel, waarbij ze verschuiven van afleiding naar expansie, sturend naar grotere liefde en hogere realisaties van zichzelf.

Laat liefde bij elke gedachte, elk woord en elke actie je intentie zijn.

Kejraj

Bron: www.EraofLight.com

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org