Het betreden van de Vijfde Dimensie als een Bewuste Schepper

Het betreden van de Vijfde Dimensie als een Bewuste Schepper

Door: Kejraj – 1 April 2024 -voor EraOfLight

Groeten aan jou! Van hart tot hart, op dit moment dat we spreken, ik ben Kejraj.

Jij bent het licht. Jij bent de dromer en de projector van de droom. Hoe meer je dit licht, deze waarheid, in je hart beseft, hoe groter je expansie. Een versnelling van jullie ware ontwaken, leidend tot jullie afstemming op de Vijfde Dimensionale Kristallijne Matrix. Een geheel nieuwe realiteit manifesteren met het licht van je hart.

Wij benadrukken dat jullie focus ligt op het Hartcentrum, dit is van het allergrootste belang. Het is de plaats van jouw Godvonk. De goddelijke matrix van de ziel. Het is het punt van meesterschap. Via het hart zul je een Bewuste Schepper worden.

Jullie gaan de Vijfde Dimensie binnen als een bewuste schepper. Te allen tijde volledig bewust van je gedachten en energieën. Je energie concentreren en afgestemd raken op de frequentie van je verlangens. Moeiteloos manifesteren.

De splitsing der werelden begon in 2012. Dit zal voor velen duidelijker gaan worden. Het is een splitsing op basis van frequentie. Het collectief dat zich wil vasthouden aan de oude matrix, zijn oude manier van leven in de derde dimensie, zal in die oude wereld blijven tot zijn uiteindelijke en volledige ontbinding.

Terwijl het andere collectief, op zoek naar een hogere manier van leven, zichzelf in de Vijfde Dimensionale werkelijkheid zal bevinden. De 3/4D- en 5D-realiteit bestaat in dit nu gelijktijdig. Sommigen zullen echter verankerd zijn in de Vijfde Dimensionale Goddelijke Matrix. Terwijl andere zullen worden verankerd in de kunstmatige 3/4D-matrix.

Velen die er klaar voor zijn en verandering omarmen, en zich bewust zijn van ascensie, zijn al begonnen steeds meer tijd door te brengen als hun Vijfde Dimensionale Zelf, en minder tijd als hun 3/4D zelf. Vroeg of laat zullen ze ‘onzichtbaar’ worden voor degenen die in 3/4D-vlakken achterblijven.

Degenen in de Vijfde Dimensie zullen er niet door beïnvloed worden of enige interesse hebben in wat zich in de oude wereld ontvouwt, ook al zijn ze in staat het waar te nemen. Ze zouden bezig zijn en gefocust op het creëren en opbouwen van hun nieuwe gemeenschappen, waar de uitwisseling van wijsheid en liefde de ‘valuta’ van hun nieuwe realiteit zal zijn.

De verschuiving van de mensheid en de aarde naar de Vijfde Dimensie is al aan het gebeuren. Vanuit een hoger perspectief is het compleet. Het enige dat van je wordt verlangd, is dat je je afstemt op je innerlijke essentie en liefde uitstraalt. Dit zal op zijn beurt een licht spoor achterlaten voor degenen die doorgaan met het zoeken naar hogere paden.

Kejraj

www.EraofLight.com

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org