Energie In Beweging. / Door: kejraj

 

Energie In Beweging

Door: kejraj – 30 Januari 2023 – www.EraofLight.com

Gegroet! Van hart tot hart in dit moment dat wij spreken, ik ben KejRaj. De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn standpunt. Want alle waarheid wacht op u in uw hart. Stem af op het licht in u.

Jullie hebben de afgelopen dagen gehoord dat de kern van de aarde van rotatie verandert. In de aardkern bevindt zich een andere zon. Eén die kwaadaardige ET’s duizenden jaren lang probeerden te gebruiken voor hun eigen plannen, te manipuleren en uit te putten. Zij faalden. Dit is een goddelijk ontwerp. Waar vele kristallen en energetische computers zijn opgeslagen, daar geplaatst door Elohim, die nu worden geactiveerd voor deze grote verschuiving.

Door deze verandering in rotatie gaat de verschuiving nu met hogere snelheid vooruit. De deconstructie van de matrix wordt duidelijk voor de meerderheid van de bevolking.

Energieën kunnen niet stil blijven staan en onveranderlijk blijven, en nog steeds ruimte innemen. Dit is ook het geval in het Orion-sterrenstelsel, en hun duistere rijk. Na de Aarde zijn zij de volgende in de rij voor bevrijding.

De basis van elk doel is de energie van de schepping in beweging te houden. Ontspan, haal adem. Zeg dit nog eens hardop. De basis van alle doel is de energie van de schepping in beweging te houden. Laat dat even bezinken.

Het soort ervaring doet er niet toe, zolang er maar beweging is. Dit wil niet zeggen dat de entiteit niet kan kiezen wat zij wil ervaren, wij hebben vrije wil. Dat is het ultieme verlangen van het Universum, e-motion.

Wanneer het Universum begint te voelen alsof een deel ervan probeert te zwemmen in modder, of zullen we zeggen dat het zich bevroren voelt. En de energieën worden zo dicht, zo donker, bijna bewegingsloos, dan zal het Universum daarnaar handelen.

De nodige acties zullen worden ondernomen om dit deel minder rigide te maken, om het te bevrijden van stagnatie.

Dit is wat er gebeurt met de Aarde.

De energie op Aarde werd slibachtig. Tot het punt waarop het Universum voelde dat een deel van zichzelf gevoelloos werd, of verlamd. Als er geen actie werd ondernomen, in dit geval Goddelijke actie, zou deze wereld verloren zijn gegaan zoals andere in het verleden.

Goddelijke interventie, die plaatsvond en doorgaat, was van het grootste belang voor het overleven van de Aarde. Een andere “tuin” zou niet verloren gaan.

Het Universum bestaat om te groeien, te scheppen en uit te breiden op alle mogelijke manieren. Maar wanneer iemand geen grenzen kent, geen einde maakt aan zijn verlangen om het leven te vernietigen, zal De Eenheid doen wat nodig is om je zachtjes naar het licht te sturen, of je gewoon weer op te lossen in zichzelf.

De Eenheid heeft dualiteit niet nodig tot de extremen die het op Aarde heeft ervaren om te groeien. Echter, wat er op Aarde duizenden jaren lang is gebeurd, althans voor het merendeel van de handelingen, was te danken aan karmische redenen en aan eerdere afspraken met de entiteiten die bij de ervaringen betrokken waren.

Het hele Universum heeft geleerd van alles wat er op Aarde is gebeurd en wat er nog steeds gebeurt.

Dit gaat allemaal over ERVARING. Het gaat verder dan liefde en gevoelens, verder dan verdriet en geluk. Het overstijgt de “jij” en “ik”.

Er is eenvoudigweg De Ene die De Ene ervaart via een oneindig aantal avatars, planeten, sterren, sterrenstelsels, in e(elektromagnetische) beweging.

Van hart tot hart, ik ben KejRaj.

www.EraofLight.com

Vertaling: Reinier