Hoogst Waarschijnlijke Ascensie Uitkomsten – Door: KejRaj –

Hoogst Waarschijnlijke Ascensie Uitkomsten

Door: KejRaj – 1 November 2021 – www.EraofLight.com

Groeten aan u! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, Ik ben KejRaj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in jouw hart. Stem je af op het licht binnenin jezelf.

In de spirituele gemeenschap zijn er weinigen, of geen, die spreken over de bijzonderheden van Ascensie. Waarom? Weten ze het niet? Willen ze geen angst inboezemen? Kunnen ze de toekomst niet voorspellen? Maar daar gaat dit niet over. Deze ervaring is voor iedereen uniek, ja, maar de algemene, meest waarschijnlijke uitkomsten zouden interessant zijn om te bespreken.

We hebben vaak dezelfde vraag gekregen, van mensen die vroegen hoeveel er verwacht worden om te ascenderen?

Sommigen zeggen dat 100% van de bevolking van de Aarde zal ascenderen, anderen zeggen 90%, of 75% van de huidige bevolking van de Aarde, enzovoort. Dit is gewoon niet zo. We zullen zelfs zeggen dat dit slechts wensdenken is. Wij spreken van wezens die ascenderen naar de 5D Aarde. Voor allen geldt dat uiteindelijk 100% zal vertrekken uit de huidige 3D, maar niet allen zullen naar 5D Aarde ascenderen.

Zoals we al een paar keer hebben gezegd, zou ascenderen terwijl je tonnen angst met je meedraagt heel moeilijk zijn. En helaas bevindt meer dan de helft van de bevolking van de Aarde zich nog steeds in de lagere frequenties. Velen hebben zoveel lagere energie te transmuteren, dat ze zich daar niet eens van bewust zijn.

Je hebt ook mensen die zeggen dat de gebeurtenis, zonnevlam of galactische impuls iedereen zal helpen ascenderen. Dit is ook niet waar. De zonnevlam helpt niet alleen sommigen te ascenderen, het helpt ook de Aarde zichzelf te ontdoen van de overgebleven lagere energieën, waarvan veel ook in de mensen zit, en het giftige afval dat door haar lichaam zwerft.

Wanneer de Zonneflits plaatsvindt, zal een groot deel van de bevolking in de dagen en weken daarna vertrekken, omdat zij niet overeenkomen met de frequentie van de nieuwe werkelijkheid. Zij zullen een “circuit burn out” ervaren. Terwijl voor degenen die overblijven, velen het zullen weten, maar ook een flink aantal zal verward  zijn. Dit is waar de lichtwerkers om de hoek komen kijken, voor hulp. Lichtwerkers zullen zich volledig bewust zijn van wat zich zojuist ontvouwd heeft.

Dit is fysieke ascensie, het is ook spirituele ascensie. Wij zeggen dit omdat op dit moment, gebaseerd op de huidige energieën van de Aarde en het menselijk Collectief, 60 tot 80 miljoen van degenen die ascenderen, door het ascensie-proces gaan en 5D binnengaan met hun fysieke vaten in tact, volledig versmeltend met hun lichtlichamen. Jullie hebben hier voorafgaand aan jullie incarnatie mee ingestemd. Jullie vaten ondergaan op dit moment veel transformatie, meer dan jullie je kunnen voorstellen.

We hebben ook diegenen, wat de meerderheid van de ascendenten is, die door spirituele ascensie zullen gaan. Dit zijn 1,2 tot 1,5 miljard mensen. Ja, dit betekent dat zij hun huidige fysieke voertuigen achterlaten, en 5D binnengaan met hun lichtlichamen volledig geactiveerd. Dit is niet gemakkelijk in woorden uit te drukken.

Je lichtlichaam heeft ook de blauwdruk van je nieuwe fysieke voertuig, dat klaar voor je is zodra je in 5D bent, je zult ogenblikkelijk samensmelten. Het is natuurlijk minder dicht, maar zal jouw huidige fysieke verschijning weerspiegelen, alleen op zijn optimale niveau. Je zult dus niet enkel een bol wit licht zijn die rondloopt in 5D.

Moeder Aarde zal ook haar fysieke lichaam behouden, en samensmelten met haar 5D lichtlichaam. Wat dit betekent is, dat je vanaf de Aarde, momenteel de planeet Venus kunt zien, ja? Wat ze je niet vertellen is dat wat je nu ziet van Venus een 2D/3D versie van Venus is. Het leeft niet meer, want de geest, en lichtmatrix van planeet Venus, de ware planeet Venus is nu 6D/7D. Die niet kan worden gezien door jullie of jullie wetenschappers met geen van hun instrumenten.

Maar de Aarde, zoals we zeiden, zal haar fysieke lichaam behouden. Er zal niet langer een 3D fysieke Aarde zijn om waargenomen te worden door andere wezens. Wat zal overblijven is een eenvoudig “glitching” holografisch beeld van 3D Aarde, voor de weinigen die nog in 3D zijn. Dit zal ook volledig worden stilgelegd in de late jaren 2030, als alle overgeblevenen van de oude frequentie zullen vertrekken naar andere planeten.

Wij zouden zeggen dat het juist degenen zijn die zichzelf nu als Sterrenzaden of Lichtwerkers beschouwen, die door de fysieke ascensie moeten gaan. Zorg voor je fysieke voertuig is nu van het grootste belang. Jullie gaan vooruit met de snelheid van het licht. Jullie verbazen zelfs de Galactica over hoe snel jullie de nieuwe energieën integreren. De toename in frequenties zal doorgaan. Zorg goed voor jezelf, je lichaam. Neem goede rust, eet licht, drink veel water en mediteer.

Al het licht voor jullie! Van hart tot hart, KejRaj.

www.EraofLight.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org