IJzeren Vuist die Smelt: Wereld Betaalmiddel Her-zetting, Lichaam van Verandering /Geplaatst 9 juni 2017

IJzeren Vuist die Smelt (Iron Fist Melting): Wereld Betaalmiddel Her-zetting, Lichaam van Verandering
Geplaatst 9 juni 2017
Gegroet, Zielen van de Nieuwe Aarde! We spreken nu van hart tot hart, ik ben KejRaj(Engels: KayRy, Nederl: KeeRaj).
De informatie die hier wordt neergezet is die van mijn perspectief, mijn gezichtspunt. Want alle waarheid wacht in je hart. We hopen dat je ons LICHT VOELT en de LIEFDE in deze boodschap.

IJzeren Vuist die Smelt
Het licht op Aarde schijnt echt helderder dan ooit, en met elke seconde die verder gaat neemt het licht toe en doordringt elke cel van elk lichaam op deze mooie planeet, inclusief de planeet zelf. Ja, Moeder Aarde is ook haar codes begonnen te activeren met het nieuwe licht dat binnenkomt, en ook zij is begonnen met het proces om haar stoffelijke lichaam te healen.

Alhoewel de ‘grote opschuddingen’ niet zullen beginnen ‘tot rond 2020. De Galactics zijn volledig voorbereid in het geval een massale evacuatie nodig wordt in die tijd. Maar geen zorgen hierover nu, want in deze dreiging zijn er andere opheffende gebeurtenissen klaar om zich te ontvouwen voor ons allen en JULLIE zullen er een grote rol in spelen.

We hebben het gevoel dat we een ‘ja ja’ krijgen met ‘dat hebben we al eerder gehoord.’
Alles is het zelfde. Nee, dat is niet zo. Gewoon omdat we NESARA nog moeten zien zich realiseren en de Wereld Betaalmiddel Herzetting in onze werkelijkheid betekent niet dat er niets is veranderd. Dit betekent dat dingen niet vooruit gaan, want ze doen dat wel en snel.
Er zijn niet meer voorbereidingen of veranderingen die moeten worden gemaakt betreffende NESARA en de GCR. (Global Currency Reset). Alles dat overblijft om voor te zorgen zijn de weinige Cabal schaduwen. Die zaak wordt ook snel opgelost, ze worden gevangen en sommigen geëlimineerd door hun eigen vallen die ze hebben opgezet.
Ook al schijnt het dat ze in controle zijn, dat zijn ze niet. Want als ze dat wel waren, zou je geen handgranaten hebben die afgaan, maar dan zou je nucleaire bommen hebben die afgaan. De iron fist is aan het smelten. Elke minuut verliezen ze meer van hun kracht. Ze gebruiken een paar van hun puppets om de ‘terroristen aanvallen’ uit te voeren zoals die van kortgeleden in Engeland. Met de hoop van een overalles heen oorlog omhoog te roeren. Ze falen. Dit zal nooit meer gebeuren. En omdat hun dagen geteld zijn zullen jullie spoedig merken dat zelfs deze kleine aanvallen helemaal zullen verdwijnen.
Jullie zullen begrijpen dat deze wereld niet langer meer in de greep zit van de ijzeren vuist, nu is die aan het veranderen en wordt geleid door hearts filled with light  en liefde in dienst van de Aarde en de mensheid. Ja, al die dingen die jullie werden verteld en beloofd dat ze spoedig tot vervulling zouden komen hebben veel meer tijd genomen dat ze verondersteld werden te doen, maar heel spoedig zullen we zeker uitvinden dat de wachttijd er veel waarde door kreeg.

Lichaam van Verandering
We begonnen dit artikel over dat de Aarde haar lichaam zou healen. Zij is niet alleen. Jullie lichaam gaat ook door grote verandering.
Er is zoveel aan het gebeuren nu, in jullie wezen maar alles dat je kunt zien of voelen is ziekte, depressie, leegheid, pijntjes en pijnen. Jullie her-structureren specifiek je stoffelijke voertuig. Als er meer licht binnenkomt, terwijl je soul meer van zichzelf aanwezig laat zijn in je stoffelijke wezen, zul je nog meer veranderingen nu merken en beginnen te voelen.

Jullie chakra’s breiden zich uit en draaien sneller. Jullie DNA healt, her-verbindt zich en gaat sneller door op grotere snelheid. Hiermee zal jullie lichaam niet alleen meer licht worden, het zal letterlijk in vorm veranderen en in verschijning. Jullie zullen groter worden, jullie zullen gewicht beginnen te verliezen en meer natuurlijk fitter worden. Je kunt misschien lichaamshaar verliezen maar haar op je hoofd kan sneller groeien en dikker worden en van kleur veranderen. Je ogen kunnen van vorm en kleur veranderen. Je kunt nieuwe tanden krijgen, of die er zijn zullen zelf beginnen te healen. Je zult minder slaap nodig hebben en minder voedsel. Je zult jezelf vinden in staat van vreugde en in langere perioden van tijd.


In het kort, je stoffelijke voertuig wordt veranderd naar zijn oorspronkelijke template. Begrijp dat dit een geleidelijke verandering is, het zal niet in een paar weken gebeuren.
Het helpen van je lichaam door dit proces heen, is eenvoudig. Het is allemaal een zaak van keuze. Leer dus in evenwicht te zijn en maak je ego rustig zover als hunkerende lichamen dat kunnen omdat het alleen je oude geloof is en je ego die willen dat je denkt dat je vlees nodig hebt.
Zoals we heel vaak hebben gezegd, eet licht, eet gezond. Als je nog niet veranderd bent naar een totaal op een plant gebaseerd dieet. Laat vlees vallen, laat alles vallen dat van dieren komt.
Een: je hoeft het niet meer. Twee: het is niet hier voor jullie om mee te feesten. Drie, vlees en melk zijn echt niet gezond zoals ze jullie laten geloven, specifiek in het westerse deel van de wereld. Maar boven alles: DIEREN ZIJN VOELENDE WEZENS. Ze werden hier op Aarde gezet om evenwicht naar onze wereld te brengen, om schoonheid naar de natuur te brengen, om hun uniekheid te delen met de rest van de natuur.
Ga naar buiten, breng tijd door bij bomen, in bossen, zo vaak als je kunt en ZIE de wereld vanaf een ander punt van jou, vanuit je hart punt van zicht. Je zult dan meer gaan begrijpen.
Je zult je dan beginnen te realiseren dat je buiten de illusie bent. Jij bent een engel in de stoffelijke vorm. En je zult je oude manieren veranderen want ze dienen jou of de oude wereld niet meer want de oude wereld is aan het oplossen. We moeten vooruit en omhoog met het licht.
Het helderste licht schijnt van binnenuit. Laat liefde je bedoeling zijn. Ik ben KejRaj.

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl