Kejraj – Verander Jouw Frequentie

Kejraj – Verander Jouw Frequentie

Gechanneld door: www.EraofLight.com – 2 Februari 2022

Gegroet vrienden van de Nieuwe Aarde. Van hart tot hart in dit moment spreken wij, Ik ben Kejraj(KayRy).

Een prachtige dag is het om jullie kracht en goddelijke recht van vrijheid op te eisen. Om te delen wat je weet, zodat je wijsheid de vonk van ontwaken kan ontsteken in anderen om je heen. Sta op als de zon, en laat de wereld weten dat de dagen van duisternis voorbij zijn.

Doe niet mee aan de Collectieve angst met betrekking tot een van de tactieken van de duisternis, die van virussen in het bijzonder. Als je dat wel doet, raak ook jij verstrikt diep in de matrix. Je bent een uniek, soeverein wezen. Beslis over je eigen lot. Niets en niemand kan een houdbaarheidsdatum op je bestaan zetten. Je bent een eeuwige Ziel.

Verleg je focus, verschuif je frequentie, ervaar een nieuwe realiteit. Wat wil je in de toekomst zien? Hoe wil je je voelen? Van wat voor soort realiteit en wereld wil je deel uitmaken? Concentreer je gedachten en energie op het verlangen van je Ziel. Vrede, liefde, vreugde.

Het is tijd om je volledig bewust te worden en te accepteren dat je de eeuwige Ziel bent. Je bent het Hogere Zelf. Leef in deze realiteit in het besef van die krachtige waarheid. Denk, spreek, wees zoals de Ziel is. Met dit besef, ga je van de wet van “aantrekking” naar de wet van “creatie”. Je bent een schepper. Begin met het creëren van de realiteit die je wilt voor de wereld waarin je bestaat.

Stel je voor dat je in de etherische rijken bent, waar je bestaat als een heel puur lichtwezen, zonder beperkingen, met volledige toegang tot al je spirituele gaven. Zie nu dit wezen ook verankerd in deze realiteit hier en nu. Dit ben jij.

Van hart tot hart, Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org