Het Creëren Van De Nieuwe Droomwereld / Door KejRaj

 

Het Creëren Van De Nieuwe Droomwereld

Door Kejraj – 1 Maart 2023 – voor EraOfLight

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, ik ben Kejraj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op je in je hart. Stem af op het licht in je.

De oude constructies moeten instorten om plaats te maken voor het nieuwe. Dit is wat er op dit moment op Aarde gebeurt. Niets zal dit tegenhouden. Niets houdt het licht tegen om te stromen en een nieuwe vorm aan te nemen. Het creëert schoonheid, overvloed, steden van licht, realiteiten en ervaringen die nooit eerder zijn gezien.

Jij, als sterrenzaad, lichtwerker, draagt bij aan de opheffing van de oude, achterhaalde manieren van leven, en alles wat daarbij hoorde. Tegelijkertijd straal je positieve vibraties uit, stuur je licht naar de wereld, visualiseer je wat je wenst voor de wereld, hoe je je de nieuwe werkelijkheid voorstelt.

Als je stopt en naar de buitenwereld kijkt, kan het voelen dat we nog te ver verwijderd zijn van de verschuiving naar de nieuwe werkelijkheid, van het nieuwe rijk van de vijfde dimensie. Dit is niet zo.

Je kunt uitzoomen, je kunt dit doen tijdens meditatie. Zie jezelf een paar kilometer boven de Aarde. Je zult al het hogere licht waarnemen dat op dit moment de Aarde binnengaat. Alle tijdlijnconstructies die bijeen werden gehouden door angst en oude overtuigingen, zijn in staat van verval. De een na de ander wordt afgesloten.

Jullie leggen niet nog steeds de basis voor de nieuwe wereld. Dit is al voltooid.

Op dit moment, met de kracht van je hart, met het licht van je ziel, terwijl je de energieën van liefde uitstraalt en je de (nu) toekomstige Aarde voorstelt, leg je de stenen en bouw je reeds de lichtstructuren van de nieuwe wereld. De blauwdruk voor de nieuwe jij, voor de nieuwe wereld, zit in je DNA.

Naarmate jullie verder gaan in dit proces, zullen jullie meer en meer samenkomen. Want het is echt tijd voor de zielen die hetzelfde pad bewandelen om zich te herinneren en elkaar de hand te reiken. En jullie zullen de lichtgemeenschappen in real time beginnen te creëren. Ieder van jullie zal weten en resoneren met de manier waarop je verkiest bij te dragen aan de creatie van de lichtgemeenschappen.

De gaven van je ziel, de wijsheid die je in vele levens hebt opgedaan, worden geactiveerd en komen naar je huidige bewustzijn. Dit zal jullie allemaal enorm helpen bij het creëren van datgene wat tot voor kort slechts een verre “droom” was.

Ik ben Kejraj!

www.EraofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org