Haal Adem En Verhef Je / Door KejRaj

 

Haal Adem En Verhef Je

Door: Kejraj – 25 Januari 2023 – Era Of Light

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, ik ben Kejraj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt, want alle waarheid wacht op je in je hart. Stem je af op het licht in je.

Het universum kan voor jou zijn wat je wilt dat het is. Een oceaan van gelukzaligheid, een mysterie, of een nieuwe, kant en klare ontdekking om gewoon van te genieten, waar je alleen maar hoeft te ademen.

Geef niet toe aan angst, tijd, het idee van gebrek, of een van de 3D-illusies, want dat zijn ze slechts, en JIJ bent eeuwig. Wees in dit nu, want alleen in dit NU heb je de kans om dat wat je het VERleden noemt op te ruimen en dat wat je de TOEKOMST noemt te creëren. De drie ademen samen.

Stel je even voor dat JIJ het centrum bent van dit Universum. En dit universum heeft geen andere keuze dan jouw bevelen (gedachten) op te volgen. Als je luistert, zul je het universum tot je horen spreken. Wat zul je horen? Je zult het volgende horen: Uw wens is mijn bevel.

Je zult je ware Goddelijke Natuur, je ware Goddelijke Kracht niet begrijpen als je niet ademt en FOCUS op je ademhaling. De adem is het krachtigste instrument voor expansie.

Een gerichte ademhaling is de sleutel, en een diepe ademhaling is de basis van een gerichte ademhaling.

Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling; adem in door je neus, adem uit door je mond, langzaam en diep, gedurende minstens twintig minuten per dag.

De voordelen van een gerichte ademhaling zijn zowel geestelijk als lichamelijk en eindeloos. In het kort: je zult de toename van zuurstof in je lichaam voelen, wat op zich alle “tandwielen” in elk deel van je fysieke vat zal repareren en laten werken zoals ze horen te werken.

Spiritueel; terwijl je ademt, terwijl je je concentreert, laat je alle bagage los. Je opent een poort van bewustzijn, waardoor meer licht door en om je heen zal stromen. Je creëert ruimte voor je Ziel om samen te smelten met jouw fysieke lichaam, en je huidige bewustzijn af te stemmen op de ware goddelijke JIJ.

Dus stop, en adem, laat los. Voel de vrijheid in je ademhaling, voel de verandering in je wezen, voel jezelf Stijgen terwijl je licht inademt, liefde uitademt. Je bent foutloos op dit moment. Weet dat je bestaan VOLLEDIG is.

Kejraj

www.EraofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org