Trump Keert Terug Naar Het Witte Huis

Trump Keert Terug Naar Het Witte Huis

Door: Kejraj – 26 Maart 2022 – EraOf Light

Gegroet vrienden! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj!

De mogelijkheden zijn eindeloos op deze prachtige planeet van vrije wil. De mensen hebben altijd de macht gehad. Het is alleen dat de duisteren manipulatie hebben gebruikt om de massa’s te laten denken dat ze machteloos zijn, naast vele andere valse beweringen.

Wat ook een mogelijkheid is, is dat Donald Trump terugkeert naar het Witte Huis, en verder gaat waar hij gebleven was. We spreken hier over zijn terugkeer vóór de verkiezingen van 2024. Meer precies binnen dit jaar van 2022.

Er is meer dan één manier waarop dit kan gebeuren. De overname van de mainstream media door welwillende krachten, en het uitzenden van de echte waarheid. Veel laten zien van wat zich achter de schermen al vele jaren ontvouwt, waar de duisteren verantwoordelijk voor zijn, en al hun monster marionetten.

Ook laten zien wat Trump werkelijk heeft bereikt in zijn ambt als president.

Waardoor een grote meerderheid in opstand zou komen, en zou eisen dat alle corrupte leiders over de hele wereld worden opgesloten en vervangen. En in Amerika met de herinstallering van Trump als president.

De kans dat dat gebeurt is klein. Waarom zou iemand de massa wakker willen schudden en hun gevoelens willen kwetsen?!

De andere manier waarop Trump kan terugkeren is als de Republikeinen de meerderheid van het Huis van Afgevaardigden winnen, ophouden lafaards en verraders te zijn. Dan zouden ze Trump kunnen kiezen als voorzitter van het Huis.

Gevolgd door het proces van impeaching van Joe Biden en Kamala Harris. Er zijn honderden misdaden die deze twee ten laste kunnen worden gelegd. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze anorganische en zielloze wezens zijn, daar geplaatst door hun duistere meesters.

De toekomst is rooskleurig, ongeacht wat er gebeurt. Maar als Trump weer president zou worden, zou dat het opruim- en herstelproces misschien alleen maar versnellen. En de wereld naar het volgende niveau van zijn ontwaken brengen.

De komende maanden zullen zeer interessant worden. Zoals we altijd zeggen, concentreer je op de realiteit die je wenst, niet op de obstakels die kunnen verschijnen op je reis naar de nieuwe realiteit.

Donald Trump die opnieuw president wordt, zou de massa’s toch wakker kunnen schudden.  Het is show tijd mijn vrienden. Gerechtigheid zal geschieden, terwijl de tsunami’s van hoger licht de wereld overspoelen.

Ik ben Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org