Kejraj – De Illusie van Afscheiding

Kejraj – De Illusie van Afscheiding

Gechanneld door: EraOf Light – 1 Juni 2022

Gegroet vrienden! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, ben ik Kejraj.

Er is niets buiten jou dat de pijn kan helen die veroorzaakt is door de illusie van afscheiding. Met name de illusoire afscheiding van de Bron, die nog steeds de harten van ieder mens op Aarde verwondt. En religie heeft alleen maar bijgedragen aan het versterken van die leugen.

Als een wezen van licht is het onmogelijk om afgescheiden te zijn van de Bron. Zelfs degenen die afgescheiden willen zijn, en denken dat ze afgescheiden van de Bron bestaan, zijn dat niet. Hun licht kan gedimd zijn, hoewel slechts tijdelijk.

Wat de donkerste punten in de schepping lijken, of het nu een planeet is, of een mensachtig wezen, het bestaat omdat de Bron het bestaan ervan toestaat. Want in de kern bevat die duisternis licht.

Alle dingen die bestaan zonder de vonk van de Bron, zijn slechts een tijdelijke illusie van korte duur, met een houdbaarheidsdatum.

In de komende tijden zul je meer van deze illusies zien verdwijnen, als de hogere energieën er doorheen dringen. Wat zal overblijven is alleen het licht van de waarheid.

Kejraj

Bron 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org