Snelle Verandering / Door: Kejraj

Snelle Verandering

Door: Kejraj – 22 Januari 2022 –  EraOfLight 

Gegroet vrienden van de Nieuwe Aarde! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken,

Ik ben Kejraj.

De reset-knop voor de snelle verandering in bewustzijn is ingedrukt. Jullie zullen een versnelling van het proces ervaren, het oplossen van de oude energiepatronen, gelijktijdig met het tevoorschijn komen van de 5D lichtmatrix.

De activering van jullie lichtlichaam gaat een nieuwe fase in. De samensmelting van jullie fysieke, astrale, emotionele en mentale lichamen vindt plaats, terwijl de Ziel zijn plaats inneemt op de bestuurdersstoel.

Jullie komen in volledige afstemming met de Goddelijke heelheid die jullie zijn door de Ziel toe te staan verankerd te worden in jullie huidige realiteit, en jullie te leiden.

Een manier om dit proces te vergemakkelijken is door je te bevrijden van de illusie van afgescheidenheid. Zoals het verlies van dierbaren, gebrek aan middelen, en andere oude programma’s die tot lijden kunnen hebben geleid. Het is tijd voor jullie om je je essentie te herinneren; eenheid, liefde, overvloed, vreugde.

Als je je dit meer en meer herinnert, activeer je in jezelf de lichtcodes die hogere niveaus van bewustzijn activeren. Het trekt je omhoog, verheft je wezen naar de volgende dimensie en fase van evolutie.

Ik ben Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org