Kejraj – Wij Staan Op

Kejraj – Wij Staan Op

Door: www.EraofLight.com – 24 April 2022

Gegroet vrienden! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj!

Jullie zijn een integraal deel van de grootste show in het Universum. Jullie hebben het meest uitgebreide publiek ooit. Ze moedigen jullie aan, en laten hun licht op jullie schijnen. Sta op, zoals jullie jezelf hebben bewezen, met een uitmuntende prestatie.

De tijd is gekomen om het gewonde hart van het Collectief te helen. Voor alle pijn en verdriet om te worden getransmuteerd in licht.

We staan op, mijn vrienden. We staan op, want de dagen van het oude zijn zeer binnenkort voorbij. Het is tijd voor een nieuw begin, één van vrede, voorspoed en liefde voor iedereen.

Jullie hebben gedaan wat jullie op Aarde kwamen doen. Het zuiveren en transmuteren van de lagere frequentie energieën. De mensheid begeleiden en helpen door een voorbeeld te zijn van het hogere licht.

Jullie missie gaat door in de nieuwe realiteit, op de Nieuwe Aarde. Het bouwen van de Licht Gemeenschappen, dit moet door jullie, de lichtwerkers, worden begonnen.

Jullie zullen grote bijdragen leveren aan de Nieuwe Wereld. Alle wijsheid uit vorige levens, en jullie huidige leven, moeten jullie gebruiken bij het tot stand brengen van de nieuwe manier van leven op Aarde. En allen hebben iets unieks te bieden.

Jullie staan nu aan de vooravond van deze immense omwenteling, want het licht heeft de wereld overgenomen.

Elk moment lost het duister op en verliest zijn greep op de matrix en het Collectief, want de twee hebben besloten uit elkaar te gaan.

Het oude kan niet langer bij elkaar worden gehouden. Want het wordt niet ondersteund door de hogere energieën die de Aarde binnenkomen.

Het Duister vreest dit, ze weten dat het het einde van hun heerschappij is. Ze kunnen het licht niet tegenhouden om de verschuiving van de eeuwen te bewerkstelligen.

Dit proces van evolutie op Aarde gaat niet alleen over de mensheid. Het gaat over de Aarde, en al haar koninkrijken, en de Melkweg als geheel. Het proces kan niet langer worden tegengehouden omdat sommige mensen verandering weigeren, en niet zien wat recht voor hun neus staat. Het is al goed. Misschien is het gewoon hun tijd niet, is het de keuze van hun Ziel om ascensie te ervaren in een ander leven, op een andere planeet.

Voor degenen die ervoor gekozen hebben om met de Aarde te ascenderen, heeft de Aarde de aankondiging gedaan, gecommuniceerd met de Spirituele Hiërarchie en de Bron, over het besluit om de verschuiving te versnellen. Ze heeft miljoenen jaren geduldig op dit moment gewacht, en is klaar om het oude los te laten. Er zullen geen vertragingen meer zijn.

De Oude Goeroe in jullie is opnieuw ontwaakt, na een lange rustperiode. Al jullie gaven en talenten beginnen tevoorschijn te komen.

Het is werkelijk tijd om je focus bij te stellen, en steeds opnieuw voor liefde te kiezen, totdat je er helemaal in ondergedompeld bent, en je beseft dat je deze goddelijke licht-liefde altijd al geweest bent. Het is jullie essentie. Het is tijd voor een hoger besef, en sta op als een zon, en laat je licht helderder schijnen dan ooit tevoren.

Wij staan op, in het nieuwe rijk van licht.

Ik ben Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org