Kejraj – Het Innerlijke Licht

Kejraj – Het Innerlijke Licht

Door: EraofLight – 23 Maart 2022

Groeten aan jou Stralend Wezen, van hart tot hart in dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj!

Je bent goed op weg om een gerealiseerde schepper te worden. Bijdragend aan de creatie van een wereld van vreugde voor allen. Straal positieve vibraties uit, en wees er zeker van dat deze frequenties je omgeving en daarbuiten bereiken.

Het is belangrijk om de tijd te nemen en met jezelf te communiceren. Ja, praat met jezelf. Je innerlijke wezen. Zeg een paar dingen hardop, en pauzeer. Weet dat je ziel luistert. Oefen dit dagelijks, om de verbinding te versterken.

Weet je echt wie je bent? Ben je iets waar de buitenwereld stukjes aan heeft toegevoegd, waardoor jij dit bent geworden? De valse identiteit die “jij” bent, opgebouwd door invloeden van buitenaf, verwachtingen en regels, moet worden ontbonden en losgelaten. Sta je ware wezen toe om van binnenuit tevoorschijn te komen.

Vind uit wat resoneert met de jouw binnenin. Zoek naar het soort muziek waar je ziel de voorkeur aan geeft, niet je 3D verstand of wat populair is.

Neem een dieet aan dat vreugde brengt aan je lichaam en ziel, niet wat je door anderen is verteld dat gezond of goed voor je is. Je lichaam communiceert de hele tijd, luister.

Geloof in jezelf. Hou onvoorwaardelijk van jezelf. En zie hoe je realiteit begint te veranderen.

Als of wanneer je op een punt in je leven komt waar je onzeker bent over iets, pauzeer dan een tijdje, neem dagen de tijd als dat nodig is, om met je hart te communiceren, totdat het duidelijk is, voordat je de uiteindelijke beslissing neemt. Bouw een zelfbeeld op dat gebaseerd is op innerlijke wijsheid en begrip.

Creëer het uiterlijke beeld van jezelf met je innerlijke licht. Ken jezelf. De authentieke versie van jezelf die in je hartcentrum rust. Ga door je dagelijkse leven met dit in gedachten, in je hart, op elke plaats, in elke situatie. Laat bij elke keuze die je maakt, het licht van je hart naar voren komen.

Laat in elke gedachte, woord en handeling liefde jouw intentie zijn.

Ik ben Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org