Jij Bent De Storm / Door: Kejraj

 

Jij Bent De Storm

Door: Kejraj – 23 Januari 2023

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, ik ben Kejraj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in je hart. Stem je af op het licht in je.

Vandaag willen we deze vrede beginnen door te zeggen dat jij de storm bent waar velen over spreken.

Sommige mensen verwachten iets van, laten we zeggen, negatieve aard. Dat is niet zo, verre van dat.

De storm waar jullie misschien over gehoord hebben, waar velen het vandaag over hebben in de ontwaakte gemeenschap, is er een van positieve aard. Dit is de storm, die met de minuut aan snelheid wint, die jullie wereld zal reinigen, leidend tot de gebeurtenis. Er is nu geen vernietiging aan de gang, er vindt alleen herdenking en herstructurering plaats op Aarde. Wat lijkt op vernietiging zijn updates. Wat bestaat, wordt opgewaardeerd naar een hogere versie.

Alle Aardse Koninkrijken maken op dit moment een reiniging door en maken ruimte voor de meer verfijnde energieën van de vijfde dimensie die nu op Aarde worden verankerd. De landen, de wateren, de dieren, de mensen en meer. Alles wordt nu gereinigd en opgetild.

Dit leidt ertoe dat er meer portalen worden geopend. En niet alleen kosmische portalen, planetaire portalen, maar individuele Zieleportalen binnenin jullie. De barrières van illusie worden afgebroken die jullie tot nu toe gevangen hielden. Terwijl dit gebeurt, beginnen jullie nieuwe energieën van de Bron te creëren en uit te drukken die er nog niet eerder waren. Dit is de Nieuwe Aarde, dit is de Nieuwe Mens, dit is de Nieuwe Jij.

In deze tijden is dit jouw ware Zelf dat online komt. Z.E.L.F, Spirit die te Voorschijn komt als Vuur. En dit is precies wat er nu gebeurt. De spirituele energie van het Goddelijke komt tevoorschijn uit alles op Aarde. Mensen, dieren, feeën, planten, wateren, en nog veel meer, de spirit in allen komt tevoorschijn in een geheel nieuwe octaaf van bestaan.

Laten we dus zien en niet vergeten dat, hoewel we nu door een storm gaan, de zon helderder schijnt dan ooit. Dit is de storm van licht, de storm van liefde, vrede en vreugde die door jou, door jou en met jou wordt gecreëerd.

Ja helder Mens, op dit moment doe je precies datgene waarvoor je op Aarde gekomen bent, namelijk het licht van de Bron verankeren. Nu de nieuwe lichtgolven binnenkomen, begint voor jou een nieuw hoofdstuk. Een nieuwe en unieke manier van expressie, een nieuwe manier van liefde(goddelijk), een nieuwe manier van leven voor de hele mensheid. Licht, liefde, vrede en vreugde voor iedereen.

Kejraj

EraofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org