Realiteits Verschuiving

Realiteits Verschuiving

Via: www.EraofLight.com 26 Februari 2022

Gegroet vrienden! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, ben ik Kejraj. De hier geuite informatie is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in jullie hartcentrum. Stem je af op het licht in jezelf.

Sta ons toe te beginnen met het volgende. Wat zich in de wereld ontvouwt, heeft vanuit een hoger perspectief maar één doel: de mensheid te verenigen en als één te doen opstaan. Jullie zullen deze opkomst zien.

De laatste van de duistere beïnvloeders die de mensheid naar de afgrond hebben geleid, worden geneutraliseerd. Degenen die de troon duizenden jaren hebben bezet, worden verwijderd. Alles wat zij gestolen hebben wordt van hen afgenomen, en zal aan de mensheid worden teruggegeven. Dit is wat er nu gebeurt, dit is allemaal deel van de verschuiving. Dus het duister doet nog een paar pogingen om de massa’s af te leiden. Het zal van korte duur zijn.

Jullie moeten boven de oude tactieken van het duister uitstijgen, boven angst uitstijgen, in liefde stijgen. Door de expansie van bewustzijn openen we deuren naar realiteiten die we verlangen en die al aanwezig zijn. Dit is hoe we de wereld redden.

Geliefde, door jou wordt het hogere licht in de Aarde verankerd. Dit leidt tot de ineenstorting van de lage frequentie structuren, & legt de fundering voor de nieuwe realiteit. Concentreer je op jouw hartcentrum, zie hoe jouw innerlijke licht zich uitbreidt en de hele Aarde omvat.

De nieuwe energieën die op dit moment de planeet binnenkomen, ondersteunen de huidige structuren van 3D-bestuur, controle, misleiding, zelfbediening en andere vormen van manipulatieve heerschappij niet. Dit alles zal oplossen. Jullie zullen in de komende dagen een grote verschuiving zien.

Het Licht bereidt zich voor om waarheden te onthullen op het wereldtoneel. De politieke en sociale matrix die door de duisteren is ingesteld, zal ineenstorten. Het proces van onthulling zal versnellen. De volgende fase van dit ontwaken begint.

Deze ineenstorting van het oude kan door Jullie, de lichtwerkers, goed worden begrepen. Echter, voor de minder bewusten, zal het angst en verwarring veroorzaken. Dit is waar jullie binnenkomen en ruimte voor mededogen houden en jullie wijsheid met hen delen.

Wij zijn ons ervan bewust dat er veel lichtwerkers zijn die een snelle verandering willen. De sluier kan echter niet te snel worden verwijderd, want dat zou angst en shock bij de bevolking veroorzaken. Stel je een donkere kamer ’s nachts voor, en je doet het licht aan, alles wordt in één keer helder, alles is te zien. Velen zouden instorten van schrik en ongeloof omdat ze er nog niet klaar voor zijn.

De Ziel is geduldig. Het bestaat voorbij de tijd. En weet wat “goddelijke timing” en het “hoogste goed van allen” werkelijk betekenen. Het is alleen het ego dat ernaar streeft om abrupt te bewegen omdat het zichzelf dient. Het doel is om deze overgang voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De eerste grote verandering die jullie zullen zien is de verandering van de financiële en economische systemen, en de volledige ontmaskering van de paar overgebleven duistere agenten. Hun piramidespel zal voor eens en voor altijd ten val komen.

Het is tijd voor de mensheid om te beseffen dat deze wereld niet kan en niet zal terugkeren naar het oude normaal. Dingen zullen niet doorgaan zoals ze nu zijn. Met de nieuwe lichtfrequenties zullen jullie getuige zijn van de volledige ontbinding van alle 3D-aspecten van het leven, en volledig overgaan in een nieuwe realiteit van goddelijk licht.

Dat is alles wat we voor vandaag hebben. Al het licht voor Jullie!

Kejraj

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org